KWL Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Kojarzę że był bardzo fajny młody miły kaukaz we wrocławskim schronisku. Koperek nazwała go Miluś i chyba wie kto go wziął. Wiek się zgadza, charakter też. A co do wyglądy - to Miluś dobrze ponad rok temu. Ale i tak jakby sprawdziłbym jakie ma warunki :-) Quote
giselle4 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 ...Bardzo podobny ale chudy ten to z 80kg -100kgzywej wagi noooo i ma energie nie ma chipa:shake: Juz powysyłałam ogłoszenia o adopcji do prasy nooo i nie oddamy jego na łańcuch:shake: chce aby byl luzakiem Quote
KWL Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Wtedy miał rok, półtora kaukaziki rosną i nabierają masy do trzech lat. Kto wie co się działo w międzyczasie. Mógł się sam odłańcuszyć ( nie pamiętam żeby był oddany na łąńcuch ) A chipy wędrują często. Mamy przypadki u nas że pies po jakimś czasie wraca i ni diabła chipa znaleźć nie można... Quote
giselle4 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 KWL napisał(a):Wtedy miał rok, półtora kaukaziki rosną i nabierają masy do trzech lat. Kto wie co się działo w międzyczasie. Mógł się sam odłańcuszyć ( nie pamiętam żeby był oddany na łąńcuch ) A chipy wędrują często. Mamy przypadki u nas że pies po jakimś czasie wraca i ni diabła chipa znaleźć nie można... zastanawia nas ta niby obroza ze sznurka i numerek ze schronu?:crazyeye: ale juz jej nie ma ...teraz dostanie nowa obroze i smycz:evil_lol: Quote
giselle4 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 ...Nikt Ciebie nie szuka slicznoto?:shake: Co jest dziwne.....Bysio wymusza na nas 2 spacerki dziennie Daniel dzielnie wychodzi z nim mimo ze boi sie ze jego Bysio zaciągnie na koniec swiata Bysio to kulturalny facet...nie załatwi swoich potrzeb w boksie bedzie szczekał i czekał az ktos sie zlituje i wyprowadzi.... nooo musi wyjsc i juz:) Quote
giselle4 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 ...Mamy pierwsze telefony o adopcje Bysia:oops: ale On ma jeszcze tydzien kwarantanny a i na łańcuch jak słyszymy to grzecznie dziekujemy:loveu: Znajdzie ludzi dobrych i kochających...:oops: Quote
Nadziejka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 :thumbs::Dog_run::iloveyou:Byniu wielkie serduchooo !:loveu::loveu:modlimy sie za ten domek oj tak :loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 ...Dzisiaj Byniu chodzil po schronisku luzakiem nie mamy sumienia trzymac jego w małym boksie Grzecznie chodzi,na wolanie wracal lezał w trawie i był bardzo zadowolony jak wychodzilam z Naomi na spacer podbiegl do nas ale ani jedno ani drugie nie okazywalo agresji:multi::oops: Quote
Nadziejka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 :Dog_run::Dog_run::bye::calus::calus:calusyyy wielkie ale delikatne od ciotki gonzoo dla misiaka i dobunia :loveu:Gisellll tys jest poprostuuu super kobitka odrzutopwa i bombowa 1 !!:loveu::loveu:jak z miloscia piszesz o piesiach hohooooo serce tiii naszae :loveu::loveu:dziekiiii kochana:multi: Quote
giselle4 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 ...Ewa przestan....kocham te wszystkie potwory i tyle:loveu::crazyeye::multi: Quote
Nadziejka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 :cooldevi::iloveyou::baddevil::B-fly:ja tezzz kocham wszysciutkie i malutkie i wielkutkie :loveu::loveu::Dog_run::Dog_run::wallbash::wallbash::wallbash::saeek::saeek:tylkooo ...szkoda wielka zem sie milionerkom jakom wielgasnom nie urodzilla ...bo bym wiecej pisiatek pod serce me przytiulic mogla :multi: Quote
giselle4 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 ...MOZNA PRZENIESC WĄTEK HAPY END:loveu: Po Bysia-Cyrana przyjechał Pan i nie umiał wytlumaczyc jak to sie stało ze psiak trafił do nas???????????? Pan musiał wyjechac i oddał psiaka do hoteliku tam mial czekac na powrot Pana:oops: Dlaczego nikt jego nie szukał? dlaczego ludzie są tacy glupi? pies uciekł i co? nic:shake: Dobrze ze dałam ogloszenie w Wyborczej o znalezieniu psa -kaukaza z fotka i Pan zobaczyl i przyjechał i zapłacil za hotelowanie -150zł i zabrał do domku. Cyrano skakał z radosci i całował Pan po pysiu stojac na łapkach.Widac bylo radosc i milosc tych dwojga. Pan dziekował i to bardzo a jeszcze bardziej kiedy Cyrano wszedl do pokoju i połozył sie koło Daniela [chyba jemu dziekował za spacerki] i nie chciał wstac i iść z Panem do auta.Pan uwierzyl ze bylo jemu tautaj dobrze:evil_lol:Cyrano juz jest w domku we Wroclawiu:loveu: w swoim gdzie ludzie jego kochaja i nie oddadza nigdy.... koniec jest najfajniejszy. Buzak Cyrano:oops: i badz dalej tak wspaniałym psiakiem poznając Ciebie jestem bogata o nowe doswiadczenia:evil_lol::loveu: Quote
Ula_czarnuszka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 To piękne zakończenie :loveu: Zapytałaś z ciekawości jakiej rasy 9może w typie lub mix) jest słodki Cyrano? :razz: No i negatywne referencje dla tego hotelu (może być pw) też by były istotne :oops: Quote
Nadziejka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 :laugh2_2::klacz::klacz::bye::laola:Piekne ooo piekne zakonczenie !:multi::multi::multi::multi:bardzo i ogromnie sie raduje juhuuuuuuu:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
giselle4 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Ula_czarnuszka napisał(a):To piękne zakończenie :loveu: Zapytałaś z ciekawości jakiej rasy 9może w typie lub mix) jest słodki Cyrano? :razz: No i negatywne referencje dla tego hotelu (może być pw) też by były istotne :oops: Zapytałam o rase...Pan powiadział ze kupil malutkiego kaukaza;) a jest wielki lew.ale i tak wszyscy jego kochaja:loveu: a hotelik pod Kątami wroclawskimi ale zabij- zapomnialam...:mad: Quote
Ula_czarnuszka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Zapytałam o rase...Pan powiadział ze kupil malutkiego kaukaza;) a jest wielki lew.ale i tak wszyscy jego kochaja:loveu: I to najważniejsze!:multi: [quote name='giselle4']a hotelik pod Kątami wroclawskimi ale zabij- zapomnialam...:mad: Nie zabiję:razz: ale na wszelki wypadek będę omijać wszystkie w tej okolicy :eviltong: Quote
ulvhedinn Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 W okolicach Kątów sa chyba dwa hoteliki- u wetów (Paszkowscy) i Kubuś.... Z Kubusia korzystałam trzy razy i zawsze byłam bardzo zadowolona (psy też), a o Paszkowskich słyszałam co najmniej średnio przyjemne rzeczy (m.in. ON, zabrany potem przez Straż dla Zwierząt, zaniedbany, odwodniony....)... Więc? Quote
Recommended Posts