danka4u1 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Dziewczyny pomózcie rozsyłać zaproszenia na wątek z prosba o deklaracje. Rozumiem, ze zbieramy takie deklaracje i szukamy DT..??? Niech ktoś tutaj przyjdzie. Meggi i Peggi marzną w budzie... Quote
danka4u1 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 :placz: Takie biedne jesteśmy....:placz: :shake: :mad: :shake: Gdzie Was, ciotki wywiało...??? :shake: :mad: :shake: Quote
xxxx52 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Oj biedne pieski ,znowu ida silne mrozy i zawieruchy,a pieskom sie szykuje nastepna cala zima w zimnej budzie:-( Oby nie zachorowaly:-( SOS dla suczek ,pieski szukaja DT ,DS na cito!!!:modla: Quote
Olena84 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Ja deklarowalam sie wczesniej na 30zl i niech bedzie - podtrzymuje!!! Quote
Diora Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Jeżeli dziewczyny miałyby jechać razem do DT, to ja też zadekleruję miesięcznie, powiedzmy 20 zł. Mamy już 50zł stałych deklaracji na hotelik. Kto jeszcze???? :) Quote
Angel Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Witam. Dziękuje cioteczki no i doliczcie deklaracje Goldenek- 40 zł (oddane z deklaracji wcześniejszych dla Lisia i Króweczki) czyli mamy 90 zł :multi: ja już mykam.. tylko na chwile dziś- nauka na sprawdzian jutrzejszy z prawa, musze na polski przeczytac ks rodzaju i wyjścia.. i jeszcze mam tańce ! :( to ostatnie z chęcią.. ale nauka.. brr ! nie chce mi sie jak nie wiem. może bd wieczorem. Danusiu- jesteś polonistka i może orientujesz sie jakie moglabym zadac 3 pytania z tych ksiag ? Quote
kameralna Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Danusiu, ratuj Angel :D Tylko Ty to możes wiedzieć! Czuję, że na te tańce, to chętnie z Tobą wybrałyby się Meggi i Peggi :) Quote
Diora Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Angel napisał(a):Witam. Dziękuje cioteczki no i doliczcie deklaracje Goldenek- 40 zł (oddane z deklaracji wcześniejszych dla Lisia i Króweczki) czyli mamy 90 zł :multi: Tak, tylko deklaracja Goldenka przeszłaby dopiero na dziewczyny od marca, prawda? Chciałabym żeby przede wszystkim zimą nie marzły w schronisku... Quote
aniao Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 cześć dziewczynki dzisiejsze ogłoszenia http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/39037/Meggi-i-Peggi-czekaja-na-swojego-czlowieka/ http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=34593 http://www.zwierzeta.swiatogloszen.net.pl/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=1185&catid=3&Itemid=0 http://www.hodowcy.com.pl/pies/ogloszenia/za_darmo_pies_mieszaniec_wielkopolskie-11321.html czeka na akceptację http://pupilek.net.pl/nanowsze-ogoszenia/zagin-pupilek-pomocy-?catid=44 Quote
dara9 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Jestem u dziewczynek...ale na ten moment nic nie mogę obiecać :shake: Quote
danka4u1 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='Angel'] Danusiu- jesteś polonistka i może orientujesz sie jakie moglabym zadac 3 pytania z tych ksiag ? Nie wiem,Angel- jakie teksty czytaliście z tych Ksiąg, ale moim zdaniem mogłoby być np do Księgi Rodzaju; -Czy " oddzielenie światła od ciemności" jest według Ciebie najważniejszą moralną potrzebą współczesnego człowieka?-- na podst. Księgi Genezis---stworzenie swiata - Jaki jest alegoryczny sens historii Kaina i Abla, zagłady Sodomy i Gomory?----to też do Księgi Rodzaju albo Czy Bibli może być dziś autorytetem moralnym- na podstawie następujących tekstów biblijnych. Uzasadnij. Z Księgi Wyjscia jest dużo polecanych tekstów. Nie wiem, co czytaliście, ale do każdego pasują pytania o metaforyczny sens, o aktualnośc biblijnego dekalogu. Może odczytasz to dziś. Poślę Ci smsa. Powodzenia. Quote
dara9 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 A tak wogóle cioteczki i psinki kochane, mam dla Was extra wiadomość: otóż od jutra będę Was jeszcze wcześniej budzić:cooldevi: mam chodzić do pracy na wcześniejszą godzinę bo dzisiaj nie zmieściłam się do autobusu:nonono2: tylko zastanawiam się jak ja wstanę:eek2::niewiem: Quote
Angel Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='danka4u1']Nie wiem,Angel- jakie teksty czytaliście z tych Ksiąg, ale moim zdaniem mogłoby być np do Księgi Rodzaju; -Czy " oddzielenie światła od ciemności" jest według Ciebie najważniejszą moralną potrzebą współczesnego człowieka?-- na podst. Księgi Genezis---stworzenie swiata - Jaki jest alegoryczny sens historii Kaina i Abla, zagłady Sodomy i Gomory?----to też do Księgi Rodzaju albo Czy Bibli może być dziś autorytetem moralnym- na podstawie następujących tekstów biblijnych. Uzasadnij. Z Księgi Wyjscia jest dużo polecanych tekstów. Nie wiem, co czytaliście, ale do każdego pasują pytania o metaforyczny sens, o aktualnośc biblijnego dekalogu. Może odczytasz to dziś. Poślę Ci smsa. Powodzenia. czytaliśmy cala ks Rodzaju i Wyjścia.. dziekuje :) a czy takie pyt mogą byc na sprawdzianie ? bo w czwartek mam z Biblii i nie wiem czego sie nauczyć.. a u dziewczynek dziś mało osób :( cioteczki.. wracajcie do nas ! Quote
