Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']allegro strasznie zdrozalo:([/QUOTE]
Skarbniku i strażniku finansów Dwupaczku. Ile zdrożało Allegro? Myslę, ze dwupaczek ma kasę na takie [I]ekscesy[/I] jak ogłoszenia. Bez tego zasiedzi się nam psina i nie zazna, co znaczy tylko swój człowiek na wyłączność.

Posted

Zaglądam nocną porą do naszego 'dwupaczku' ... ale widzę, że dalej stoimy w 'progach' :)
Na pewno niedługo wszystko się ruszy ... ponoć w życiu nie ma tak , że tylko 'pod górkę' :shake:

Posted

Miło, Marysiu, że zajrzałas do nas i do Dwpaku. Ja tez wdepnęłam tutaj jeszcze przed usciskami Morfeusza i tez mam nadzieję, że nie może być tak, by tylko było pod górkę.
Nadzieja- nadzieją, ale przydałoby się trochę pomóc szczęściu...

Posted

Tamto stare allegro nie chce mi sie wyświetlić.
Ale tekst z pierwszej chyba może być?
To napiszcie czy mam zrobic to allegro - coś tam pokombinuję ;)
I kto zasponsoruje dziewczynkom, bo ja niestety nie moge :(

Posted

Teraz Dogo mnie łaskawie wpusciło w swoje progi i mam nadzieję, ze uda mi się wysłać ten post.
Szyna, rób kochana to Allegro. Tekst z pierwszej moze pozostać jak najbardziej ten sam. Niech sprawa ruszy z tych progów, o których pisała wczoraj Marysia.
Dobranoc.

Posted

alez to dogo dzis kapryśne, takiego oporu jeszcze mi nigdy dotąd nie stawiało

czy to ktoś z naszego wątku pisał do mnie smsa dot. Meggi dziś wieczorkiem? z podpisem Kamilla, bo zachodze w głowę kto? :)

Posted

Wpłaty na moim koncie:
MoniM12-20zł X
Margaret - 100zł (2 miesiace)
_Goldenek2 - 40zł (2 miesiace)
ladycrash - 60zł
Madzik34 - 50zł
Funky - 20zł
piova - 20zł
Ja - 30zł
Mama moja - 50zł

To daje 390zł

Dostane jeszcze 30zł od Jogolci na paypal = 420zł

W rozliczeniu jest wplata tez (na koncie Angel pewnie):
markofix1 - 30zł
Agnieszka103 - 20zł

Razem jeśli dojdzie do mnei tez te 50zł = 470zł - i co dalej:(???

Posted

Oleno a ile pieniążków przejęłaś ze zgromadzonych wcześniej zapasów, bo jak patrzę na pierwsza stronę rozliczeń to może nie wszystko rozumiem bo ja nie księgowa :) ale mam wrażenie że był spory zapasik oszczędności?
sama jestem ciekawa ile tego jest bo troche od tego zależy jak dalej kierować akcją
będę wdzięczna za takie rozliczenie - czyli nie tylko wpływów aktualnych ale też tych oszczędności

Posted

[quote name='Olena84']Tez mi sie wydaje ze jest na plusie, mam nadzieje!

Doszly wplaty:
Monia12 - 20zł za X (25.11)
Donata - 50zł - X (25.11)[/QUOTE]

aaa bo ja założyłam bezrefleksyjnie że ty przejęłaś cały dobytek Dwupakowa :)
w takim razie to pytanie jak rozumiem do Angel?

Posted

Od niepamiętnych czasów nie mogłam wejść na dogo, albo wpuszczała mnie bestia, ale nie mogłam pisać, albo wyczyniała znów paskuda inne rzeczy...:mad::mad:
Teraz jestem i mam nadzieję, że pozwoli mi wysłać ten post:shake:
Ja podobnie jak Margaret nie moge połapać się w rozliczeniach na pierwszej i nawet nie dochodzę tego, bo od tych spraw mamy tutaj tęgie głowy zaprawione w bojach z finansami. Żaden ze mnie skarbnik ani finansista:shake:
Jesli cjodzi o tutuł Allegra, co proponujecie?
Może: Czekam na Ciebie. Proszę, zabierz mnie do swojego domu.
Nie wiem...

Posted

[quote name='Angel']jest na plusie! u mnie będzie jakieś 1300 zł na koncie :) tlyko teraz w grudniu 600 zł przelewam.[/QUOTE]

Czy to znaczy że Ty przelewasz na hotel? Czy jeśli ja to rozumiem jutro tak, za listopad przelew 600zl do hotelu z tego co mam a Ty mi doslesz reszte?

Posted

Sunie mają płacone z tzw góry, czyli teraz powinna być wpłata za grudzień. Mi osobiście taki system bardzo odpowiada ponieważ w razie jakiś poślizgów we wpłacie deklaracji jest zapas czasowy żeby się zorganizować.