Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szyna13222']zaglądam późną porą do dziewczynek:loveu:[/QUOTE]
A co to za późna pora?? Późno to pewnie Danka zajrzy...ona chodzi spać o tej godzinie o której ja wstaje:evil_lol:;)

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=red]:multi::multi:Chcecie, macie- jestem!!!:multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/B]
[quote name='Szyna13222']zaglądam późną porą do dziewczynek:loveu:[/QUOTE]
No, fakt....:shake::shake: późna pora to nie jest...:shake:

[quote name='dara9']A co to za późna pora?? Późno to pewnie Danka zajrzy...ona chodzi spać o tej godzinie o której ja wstaje:evil_lol:;)[/QUOTE]
Dariu, jutro niestety kataklizm :angryy: pobudka o 6...noc, ciemna noc:angryy:, a dzieci wołają, żeby je uczyć..kto to widział :mad::mad:

[quote name='Shania']heh dokładnie:)Danusia jest niezmordowana:)[/QUOTE]
Pierwsze, co zobaczyłam po " odpaleniu" wątku dwupaku, to Twoje słowa Shania :evil_lol:
Dzis nie pełnię nocnej warty...:shake: jakas taka właśnie jestem zmordowana:mad:
Czy nie zaraziłaś mnie wczoraj w nocy przez monitor?:mad: Objawy te same...

Posted

Danusia ja normalnie znowu padam..i też jestem zmordowana:)co tydzień obiecuję sobie, ze to ten ostatni , kiedy śpię po 2-3 h na dobe, i nigdy mi nie wychodzi..może dzisiaj???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No to ciekawe jak Danusia dzisiaj wstała:shock::niedowia: ja bym była raczej nieprzytomna :nonono2:

Selengo, śliczne allegro mają nasze psiniki :) oby im szczęście przyniosło!

Posted

dziękujemy Selengo ! :) ile i na jakie koto ci wpłacić za to allegro ?

wpłynęły wszystkie pieniądze z bazarków i obecne saldo dziewczyn wynosi 366 zł :):loveu: