giselle4 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Kąty wroclawskie,Wroclaw i okolice....:mad::crazyeye::crazyeye: komu uciekł pies sliczny i wielki podhalan,kaukaz,bernardyn ja z rasami na bakier ma na szyjce obroze ze sznurków z numerkiem W-W107schronisko wroclaw został dzisiaj przywieziony z interwencji prosze ciotki dajcie dalej info ja nie wiem nawet do kogo pisac i kto jego adoptował S.O.S a moze uciekł,moz ektos adoptował i wywalił nie wiem a on nie chce powiedziec Łagodny i zadbany,duzy i sliczny POMOCY TEL.-664 315 852 Quote
giselle4 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 ...cioteczki zobaczcie ten wątek:-(:mad: Quote
Camara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 giselle4, czy pies jest u Ciebie? czy w schronisku? Quote
giselle4 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Pies jest w schronisku na kwarantannie Jezeli sie okaze ze ktos jego wywalił i juz jego nie chce my jemu znajdziemy domek. Nie oddamy psa którego nikt nie szuka ktoremu nie uciekł,za ktorym nikt nie teskni. Tylko nie rozumiem dlaczego ma numerek ze schroniska? Quote
giselle4 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Camara napisał(a):giselle4, czy pies jest u Ciebie? czy w schronisku? Dziekuje za zaintertesowanie i pomoc:loveu: Quote
giselle4 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 ..ide do schronu fotki bedą /zobaczycie sliczny:evil_lol: Quote
Nadziejka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Giselciu ja tez czekam na foteczki :loveu:zycze psiakowi zeby milosc domkowa szybko sie znalazla:loveu: Quote
giselle4 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 biegam poleze w trawce jeszcze poleze tył tez mam ładny sliczny jestem dalej jestem sliczny w salce zabiegowej czekam na umycie oczek kropelki do oczek uczesanie jak mi dobrze jeszcze ogonek jeszcze ...jeszcze wystarczy juz...wysterczy spacerek Quote
giselle4 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 ....ciotki kochane tylko czy to podhalan? bo juz jestem glupia....moze to bernardyn? a moze moskiewski stróżujacy? a moze..../ a moze...? ale to o nim pisałam...wazy chyba za 100kg ja jego nie utrzymam...ale kocha wszystkich i koty kemu nie przeszkadzają pomózcie:-( Quote
Camara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 to bez najmniejszego wątpienia kaukaz, jest boski :loveu: a jeżeli to kaukaz - to bardzo prawdopodobne jest, że zaraz po adopcji komuś nawiał sforsowanie ogrodzenia dla tego zwierza to mały pikuś - potrafią chodzić po siatkach jak koty :roll: no i pokonują duże odległości, czyli ew. właściciel może mieszkać wiele, wiele kilometrów dalej od miejsca znalezienia Quote
giselle4 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 ....BARDZO DZIĘKUJE CAMARA jezeli nikt nie szuka to za 10 jest nasz ...schroniskowy i ja zaczynam jemu szukac domku;) szkoda...bo piekny ,moze ktos tęskni....moze nie umie szukac....dam ogloszenie w Wyborczej...;) Quote
ulvhedinn Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Jeszcze mi powiedzcie, w jakim wieku on mniej więcej może byc- młody, stary? Quote
giselle4 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 ulvhedinn napisał(a):Jeszcze mi powiedzcie, w jakim wieku on mniej więcej może byc- młody, stary? Nie,stary nie jest ma garnitur ładnych zębów i lubi sie bawic:loveu: JA OCENIAM JEGO 2-3 LATA ale mogę sie mylic W poniedzailek wet powie ile moze miec wiosen:loveu::crazyeye: Quote
niufa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Zerknijcie na ten wątek - wprawdzie Camara pisze o kaukazie ale może to ten (na wątku piszą,że podobny do kaukaza)?: http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginal-duzy-pies-leonberger-leszno-wielkopolskie-133801/ Quote
Camara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='niufa']Zerknijcie na ten wątek - wprawdzie Camara pisze o kaukazie ale może to ten (na wątku piszą,że podobny do kaukaza)?: http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginal-duzy-pies-leonberger-leszno-wielkopolskie-133801/ to na pewno nie jest Alvaro :shake: Quote
niufa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Camara napisał(a):to na pewno nie jest Alvaro :shake: :oops::oops::oops: Quote
Ula_czarnuszka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Camara napisał(a):to na pewno nie jest Alvaro :shake: Choć rzeczywiście Alvaro to pewnie nie jest, bo pies na zdjęciach ma chyba białe znaczenie na piesi..., to może być leonbergerem, niosę info na forum leonowe :p Quote
ulvhedinn Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Kurde ja mam jakieś zaćmienie... jeśli on wrocławski, to powinien mieć chipa. Macie jak to sprawdzić? Po nr. chipa da się znaleźć własciciela, u nas, w danych schroniska, w trymiga ;) Quote
giselle4 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 ulvhedinn napisał(a):Kurde ja mam jakieś zaćmienie... jeśli on wrocławski, to powinien mieć chipa. Macie jak to sprawdzić? Po nr. chipa da się znaleźć własciciela, u nas, w danych schroniska, w trymiga ;) tez nie pomyslalam ale sprawdze w poniedzialek i napisze a fotki mozna wyslac tej kobiecie z ogloszenia...niech wykluczy tak dla spokojnosci serca:evil_lol: Quote
Ula_czarnuszka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 giselle4 napisał(a):tez nie pomyslalam ale sprawdze w poniedzialek i napisze a fotki mozna wyslac tej kobiecie z ogloszenia...niech wykluczy tak dla spokojnosci serca:evil_lol: Podeślę jej linka :razz: Quote
ulvhedinn Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Alvaro wygląda inaczej, poznałam go na żywo :shake: Jest "żółty" i ... większy (jest wręcz gigantyczny :evil_lol:). Nie zapomnijcie o chipie, jesli będzie miał, to proszę o numer ;) Quote
Ula_czarnuszka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 ulvhedinn napisał(a):Alvaro wygląda inaczej, poznałam go na żywo :shake: Jest "żółty" i ... większy (jest wręcz gigantyczny :evil_lol:). Też go poznałam :razz: Kolor to u leonków po każdym linieniu może być ciut inny .. a i zdjęcie przekłamuje (w pomieszczeniu wygląda żółto :niewiem: )... niech Ewa sama wykluczy. Quote
giselle4 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='ulvhedinn']Alvaro wygląda inaczej, poznałam go na żywo :shake: Jest "żółty" i ... większy (jest wręcz gigantyczny :evil_lol:). Nie zapomnijcie o chipie, jesli będzie miał, to proszę o numer ;) Bysio nie ma chipa:shake: maszynka objechała cełe futro i nic:shake::mad: ale i tak jest piekny i juz szukamy jemu domku leczymy oczka i futro czyscimy:crazyeye::evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f99/masz-piataka-kup-cegielke-watek-zbiorczy-z-linkami-126597/#post12423926 Quote
Ula_czarnuszka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 giselle4 napisał(a):a fotki mozna wyslac tej kobiecie z ogloszenia...niech wykluczy tak dla spokojnosci serca:evil_lol: mam info od właścicielki Alvaro. Niestety to nie on:shake: Quote
paros Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ula_czarnuszka napisał(a):mam info od właścicielki Alvaro. Niestety to nie on:shake: Ja widziałam Alvaro raz, ale Ewa potwierdziła, że to nie on :shake: Gizelle4 to nie jest Alvaro. Ale może ktoś inny, jego właściciel szuka psiaka :-(:-( Quote
Recommended Posts