Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak:) brązową, dużą sukę niewiele mniejszą od doga niemieckiego;) jak ich znasz to może wiesz więcej czy to na 100% dobry dom;) na mnie wrażenie dobre zrobili;) czekam z niecierpliwością:lol:

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie znam, rozmawiałam tylko z tą panią przez telefon. Skontaktowali się ze mną bo prowadzę adopcje RR, a oni chcieli "dużego, brązowego psa" takiego jak ich suka ;)
No ale z naszych rodezjanów nie mogłam im nic zaproponować, te psy które mamy są zbyt wymagające. Fajnie że Watsonek skorzysta :loveu: Słodki jest!

Posted

W sobotę Watson pojechał do nowego domku!
Państwo są super, przyjechali po niego samochodem, poznali się z panem Piotrem. Mam zaproszenie na obiad jak będę w okolicy:razz: I zapowiedź zdjęć i relacji z życia malucha.
Zostało podpisane zrzeczenia się praw do malca i nowa umowa adopcyjna..

:multi:

Wszystkim zaangażowanym w pomoc Watsonowi DZIĘKUJĘ:loveu:

Posted

noo to już ich sucz bryka pewnie z nim po ogrodzie;)) i uczy "malucha" nowych zasad :cool3: również się cieszę, że mogłam pomóc w kolejnej, szczęśliwej adopcji. pozdrowienia !!! i powodzenia w działaniu dla wszystkich:loveu:

Posted

NaamahsChild napisał(a):
W sobotę Watson pojechał do nowego domku!
Państwo są super, przyjechali po niego samochodem, poznali się z panem Piotrem. Mam zaproszenie na obiad jak będę w okolicy:razz: I zapowiedź zdjęć i relacji z życia malucha.
Zostało podpisane zrzeczenia się praw do malca i nowa umowa adopcyjna..

:multi:

Wszystkim zaangażowanym w pomoc Watsonowi DZIĘKUJĘ:loveu:

oooo jak super :multi::multi::multi::multi::multi:
A zdjątka z nowego domku będą?? :cool3: