Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KTO POMOZE?!?

PROSZE!!

MAM NA TYMCZASIE 2PSIAKI, MALEGO I SREDNIEGO, LAGODNE KOCHANE!!

MUSZE PILNIE W PIATEK WYJECHAC DO WROCLAWIA-POWROT W NIEDZIELE!!

NIE MAM JAK ICH ZABRAC:placz::placz::placz::placz::placz:

POMOZCIE!!

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ninka napisał(a):
KTO POMOZE?!?

PROSZE!!

MAM NA TYMCZASIE 2PSIAKI, MALEGO I SREDNIEGO, LAGODNE KOCHANE!!

MUSZE PILNIE W PIATEK WYJECHAC DO WROCLAWIA-POWROT W NIEDZIELE!!

NIE MAM JAK ICH ZABRAC:placz::placz::placz::placz::placz:

POMOZCIE!!

Ninka na mapie dogo poszukaj kogos z twoich okolic, moze ktos bedzie mogl psinki przetrzymac te 2 dni.

demi napisał(a):
a czy nie można jakoś wymusić na "dyrekcji" schronu informacji o tym gdzie jest pies? Przecież są sposoby :shake:

Obawiam sie ze nie jest to takie proste....

Posted

furciaczek napisał(a):
Ninka na mapie dogo poszukaj kogos z twoich okolic, moze ktos bedzie mogl psinki przetrzymac te 2 dni.

Obawiam sie ze nie jest to takie proste....

a to jest schronisko urzędu miasta? Gdyby tak "zgłosic" im tą sprawę? Bo to niebywałe, zeby ktos "tak pięknego" psa adoptował tak szybko... z całym szacunkiem dla kluseczki.

Posted

demi napisał(a):
ja tam sie nie znam, ale tak tylko napiszę, ze dla mnie oprócz nieprawidłowego delikatnie mówiąc zgryzu to ten psiak jest niesamowicie skrzywdzony :-(
Dziewczyny ratujcie ją, może nie jest z niej taka zołza jaką z niej robią :shake:

ale psa juz nie ma, rzekomo adoptowany :roll:

Posted

demi napisał(a):
a to jest schronisko urzędu miasta? Gdyby tak "zgłosic" im tą sprawę? Bo to niebywałe, zeby ktos "tak pięknego" psa adoptował tak szybko... z całym szacunkiem dla kluseczki.

pomieszały mi się posty

niestety wątpię, żeby kogoś to interesowało :shake:

Posted

demi napisał(a):

nie szybko
zdjęcia zamieszczone w początkowych postach wątku były robione pod koniec marca! ten pies był w schronisku zimą
demi - nie wiem czy wiesz, że w Polsce obowiązuje ustawa o ochronie danych osobowych i żadne instytucja ani firma nie ma prawa udostępniać niczyich danych nikomu, grożą za to wysokie grzywny a nawet kara pozbawienia wolności

Posted

PaulinaT napisał(a):
nie szybko
zdjęcia zamieszczone w początkowych postach wątku były robione pod koniec marca! ten pies był w schronisku zimą
demi - nie wiem czy wiesz, że w Polsce obowiązuje ustawa o ochronie danych osobowych i żadne instytucja ani firma nie ma prawa udostępniać niczyich danych nikomu, grożą za to wysokie grzywny a nawet kara pozbawienia wolności

hehe, ja to wszystko wiem, ale wiem jak ta ustawa u nas obowiązuje :lol: dlatego tak podpytuje, bo ciężko uwierzyc, zeby psinka pojechała tak szybko do nowego domku. Żal mi psiaczka przeokropnie :-(

• 2 weeks later...