Angel Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 okej okej :D to dopiero kilka miesiecy z rachunkowoscia.. witamy danusiu :loveu: jak miło ci tu znowu usłyszeć ! ja cały czas kombinuje, kombinuje.. ale nic mi do głowy nie przychodzi. Caromina si enie odzywa--nie wiemy co z tym ogłoszeniem w metrze. Juz czasby był ogłosić w jakiejś psiej gazecie niunie :) tylko w jakiej ? Quote
danka4u1 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Angel, moze zaryzykujemy jak w przypadku Rudej w Moim Psie....przecież pani Zosia jest juz namierzona i z pewnościa nie dostanie psa. Ogłoszenie drogie, ale przez miesiąc widoczne, albo dłużej, gdy ktoś kupi, przegląda- pismo.. [B]Co Wy na to dziewczyny?[/B] A caromina pewnie zajęta swoimi sprawami. Moze do niej trzeba napisać? Quote
danka4u1 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='moni12']Hopsamy do góry sunieczki.[/QUOTE] :loveu:Moni, [B]moja Ty nocna siostro[/B].:loveu: Dobrze, ze wpadłaś do nas. Quote
pola53 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Jeszcze do was, przyjaciółki, nikt do was nie zaglądał? No to w górę, dziewuszki. Quote
danka4u1 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='pola53']Jeszcze do was, przyjaciółki, nikt do was nie zaglądał? No to w górę, dziewuszki.[/QUOTE] [IMG]http://www.picturesanimations.com/g/good/59.gif[/IMG] Ciotki zapracowane, a tutaj pora wirtualnego spaceru dla Meggi i Peggi. Dobrze, ze poranny spacer odbyła pola. Witajcie psiaczki i sympatycy oraz opiekunowie dwupaku. Niech to będzie dobrry dzień.:loveu::loveu: Quote
Angel Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 czyli zamawiamy ogłoszenie ? :D tylko gdzie dokładnie ? Quote
jogolcia@pdx Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Psiapsiuły- na wieczorny spacerek marsz:Dog_run::painting: Quote
dara9 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Yyy ja nie wiem gdzie, ważne by sunie były widoczne! Swoją drogą jeśli chodzi o takie 'psie' gazety, magazyny, może to nie najlepszy pomysł? Takie gazetki kupują 'zapsieni' psiarze...często już nie mający możliwości przygarnąć kolejnego psa (a co dopiero dwójki ;))..Tak mi się wydaje przynajmniej... może lepiej do jakiejś 'zwykłej' gazety? Quote
Angel Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='dara9']Yyy ja nie wiem gdzie, ważne by sunie były widoczne! Swoją drogą jeśli chodzi o takie 'psie' gazety, magazyny, może to nie najlepszy pomysł? Takie gazetki kupują 'zapsieni' psiarze...często już nie mający możliwości przygarnąć kolejnego psa (a co dopiero dwójki ;))..Tak mi się wydaje przynajmniej... może lepiej do jakiejś 'zwykłej' gazety?[/QUOTE] może i masz racje :) to podaj mi jakieś linki (jak ktoś ma) żeby umieścic takie ogłoszenie :) Quote
dara9 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Hmm tylko gdzie? w wyborczej? tutaj link, ale nie mam teraz lepszego pomysła...tylko tam trzeba się zarejestrować... [url]http://www.ogloszenia.wyborcza.pl/wyborcza/0,0.html[/url] link do cennika [url]http://wyborcza.pl/reklamaGW/0,104163.html[/url] Ja już padam, nie przeglądam nawet ile to kosztuje...bo pewnie się wystraszę... Quote
moni12 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Dzis dotarła do mnie wpłata 120 zł z pay pala koleżanki. Rozumię ,ze pieniążki mam wysłac na to samo konto co wpłacałam swoją deklaracje na sunieczki kochane? Quote
beataczl Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ja jeszcze zajrze nocka na dobranoc Dwupaczkowi :smile: Quote
