Asior Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ElzaMilicz --> [url=http://www.dogomania.pl/forum/members/68077.html]Dogomania Forum - Zobacz Profil: ElzaMilicz[/url] pewna i myśle, ze pomoże.... ;) jak trzeba dam numer do niej Pani Irenko, mały off.... w schronisku jest szorstkowłowy coli ( z tych małych) a moje wcześniejsze posty uciekły w góre.... Quote
Poker Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Wlazłam na ten wątek przypadkiem.Elza Milicz jest absolutnie godna zaufania,ale ona mieszka w Miliczu i to jest ok.100 km od Wałbrzycha.Blisko Wałbrzycha mieszka arjuna, moze ona da radę zrobić wizytę przedadopcyjną? Quote
irenaka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='nesssssa']mojego zawsze wożę w bagażniku (takim z dostępem do ludzi oczywiście, hatchback czy jakoś tak się to zwie :lol:), ale ona potrafi wyjść sobie stamtąd. Są też te jakieś feromony-uspokajacze w spreju...tylko czy to działa? popytam weta mojego, może mi da jakiś pomysł, w razie czego wolę mieć coś :) ale może się okaże, że będzie ok[/quote] Czyli nie masz kratki. Bedzie ciężko:shake:. Pies 40kg wejdzie? Taki mały niuniek;)?:evil_lol: Quote
Asior Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ale na zdjęciach on nie wygląda na takiego wielkiego specjalnie... Quote
irenaka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Asior'] Pani Irenko, mały off.... w schronisku jest szorstkowłowy coli ( z tych małych) ...[/quote] Wiem, mój wyrzut sumienia:-(. Nie mam czasu siąść i ogłoszeń zrobić:oops:. Padam na twarz a ona tam siedzi:-( Quote
irenaka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Asior']ale na zdjęciach on nie wygląda na takiego wielkiego specjalnie...[/quote] dzisiaj przepytałam właścicielkę. Ma 40kg wagi. Quote
Asior Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='irenaka']Wiem, mój wyrzut sumienia:-(. Nie mam czasu siąść i ogłoszeń zrobić:oops:. Padam na twarz a ona tam siedzi:-([/QUOTE] zrobię allegro, tylko zdjęć nie mam, bo były u Pani Wandy w aparacie... Quote
irenaka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Poker']Wlazłam na ten wątek przypadkiem.Elza Milicz jest absolutnie godna zaufania,ale ona mieszka w Miliczu i to jest ok.100 km od Wałbrzycha.Blisko Wałbrzycha mieszka arjuna, moze ona da radę zrobić wizytę przedadopcyjną?[/quote] Kto tą dziewczynę zna? Tylko nie piszcie, że nikt:evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ja nie znam :eviltong: arjuna też jest super (dla mnie) pani. Pomogła giselce zbierać pieniądze na stół koordynowała akcję masz 9 groszy, dzięki niej psiaki z azyla są leczone. Szyje kubraki dla psiaków ze schronisk krotkowłosych. Żeby w zime zimno im nie bylo. Mieszka we Wrocku chyba ;) Quote
irenaka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='A&S']Ja nie znam :eviltong: arjuna też jest super (dla mnie) pani. Pomogła giselce zbierać pieniądze na stół koordynowała akcję masz 9 groszy, dzięki niej psiaki z azyla są leczone. Szyje kubraki dla psiaków ze schronisk krotkowłosych. Żeby w zime zimno im nie bylo. Mieszka we Wrocku chyba ;)[/quote] Już wiem, ale wstyd:oops: Dziewczyna była na moim wątku Krzyczek i też moje psiaki mają kubraki:multi: Napiszę jutro pw. Może całkiem się nie obrazi za moją total sklerozę:oops: Quote
rotek_ Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 dostałam link od A&S ajruna ma już za sobą jedną kontrole przedadopcyjną dziewczyna mieszka chyba gdzieś koło wałbrzycha jesli to nie wypali moge podjechać i porozmawiać z ludźmi wałbrzych jest jakieś 20-30 min drogi ode mnie Quote
irenaka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='rotek_']dostałam link od A&S ajruna ma już za sobą jedną kontrole przedadopcyjną dziewczyna mieszka chyba gdzieś koło wałbrzycha jesli to nie wypali moge podjechać i porozmawiać z ludźmi wałbrzych jest jakieś 20-30 min drogi ode mnie[/quote] Dziękuję, muszę jakoś się dogadać jeszcze z Panią Moniką. Czy mogę prosić o Twój numer telefonu na pw? Quote
nesssssa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 moja sunia waży 26kg i jest luz. Spoko jakoś sobie poradzimy ;) Quote
Poker Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 arjuna mieszka na peryferiach Wałbrzycha, była wczoraj na dogo, już sprawdziłam :evil_lol: Quote
Poker Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Rotek, ze Świdnicy do Ząbkowic jest 38 km.Sprawdzam na Targeo Quote
Poker Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Czy jeszcze potrzebna jest wizyta w Nowym Sączu? Tam mieszka Szami. Quote
majqa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Z tego, co pamiętam Nowy Sącz odpadł definitywnie. Irenko, jeśli się mylę, popraw mnie. Quote
Asior Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 tak, odpadł, gość się nie odezwał.... tylko nie ma kto zmienić tytułu wątku... P. Irenka powinna napisać do moda, zeby zmienił na nią prowadzenie wątku ;) Quote
irenaka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Dziewczyny już puściłam wczoraj pw do moda o zmianę tytułu. Tylko znowu będzie źle, bo wstawiałam prośbę o transport Raciborsko - Wałbrzych. Quote
_ogonek_ Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 oops:p rotek dzięki :-) w takim razei fczekamy na wieści :-) Quote
irenaka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Mamy zawieszoną adopcję naszego owczarka:-(. Pani Monika jeszcze jutro tam jedzie. Teren podobno jest nieogrodzony. Rotek:loveu:, czy przyszły tydzień wchodzi w grę, gdybym Cię poprosiła o sprawdzenie tych ludzi? Quote
_ogonek_ Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ojejku...... kurde... niech będzie ogrodzony!!! Quote
majqa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='irenaka']Mamy zawieszoną adopcję naszego owczarka:-(. (...) [/quote] O matko...:-( Quote
Asior Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 PANI IRENKO, proszę napoisać mi gdzie dokładnie ma być ten transport..... do jakiej miejscowości, popytam na transportowym Quote
Recommended Posts