iwa77 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Dostałam właśnie informację ze schroniska , że zgłosił się ktoś - kto w naszych ogłoszeniach zobaczył Sisi i rozpoznaje w niej swojego zaginionego psa. Jutro ma przyjechać do schroniska aby ją zobaczyć . Wstrzymujemy oddech do jutra w oczekiwaniu na konfrontację ... Ja juz powiadomiłam przemiłą Panią ze Złocieńca o tym fakcie i tym samym sprawę transportu zawieszamy do jutra. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ojejku !!! no coz, w takim razie zobaczymy co z tego wyniknie.. Quote
iwa77 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Schronisko powiadomiło mnie , że Sisi została zabrana ! Wszystko się dobrze skończyło dla staruszki ! Dziękuję wszystkim za pomoc w szukaniu domku dla tej małej istotki ! Quote
Lionees Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='iwa77']Schronisko powiadomiło mnie , że Sisi została zabrana ! Wszystko się dobrze skończyło dla staruszki ! Dziękuję wszystkim za pomoc w szukaniu domku dla tej małej istotki ! Uff :mdleje:...jestem szczęśliwa:) Quote
Isadora7 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='iwa77']Schronisko powiadomiło mnie , że Sisi została zabrana ! Wszystko się dobrze skończyło dla staruszki ! Dziękuję wszystkim za pomoc w szukaniu domku dla tej małej istotki ! Oby jak najwięcej takich zakończeń. Quote
siekowa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Dopiero co trafiłam na wątek Sisi a tu już taka wspaniała wiadomość. :multi::) Quote
izzie1983 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Niesamowita historia! Piękne zakończenie :loveu: Quote
gosikf & dogs Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 No cudownie po prostu, co ja gadam, przecudownie!!! Quote
Recommended Posts