danka4u1 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ja tez na dobranoc przyszłam do Dwupaczka. Pewnie jeszcze troche posiedzę, pozapraszam ludzi do psinek jak zwykle. Kazda osoba jest nam tutaj potrzebna. Im nas wiecej, tym lepiej. Dziewczyny, nie wiem, co z tymi gazetowymi ogłoszeniami. Racja, ze pisma typowo psie czytane są głównie przez ludzi, którzy maja już psa/psy, ale z drugiej strony w gazecie ogłoszenie ukazuje sie tylko raz- zależy też oglądalność ogłoszenia od nakładu gazety- za tydzień nowy pies i znikamy z ogłoszenia. Myślę teraz o naszej lokalnek Wyborczej. Obojetnie co postanowimy, trzeba ogłosić szybko dwupak. [B]Prawdopodobnie nieaktualne jest też już allegro. Nie sprawdzałam. Może zainwestować w " wypasione" allegro. Szanse sa wtedy dużo większe.[/B] Piekne allegra robiła selenga. Nie wiem, czy nie robiła dla Rudej? Nie mam odwagi prosić selengi o allegro, bo ona jak zawsze jest " obłożona" prace ponad miarę. Spróbuje zadzwonic do Oleny i zorientuje się, ale Ola jest chora albo próbuje wyjść z choróbska i jak widzicie rzadko teraz bywa tutaj. [B]Moni,[/B] dzieki za posrednictwo w uzyczeniu konta. Pieniążki prześlij na ten nr, co zwykle czyli do naszej nieocenionej i super zaradnej skarbniczki. Quote
dara9 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 No tak masz rację Danko...w takiej wyborczej ogłoszenie pokaże się raz, a gazeta wydawana jest codziennie więc już następnego dnia psinek w niej nie będzie... Nie każdy też kupuje codziennie gazety... A może jakiś miesięcznik z zupełnie innej bajki? Może w poradnikach czy innych tego typu czasopismach moża dodać ogłoszenie? Mam na myśli poradniki 'nie psie'... Quote
Elwira11 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Moj piesek Felix zagladajacy czasami zza firanki zza TM poprosil abym dala jednorazowa kwote na te dwie psinki, Felix mial zawsze slabosc do pieskow plci pieknej. Prosilabym o jakies namiary Quote
danka4u1 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [B][SIZE=3][COLOR=red]Witajcie wierne fanki Dwupaku.[/COLOR][/SIZE][/B] [quote name='pola53']Podnoszę dziewuszki.[/QUOTE] [quote name='Elwira11']Moj piesek Felix zagladajacy czasami zza firanki zza TM poprosil abym dala jednorazowa kwote na te dwie psinki, Felix mial zawsze slabosc do pieskow plci pieknej. Prosilabym o jakies namiary[/QUOTE] [B][COLOR=red]:loveu:Witaj nowa cioteczko[/COLOR].:loveu:[/B] Dziekujemy za pomoc i [B]pozostań z nami na wątku.[/B] Twój Felix byłby z Ciebie zadowolony, ze myslisz o biedakach ze schronu, które nie mają takiego domu jak nasze domowe psiaki. Ale my wszyscy tutaj staramy się zapewnić im godziwe życie , dlatego odwiedzaj nas. [B]Numer konta i dane do przelewu prześle Ci na pw Angel.[/B] [quote name='dara9']No tak masz rację Danko...w takiej wyborczej ogłoszenie pokaże się raz, a gazeta wydawana jest codziennie więc już następnego dnia psinek w niej nie będzie... Nie każdy też kupuje codziennie gazety... A może jakiś miesięcznik z zupełnie innej bajki? Może w poradnikach czy innych tego typu czasopismach moża dodać ogłoszenie? Mam na myśli poradniki 'nie psie'...[/QUOTE] Pewnie dobrze główkujesz, ale nic mi nie przychodzi na myśl...jakie to mogłyby być pisma? Quote
Angel Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 PW wysłałam :loveu: dziękujemy ! no to dawajcie propozycje.. jakiegoś miesięcznika :) a może w wyborczej też warto spróbowac ? Quote
danka4u1 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 A ja mam pomysł, by zrobić teraz zaraz super wypasione Allegro dla Dwupaczka. Takie, by psiny były widoczne na okrągło, zawsze i szybciutko znalazły kochający i odpowiedzialny dom. Mam pomoc finansową ukrytych wielbicieli M&P, którzy pragna pozostac anonimowi, tylko kto to zrobi? Widziałam piękne allegra niektórych psiaków, ale nie pamietam, kto to robił.. Quote
dara9 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 BeaBono robi ogłoszenia, allegro też pewnie potrafi.. Quote
danka4u1 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Moze masz Dariu jakiś link do takiego allegra BeaBono, bo mnie marzy sie to, co kiedys widziałam! To było arcydzieło!! Quote
DŻASTA_ Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Kurcze czaderskie są te suczki A to że trzymają się tak razem, to niesamowite Quote
dara9 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='DŻASTA_']Kurcze czaderskie są te suczki A to że trzymają się tak razem, to niesamowite[/QUOTE] 'Czaderskie' - świetne słowo na opisanie dwupaczku!:loveu: Quote
Recommended Posts