mestudio Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Diora']Mam nadzieję, że w większości to nie są nasze wejścia ;)[/QUOTE] To nie włazić mi tam, zakazuję bo nie ma co oglądać. A ja będę informowała co i jak :-). Quote
jogolcia@pdx Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Angel']doszła wpłata od agnieszki103 na 20 zł dla dwupaku :loveu: już szukam moni12 :)[/QUOTE] Angel - ale ponieważ jesteś tak aktywna w pomocy zwierzakom, załóż takie konto Paypal (przyda się i Tobie i innym), wystarczy mieć maila i konto bankowe, zobacz sama:[url]http://www.paypal.pl/pl[/url]... jakie to proste, prawda? ;-) Quote
jogolcia@pdx Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='mestudio']To nie włazić mi tam, zakazuję bo nie ma co oglądać. A ja będę informowała co i jak :-).[/QUOTE] Ja tylko sprawdzałam kolory, już więcej nie wchodzę... Quote
danka4u1 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [B][COLOR=red]:mad:OBOWIĄZUJE ZAKAZ ODWIEDZANIA DWUPAKU NA ALLEGR[/COLOR][COLOR=red]O[/COLOR] !!!!:mad:[/B] [B]Dobranoc:loveu::loveu:[/B] Quote
Szarotka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='danka4u1'][B][COLOR=red]:mad:OBOWIĄZUJE ZAKAZ ODWIEDZANIA DWUPAKU NA ALLEGR[/COLOR][COLOR=red]O[/COLOR] !!!!:mad:[/B] [B]Dobranoc:loveu::loveu:[/B][/QUOTE] O ja, ledwo wrocila i juz co robi ............. Quote
danka4u1 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Szarotka']O ja, ledwo wrocila i juz co robi .............[/QUOTE] Witaj, witaj i bywaj u nas:multi::multi: Bezpiecznie i spokojnie na nocne wędrówki po dogo...JA TUTAJ CZUWAM :multi::mad::multi: Quote
Angel Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 tylko czy za to konto trzeba płacić tzn za posiadanie go ? Quote
Diora Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='mestudio']To nie włazić mi tam, zakazuję bo nie ma co oglądać. A ja będę informowała co i jak :-).[/QUOTE] Już nie będę :oops: :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Jak tam szanse Dwupaku na allegro?? Nie wytrzymam, spojrzę...:evil_lol: Quote
Angel Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='danka4u1']Jak tam szanse Dwupaku na allegro?? Nie wytrzymam, spojrzę...:evil_lol:[/QUOTE] hihihi ja sie powstrzymuje :loveu: we wtorek już może bd u dziewczyn !! :D:D Quote
kameralna Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Jest już nasza Anielica. Witaj Danusiu :) Quote
Angel Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='danka4u1']Wyzdrowiałaś? Pilnuj sie, ja od miesiaca jestem chora... Jak będziesz u psinek, wycałuj zwierzaki od nas wszystkich. Czekamy na relację, co u nich. Może zdjęcia?[/QUOTE] zdjęcia oczywiście bd :loveu: katar troche zostałale coo tam musze uciakac już papapapa. Postaram sie wieczorem zajrzeć.. dziś mama ma wolne i beztroskie siedzenie przed kompem jest niemożliwe. Już mnie goni papapa :loveu: Quote
danka4u1 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Angel']hihihi ja sie powstrzymuje :loveu: we wtorek już może bd u dziewczyn !! :D:D[/QUOTE] Wyzdrowiałaś? Pilnuj sie, ja od miesiaca jestem chora... Jak będziesz u psinek, wycałuj zwierzaki od nas wszystkich. Czekamy na relację, co u nich. Może zdjęcia? Quote
jogolcia@pdx Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Angel']tylko czy za to konto trzeba płacić tzn za posiadanie go ?[/QUOTE] Za posiadanie Paypal nie trzeba płacić Angel - a opłaty manipulacujne są dużo mniejsze niż np. przelewy miedzynarodowe pomiędzy bankami (przykład - wysłanie jakiejkolweik sumy za granicę przez mój bank kosztuje 15 dolarów, i w dodatku niektóre polskie banki potrącają około 4 złotych za przelew 50 zł, a za przelew przez Paypal jako prezent płacę tylko około 95 groszy, i polski bank już opłat wtedy nie pobiera)... Quote
danka4u1 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [IMG]http://c.universalscraps.com/files/en/dogs/dog_011.gif[/IMG][IMG]http://c.universalscraps.com/files/en/dogs/dog_011.gif[/IMG] [B][SIZE=3]Dobry wieczór !! Ciotki, gdzie jestescie?????[/SIZE][/B] Quote
mestudio Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ja obkarmiłam stado i pracujemy w domciu. No i zaglądam. Quote
danka4u1 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Dzięki za odwiedziny. To jesteśmy dwie- taki dwupak :evil_lol: :shake: :evil_lol: Quote
jogolcia@pdx Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='danka4u1']Dzięki za odwiedziny. To jesteśmy dwie- taki dwupak :evil_lol: :shake: :evil_lol:[/QUOTE] ... a ja to co, piąte ( albo trzecie) koło u wozu ;-) ? Quote
danka4u1 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Niech będzie trzecie, ale bez piątego zapasowego nie zajedziemy daleko. Która tam godzina u Ciebie? Wstajesz? Pracujesz? Leniuchujesz? Quote
danka4u1 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Zbieramy grosiki, pokazujemy się na allegro i ...niestety nadal mieszkamy w schronie:shake: Cieszymy się z odwiedzin każdej cioteczki :loveu: Quote
mestudio Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ten rok musi coś zmienić. Oczywiście w sensie pozytywnym. Quote
moni12 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Jestem i ja na chwilkę. Mizianka dla dwupaku i zapytanie: na jakie konto wysłac pieniążki z pay pala za allegro ? Doszło 40 zł od jagolci.Moze Mestudio bezposrednio? Quote
danka4u1 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='moni12'][B]Jestem i ja na chwilkę. Mizianka dla dwupaku i zapytanie: na jakie konto wysłac pieniążki z pay pala za allegro ? Doszło 40 zł od jagolci.Moze[/B] [B]Mestudio bezposrednio[/B]?[/QUOTE] Cytuje, zeby nie zginęło do rana- pewnie będzie tutaj natłok postów:evil_lol:- i idę na żebry, by grosz do grosza pozwolił dwupakowi opuscic schron. Życzcie mi szerokiej drogi [IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTXCy6ZaKhUyCilHTMQeHggCE1jxUclNVGK33Zwd1vZPQf-EGNvA[/IMG] Quote
jogolcia@pdx Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='danka4u1']Cytuje, zeby nie zginęło do rana- pewnie będzie tutaj natłok postów:evil_lol:- i idę na żebry, by grosz do grosza pozwolił dwupakowi opuscic schron. Życzcie mi szerokiej drogi [IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTXCy6ZaKhUyCilHTMQeHggCE1jxUcl NVGK33Zwd1vZPQf-EGNvA[/IMG][/QUOTE] [video=youtube;ZoXOcr8YttQ]http://www.youtube.com/watch?v=ZoXOcr8YttQ[/video] Quote
Recommended Posts