danka4u1 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Dopiero teraz jestem...czytam plon dnia i jestem pełna podziwu dla Was. [quote name='Olena84']Ja deklarowalam sie wczesniej na 30zl i niech bedzie - podtrzymuje!!! [quote name='Angel']Witam. Dziękuje cioteczki no i doliczcie deklaracje Goldenek- 40 zł - [quote name='aniao']cześć dziewczynki dzisiejsze ogłoszenia Jak zwykle niezawodna aniao. Chyba zaraziłam się od Ciebie- pisałaś, że jesteś chorutka- albo złapałam jakiś wirus- komputerowy??- bo boli mnie gardłio i nie wiem, jak jutro będę " produkować się" w szkole przez 98 lekcji... [quote name='dara9']A tak wogóle cioteczki i psinki kochane, mam dla Was extra wiadomość: otóż od jutra będę Was jeszcze wcześniej budzić:cooldevi: mam chodzić do pracy na wcześniejszą godzinę bo dzisiaj nie zmieściłam się do autobusu:nonono2: tylko zastanawiam się jak ja wstanę:eek2::niewiem: Niewyobrażalne...jak Ty wstaniesz? Wstaniesz, to p[ewne, ale co ze spaniem i...dogo??? [quote name='Angel']czytaliśmy cala ks Rodzaju i Wyjścia.. dziekuje :) a czy takie pyt mogą byc na sprawdzianie ? bo w czwartek mam z Biblii i nie wiem czego sie nauczyć.. a u dziewczynek dziś mało osób :( cioteczki.. wracajcie do nas ! Angel, myślę, ze pytania moga dotyczyć tylko warstwy metaforycznej tekstów biblijnych, bo dosłownie nikt tego nie odczytuje. Problem będzie polegał na znajomości warstwy dosłownej i umiejętności jej interpretacji. Dasz radę. ładnie piszesz i myślisz- co najważniejsze. Dzis nie dam rady, ale jutro zacznę wysyłac zaproszenia i rośby o wsparcie dla dwupaku. Dam tez znać, co w sprawie tych dwóch osód z mojego otoczenia, które tez chciały wspomóc psiaki. Numeru konta jeszcze nie podajemy? :multi:Cioteczki zagubione na dogo!!! :multi:Wracajcie do naszych skarbów.:multi: Bardzo Was potrzebujemy.:loveu::loveu: Quote
Angel Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 hmmm numeru nie podajemy.. ale musimy znaleźć jakiś DT ile by kosztował.. chciałabym gdzieś w miare blisko mnie.. żebym czasem pociągiem mogła dojechać lub po namowie mamy.. chociaż raz w miesiącu bo nie wytrzymam bez nich. Quote
danka4u1 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Jezeli blisko, to tylko Ty masz najlepsze informacje na ten temat. Pomyśl, ja dziś jestem do niczego, a mam kupe prac do sprawdzenia na wczoraj. U nas klasyfikacja.. Quote
dara9 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Angel wytrzymasz! Najważniejsze by były bezpieczne. Dobranoc cioteczki, zmykam bo się obawiam jutrzejszego 'ranka' czy to nocą raczej nazwać należy...nie wiem Quote
danka4u1 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='dara9']Angel wytrzymasz! Najważniejsze by były bezpieczne. Dobranoc cioteczki, zmykam bo się obawiam jutrzejszego 'ranka' czy to nocą raczej nazwać należy...nie wiem Dariu, budź mnie o 6...to dla mnie dramat, a końca mojej pracy nie wiedać...zwłaszcza jak się siedzi na dogo !! Angel, może trzeba uaktualnić tytuł wątku. Pierwsza częśc o dożywotnim schronie jest bardzo dobra. Może dopisac dalej, że prosimy o wsparcie grosikiem i szukamy domu..Ty wiesz najlepiej. Quote
moni12 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Jestem i ja u dwupaku jak je nazwałyście. niewiele pomoge,ale 20 miesięcznie moge. Quote
danka4u1 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Moni, dzieki. Konto podamy, jak ustalimy, kto zbiera. Nie pisz, ze tylko, bo to aż 20 zł. Psów na dogo wiele- o wiele za dużo w potrzebie- a my mamy raz w miesiącu wypłatę. Wielkie dzięki moni. Do zobaczenia na wątkach i na pw. Quote
moni12 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 To czekam na konto i trzymam kciuki za dwie przyjaciółki cudne. Quote
aniao Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 to ja jeszcze cmoknę dziewczynki w czółko przed snem. Danka sorry, że Cię zaraziłam, ale pocieszę Cię, że mi po 2 dniach przeszło gardło, tylko teraz jakoś tak ogólnie chora się czuję, wszystko mnie boli i jestem przymulona.. :( Quote
danka4u1 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Przymulona juz jestem, a jutro bede pewnie jak cały MUŁ... Quote
_Goldenek2 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Dziewczyny... ja płacę 40 zł na Lisia i Pieguskę. Skoro Lisio będzie u mestudio za darmo to Jego część przejdzie na dziewczyny, bo za Pieguskę trza nadal płacić... Chyba, że znajdzie dom... Tak więc deklaruję 20 zł... Zrozumcie, ja mam 500 zł stałych deklaracji... do tego trafiają się jednorazowe wpłaty, bazarki.... Nie mogę już tak się pogrążać. Quote
Recommended Posts