Paulina_mickey Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 walerka napisał(a):A wiec kochane labek ma od wczoraj nowa pancie, imie FADO i jest mu jak u Pana Boga za piecem :lol:. Kastracja we wtorek splynela po nim jak po kaczce, 3godz po byl rownie aktywny jak przed :crazyeye:, z radoscia odebral porzadna kapiel (smierdzial niesamowicie), wyjelismy 3 wielkie kleszcze (nie wiem dlaczego nie zostaly zauwazone u weta :angryy:) przeczekal u mnie noc i pojechal do nowej panci, gdzie czekal go ogolny zachwyt. Od razu pokazal ze przy psim ciasteczku doskonale wie jak sie siada, podaje lape, daje glos, prosi :lol:. Teraz skacza nad nim 3 siostrzenice (nalezy do najmlodszej) i moja szwagierka, ma tez towarzystwo malego kundelka, maly ogrodek, spi przy lozku swojej panci. Jak odjezdzalam dzis po poludniu to spojrzal sie obojetnym wzrokiem i polozyl obok panci, ani mu przez mysl nie przeszlo ladowac sie do samochodu z nasza sunia. Znalazl swoje miejsce na ziemi :wolfie::multi:. To super :loveu::loveu::loveu: Quote
Diegula Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Super wieści:multi::multi::multi: Tylko z tymi kleszczami uważajcie aby tfu tfu jakieś choroby nie złapał. Musicie go przez co najmniej tydzień obserwować i jak przestanie jeść i będzie osowiały to od razu do weta!!!!!!!!!!!! Albo na wszelki wypadek od razu zrobić badanie krwi. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 walerka napisał(a):.............................. Znalazl swoje miejsce na ziemi :wolfie::multi:. I to jest to najważniejsze :multi::multi: Walerko przypomnij o adresówce dla Fado ! :lol: Fado ,no to masz super kochający domek na zawsze , bądź grzeczny ;) :thumbs::thumbs: Quote
Basia i Barni Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia . :loveu: Quote
Basia i Barni Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 co z zdjęciami ,choć jedna fotke , czekamy i uwielbiamy oglądać szczęśliwe mordy :oops: Quote
walerka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Na zdjecia poczekajcie kilka dni moje mile bo nie robilam zawozac, ale na dniach tam pojade :) Quote
Basia i Barni Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 walerka napisał(a):Na zdjecia poczekajcie kilka dni moje mile bo nie robilam zawozac, ale na dniach tam pojade :) ja cały czas będe czekac ;) Quote
zaginiona sara Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 widzialam jakies ogloszenia juz troche rozmyte przez wode o takim psie prawdopodobnie na ul. tysiaclecia przy lubartowskiej na krzyzowce bylo duzo zdjec, albo slup albo slupek sygnalizacji moze ktos sprawdzic? Quote
Rinuś Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='zaginiona sara']widzialam jakies ogloszenia juz troche rozmyte przez wode o takim psie prawdopodobnie na ul. tysiaclecia przy lubartowskiej na krzyzowce bylo duzo zdjec, albo slup albo slupek sygnalizacji moze ktos sprawdzic?[/quote] [I][B]O psie zgubionym?Może to czyjś psiak? Super,że ma nowy domek :multi::multi:a te narośle na brzuszku co to jest?[/B][/I] Quote
zaginiona sara Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 tak bylo jakies ogloszenie o takim zaginionym psie i mnostwo jego zdjec Quote
Recommended Posts