Ninka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 KTO POMOZE?!? PROSZE!! MAM NA TYMCZASIE 2PSIAKI, MALEGO I SREDNIEGO, LAGODNE KOCHANE!! MUSZE PILNIE W PIATEK WYJECHAC DO WROCLAWIA-POWROT W NIEDZIELE!! NIE MAM JAK ICH ZABRAC:placz::placz::placz::placz::placz: POMOZCIE!! Quote
demi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 a czy nie można jakoś wymusić na "dyrekcji" schronu informacji o tym gdzie jest pies? Przecież są sposoby :shake: Quote
furciaczek Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Ninka napisał(a):KTO POMOZE?!? PROSZE!! MAM NA TYMCZASIE 2PSIAKI, MALEGO I SREDNIEGO, LAGODNE KOCHANE!! MUSZE PILNIE W PIATEK WYJECHAC DO WROCLAWIA-POWROT W NIEDZIELE!! NIE MAM JAK ICH ZABRAC:placz::placz::placz::placz::placz: POMOZCIE!! Ninka na mapie dogo poszukaj kogos z twoich okolic, moze ktos bedzie mogl psinki przetrzymac te 2 dni. demi napisał(a):a czy nie można jakoś wymusić na "dyrekcji" schronu informacji o tym gdzie jest pies? Przecież są sposoby :shake: Obawiam sie ze nie jest to takie proste.... Quote
Ninka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 DZIEKUJE ZA PODPOWIEDZ!! Poki co pytam na watkach, w ktorych dzialam... Quote
demi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 furciaczek napisał(a):Ninka na mapie dogo poszukaj kogos z twoich okolic, moze ktos bedzie mogl psinki przetrzymac te 2 dni. Obawiam sie ze nie jest to takie proste.... a to jest schronisko urzędu miasta? Gdyby tak "zgłosic" im tą sprawę? Bo to niebywałe, zeby ktos "tak pięknego" psa adoptował tak szybko... z całym szacunkiem dla kluseczki. Quote
GameBoy Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 demi napisał(a):ja tam sie nie znam, ale tak tylko napiszę, ze dla mnie oprócz nieprawidłowego delikatnie mówiąc zgryzu to ten psiak jest niesamowicie skrzywdzony :-( Dziewczyny ratujcie ją, może nie jest z niej taka zołza jaką z niej robią :shake: ale psa juz nie ma, rzekomo adoptowany :roll: Quote
GameBoy Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 demi napisał(a):a to jest schronisko urzędu miasta? Gdyby tak "zgłosic" im tą sprawę? Bo to niebywałe, zeby ktos "tak pięknego" psa adoptował tak szybko... z całym szacunkiem dla kluseczki. pomieszały mi się posty niestety wątpię, żeby kogoś to interesowało :shake: Quote
PaulinaT Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 demi napisał(a):a to jest schronisko urzędu miasta? Gdyby tak "zgłosic" im tą sprawę? Bo to niebywałe, zeby ktos "tak pięknego" psa adoptował tak szybko... z całym szacunkiem dla kluseczki. nie szybko zdjęcia zamieszczone w początkowych postach wątku były robione pod koniec marca! ten pies był w schronisku zimą demi - nie wiem czy wiesz, że w Polsce obowiązuje ustawa o ochronie danych osobowych i żadne instytucja ani firma nie ma prawa udostępniać niczyich danych nikomu, grożą za to wysokie grzywny a nawet kara pozbawienia wolności Quote
demi Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 PaulinaT napisał(a):nie szybko zdjęcia zamieszczone w początkowych postach wątku były robione pod koniec marca! ten pies był w schronisku zimą demi - nie wiem czy wiesz, że w Polsce obowiązuje ustawa o ochronie danych osobowych i żadne instytucja ani firma nie ma prawa udostępniać niczyich danych nikomu, grożą za to wysokie grzywny a nawet kara pozbawienia wolności hehe, ja to wszystko wiem, ale wiem jak ta ustawa u nas obowiązuje :lol: dlatego tak podpytuje, bo ciężko uwierzyc, zeby psinka pojechała tak szybko do nowego domku. Żal mi psiaczka przeokropnie :-( Quote
Ninka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dziewczyny pomozcie!! http://www.dogomania.pl/forum/f98/zakladam-fundacje-przylacz-sie-poznan-okolice-140276/#post12484593 Razem mozemy cos dzialac!!! Quote
agaga21 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 BARDZO PROSZĘ O POMOC! CHODZI O POŻYCZENIE TRANSPORTERA DLA AMSTAFFA NA JUTRO!!! (okolice Poznania lub Konina) Quote
Recommended Posts