Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']A ciotka Olena zaspała dzisiaj, obie z mamą wyłączyłysmy budzik, ale byłam wczesniej w pracy niz zwykle, jednak jak kobieta chce to potrafi;).
[/QUOTE]
Ciotka Olena ma mnóstwo[B] nieusprawiedliwionych nieobecności[/B] u Dwupaku..:mad::mad:.chwilowo wybaczamy, ale nie usprawiedliwiamy, bo wiemy że poszukujesz biednej zaginionej ratlerki w Warszawie.:shake: I co z nią?

[quote name='wilczka'][B]mam taki skromny prezecik na gwiazdke[/B]
[B]po 15 zl na mordke-tj 30zl wyslane na konto na potrzeby dwupakow[/B]e[/QUOTE]

Dzięki wilczka za prezencik. :loveu:Śliczne mordki będą miały w tym roku jeszcze schronowe święta, ale miejmy nadzieję, że to ostatnie...

Posted

Ciotki, co Was powaliły przedświateczne porządki:shake:...nikogo tutaj nie ma..:mad::mad:.a tam M&P licza na nas i nasze decyzje dotyczące ich przyszłego losu.:shake::placz:
Ciotki, koniec z tymi porządkami, bo ...zrobię tutaj porządek na wątku.:angryy: :mad: :angryy:
[B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=red]:multi:WRACAĆ DO M&P:multi::mad::mad:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

ja jestem usprawiedliwona...uczytałam się do kolokwium które miałam w niedzielę...nie pytajcie z jakim skutkiem:shake:

teraz już jestem u dziewczynek, i jakie decyzje zapadły?

Posted

[quote name='Olena84']E tam, do kolkwium to sie uczy pare minut przed, bo wtedy zapamietuje sie te konkrety, a tak chcesz i szczegoly i nic z tego nie wychodzi;).[/QUOTE]

hihihi , masz rację ... choć różne są patenty ;)

mizianko dla P&M :p

Posted

Zapraszam na wątek [URL]http://www.dogomania.pl/threads/198705-BEZA-goldenopodobna-sunia-chora-na-serce-z-wodobrzuszem-potrzebuje-pomocy[/URL]. Teraz ja Was muszę prosić o pomoc....
Pomożecie? :placz:

Posted

[B]Witam, witam..o zdrowie nie pytam, bo tutaj wątek terapeutyczny z pozytkiem równiez dla dwupaku i dla nas.:lol: :multi: :lol:[/B]
[quote name='Olena84']Podrzucam dwupak żeby nie było. A zaległosci to mam na 50 paru wątkach:(.[/QUOTE]
[B]Olu, to siedź u nas aż do skutku tzn az dwupak znajdzie dom-:mad: będzie szybciej, jak[/B] [B]taka ciotka zasiedzi się tutaj!!!-:loveu:[/B] a wiesz, ze tutaj w Dwupakowie nieobecność jest karana opodatkowaniem...:mad:

[quote name='dara9']ja jestem usprawiedliwona...uczytałam się do kolokwium które miałam w niedzielę...nie pytajcie z jakim skutkiem:shake:

teraz już jestem u dziewczynek, [B]i jakie decyzje zapadły[/B]?[/QUOTE]
[B]Właśnie, robimy kalendarz?? Może porządne, wypasione Allegro po Nowym Roku? Na gazetowe chyba szkoda z takim trudem zdobywanej forsy ? Jak myslicie??[/B]

[quote name='Ewanka']hihihi , masz rację ... choć różne są patenty ;)

mizianko dla P&M :p[/QUOTE]
Ja uczyłam się według jednego i drugiego patentu, a praktyka zawodowa szybko skorygowała te patenty, jesli mieliśmy przetrwać: moi uczniowie i ja:evil_lol::evil_lol:

[quote name='kasia8579']Jestem ciekawa czy znajdą kiedyś domek ? =(([/QUOTE]
Gdybyśmy nie wierzyły, że znajdą domek, nikt by tutaj palcem nie kiwnął. Bywaj ciotka u nas na wątku :loveu:

Posted

potrafia kochac dwoma serduchami ! najmocniej jak sie da.. pomimo tego co zrobił im człowiek. To takie smutne, że pomimo ich ogromnej miłości musza siedziec w schronisku.. :( danusiu..myśle że lepsze niz te kalendarze było by zrobienie ogłoszenia w gazecie. A gdzie caromina ? ! co z metrem ?

