Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedna psinka. Sama bym go wzięła. Ale w lipcu biorę ślepego pieska z Leszna/Też ma 9 lat/ A w domu mam już suczynkę ze schroniska w Krakowie.Mizianko dla Puszka:loveu:

Posted

Sory za cisze, ale nie miałam czasu się odzywać.

Byłam u niego w sobotę. Gaskałam, całowałam przytulałam ;) Pół swojego schroniskowego czasu poświęciłam właśnie jemu. Niestety nie mam żadnych zdjęć...
Zgłosilam go do okulisty, może będzie szansa, żeby naprawić te jego śliczne oczęta.
Zgosiłam go też do kapania i strzyżenia, ciekawe jak będzie wyglądał ;)

Przytulając czułam wszystkoe kości i ścięgna :( Jest mega chudy :( więc zgłosiłam go też do podtuczenia.

Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu zwolni się miejsce w moim domu (jest spore zainteresowanie moim tymczasowiczem, więc kto wie...:) i wezmę szybko Puszka do siebie.

Posted

[quote name='Madallena']Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu zwolni się miejsce w moim domu (jest spore zainteresowanie moim tymczasowiczem, więc kto wie...:) i wezmę szybko Puszka do siebie.[/quote]
Też mam taką nadzieję. Jakoś strasznie mi w serce zapadł ten Puszeczek...

Posted

Jak wszystko pojdzie zgodnie z moim planem Puszek w sobotę bedzie MÓJ :cool3:

Prawdopodobnie wydam mojego tymczasowicza w piatek lub sobote i od razu jade po PUSZKA :multi:
Mam nadzieje, ze byl juz u okulisty i wiadomo co z jego oczkami...

Posted

Nawet lepiej niż super. Ale mam juz babkę, która chce go zbadać no i zająć sie nim od podstaw. Nie tylko oczy, cały organizm. Puszek od ponad roku siedzi w schronie :( mogło się dużo do niego przypałętać tych pasożytów :placz:

Posted

Ponad rok siedzi biedactwo w tej klateczce:crazyeye:
Dobrze Madallena, że go wypatrzyłaś i zajmie się nim lekarz.:loveu:
A jutro Puszek opuści schronisko.:multi:

Posted

Trzymajcie kciuki, żeby mój tymczasowicz został zaakceptowany przez innego psiaka na jego terenie. Jeżeli tak, Puszek będzie miał swój tymczasowy kąt u mnie już jutro. Normalnie nie mogę się już doczekać.
Posłanko wyprane, 2 razy wypłukane, żeby nie czuł proszku do prania. A zaraz, specjalnie na jego cześć posprzątam i poprzestawiam meble tak, żeby miał łatwe dojście do wszystkich pomieszczeń...

Jutro od razu pojadę z nim do weta na wstępne oględziny. Albo przyduszę schroniskowego, żeby powiedział mi co psu dolega. Bo oprócz tego że jest na maxa wychudzony, ślepy i potrzebujący miłości na bank coś jeszcze mu jest...

Posted

Termin odbioru przesunął się o jeen dzień, czyli na jutro.

Nieawno oddałam mojego tymczasowicza, stąd poślizg.

Mam straszne wyrzuty sumienia, taka brzydka pogoda a on zamiast leżeć już w przygotowanym dla niego posłanku bądź w moim łóżku siedzi na słomie w klatce :placz:

Mam tylko nadzieję, że mój tymczasowicz się sprawdzi i nie będzie zwrotu :(
Tak czy siak jutro, jak dobrze pójdzie pojadę po Puszka, który będzie nazywał się PYSIO :)

Posted

też sie niecierpliwie aż Madallena napisze że Puszek już bezpieczny...

oto kolejna bida, też muszę znalezc jej dt bo jest podobno bardzo przerazona :placz:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kruszynka-starowinka-w-schronisku-czy-zdazy-znalezc-dom-139895/#post12449830[/URL]

Posted

Wszystko przesuwa się o jeszcze o kilka dni. Mam innego tymczasowicza z nagłego przypadku :placz:
Nie wiem jak wytłumaczę to Puszkowi... Odwiedzę go jak najszybciej. może już będę miała tymczas wolny.
Najgorsze jest to posłanko przygotowane specjalnie dla niego, na które codziennie patrze.

I nie rozumiem coponiektóych osób, wolnotariuszy jak sie okazuje. To ich złe wibracje i nastawienie do osób chcących pomagać spowodowaly, że jego adopcja tak się przesuwa :angryy:

Posted

Puszku, już niedługo będziesz spał na własnym posłanku w domku.
A już myślałam ,że są wspaniałe wieści i fotki Puszka z domu :(

Posted

o rany rany! wszystko jak w kalejdoskopie. Teraz potrzebny mi tylko wolny dzień (możliwe, że będzie to środa) i jadę po Puszka! :multi:
Daj Boże, żeby nic się nie wydarzyło przez te dwa dni :razz: