gorki330 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 strasznie miło czytać takie wiadomości , tak się martwiłaś że dla Bajki to napewno trudo będzie o dom , Agata ty jesteś dobra wróżka dla tych stworzeń , Tobie doskonale wychodzi ta robota , pomimo wielu obaw zawsze masz do przodu , tak trzymaj - gratuluje Quote
Agata69 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 gorki330 napisał(a):strasznie miło czytać takie wiadomości , tak się martwiłaś że dla Bajki to napewno trudo będzie o dom , Agata ty jesteś dobra wróżka dla tych stworzeń , Tobie doskonale wychodzi ta robota , pomimo wielu obaw zawsze masz do przodu , tak trzymaj - gratuluje Dzięki, ale dzisiaj mam doła jakiegoś. W kojcach garuja staruszki, na dt gaja i sonia, fokus od miesiecy nie ma wzięcia. Barry.... Teraz jakis szczeniaczek do adopcji jest, jeszcze go nie widziałam. Jestem jakaś taka znękana. Najgorsze że nie ma z kim pracować tak naprawde. Quote
Agata69 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Oj, wieści, wieści w duzej ilości! Takiego maila dostałam: "...Bajka bardzo urosła i jest piękna. Bardzo przywiązana jest do naszej rodziny. Żona jest w domu cały czas i Bajka dotrzymuje jej wiernie towarzystwa. Bardzo fajnie się zaprzyjaźniła ze starszym synem Mateuszem. Ma dużą cierpliwość do niego i świetnie się z nim bawi po powrocie z przedszkola. Ze mną chodzi wieczorami na spacer (niestety nie codziennie). Ma koleżankę - sukę za płotem, często dajemy im się pobawić razem. Po takiej zabawie jest tak zmęczona, że mamy spokój z zabawami na resztę dnia ;-) Ostatnio byliśmy z psami nad stawem. Jakiś miesiąc temu kupiliśmy jej budę i bardzo ją lubi. Przyzwyczailiśmy ją do suchej karmy. Kupujemy dwa rodzaje i urozmaicamy. Czasami dajemy ser. Ewentualnie jakiś przysmak, albo kość wapniowaną. Nie gotujemy już mokrego jedzenia. Jest zdrowa, zaszczepiona, zarejestrowana, ma obrożę z identyfikatorem - wszystko jak należy. Jedyna wada - nadal kopie w ziemi. Wpadliśmy na sposób, aby zakopywać kupy do dziur i skutkuje, przynajmniej nie pogłębia dziur w tych samych miejscach. Na szczęście lubi miejsca gdzie nie ma trawnika, więc nie jest to tak bardzo uciążliwe i może mieć cały ogród dla siebie.(...) Oto link do zdjęć: Picasa Web Albums - rklis - Bajka - wrzes... Zobaczcie jaka piękna!! Choćby ze mnie pasy darli nie pomyślałabym, że taka zagłodzona sierota, brudna i zapchlona, będzie taka piękna sunią!! Panie Rafale, bardzo dziękuję! Quote
Recommended Posts