Posted

[quote name='kasia8579']Przecież to są takie śliczne Suńki i widać, że potrafią kochać ! =)[/QUOTE]
Potrafią kochać mimo wszystko- jak pisała Angel- ale gdzie jest człowiek, który da im dom i serce?
[quote name='Angel']potrafia kochac dwoma serduchami ! najmocniej jak sie da.. pomimo tego co zrobił im człowiek. To takie smutne, że pomimo ich ogromnej miłości musza siedziec w schronisku.. :( danusiu..myśle że lepsze niz te kalendarze było by zrobienie ogłoszenia w gazecie. A gdzie caromina ? ! co z metrem ?[/QUOTE]
Angel, [B]musimy coś szybko postanowić[/B], ale wiesz, że teraz taki zabiegany czas...[B]Allegro byłoby dobre[/B]- nie uważasz?-[B] gazetowe też, ale to w styczniu[/B] i..pochłonie kupę kasy, a na DT mało mamy stałych deklaracji. Ja teraz nawet nie wysyłam, bo sama wiesz..[B]Selenga [/B]robiła piękne Allegro, pewnie pomoże nam.
[B]Zofia[/B] tez deklarowała pomoc. Trzeba wrócić do działania, bo jakoś tak nam czas leci i nic. [B]Takie piękne zdjęcia psinki mają !![/B]
[B]Co z carominą?[/B] Nie wiem. Pewnie też przedświątecznie zabiegana jak każdy.
[B]Angel, jak sprawdzian? Czy pytania były w tym stylu, czy pomysłowośc pani była większa?[/B]
Bedę miała znowu fanty na bazarek, ale to może potem, bo teraz masz i tak urwanie głowy z tymi, które rozliczasz.
Kiedy u was sa ferie? Będzie wtedy trochę więcej czasu.
[B]Jeszcze przypomniałam sobie, że [/B][B]jogolcia@pdx[/B][B] deklarowała 20 zł/mies. przez pół roku, ale potrzebne było do tego konto Paypal. Takie konto ma moni12, która też jest z nami na wątku. Czy pisać do niej o użyczenie tego konta? Może Ty, Angel albo któraś ciotka ma takie konto? Odezwijcie się !!![/B]

Posted

Witam wszystkich, od 2005 roku jestem wirtualną opiekunką "dziewczynek", a co za tym idzie każdego miesiąca od 5 lat wpłacam pieniądze dla nich.
Oczywiście jeśli Peggi i Meggi zostaną zabrane ze schroniska, to przeniosę swoją deklarację na wskazane konto.

Posted

[quote name='Agnieszka103']Witam wszystkich, od 2005 roku jestem wirtualną opiekunką "dziewczynek", a co za tym idzie każdego miesiąca od 5 lat wpłacam pieniądze dla nich.
Oczywiście jeśli Peggi i Meggi zostaną zabrane ze schroniska, to przeniosę swoją deklarację na wskazane konto.[/QUOTE]

wpłacasz na nie ? ale to chyba idzie na ogólne zapotrzebowanie do schronu.. witamy cie! miło poznać :loveu: może odrazu przenieść te wpłate tutaj do nas ? :) słuchaj danusiumyśle ze w styczniu od razu ogłoszenie robimy :) ! tylko jak napisać cos krótkiego i łapiącego za serce.. ? ja nie umiem powiedziaec o nich w dwóch słowach .. mogłabym opowiadac cały dzien o nich :D no chyba ze dwoma słowami ujmujac: nierozłączna miłość w dwóch ciałach ! no i mamy 3 hehehe... sprawdzain? hmmm z prawa 5, chemia 2+, a polski jeszcze nie wiem.. było opisac psalmy ogólniei jakis jeden na tej podstawie opisac ja wziełam 144, ogólnie 4 zadania były ale nie pamiętam już pytan.. myśle ze nie bylo az tak źle- dzięki ze pytasz:loveu: