jotka Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Jager jest naprawdę kochanym psem, ma same zalety. I niestety nie ma domu. Quote
muro Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 no tak watek oczywisci zaniedbałam, ale wybaczcie, czasu czasem brak, podziwiam wpełni aktywne na dogo osoby, bo moje starania spełzaja na niczym, dziekujemy za zdjecia, u Jagera wszystko dobrze, był na akcji w scc w katowicach, ale niestety psiaki nie miały sczescia w ten weekend niestety, i jemu ono tez nie dopisało, (nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo- kapcie mam zawsze blisko dzieki niemu, dba chlopak zebysmy sie nie poprzeziebiali:razz:) i mozemy dalej patrzec na te trzesaca sie doopeczke z braku ogona;) ale przyznajcie sami ze na tym drugim zdjeciu od maciaszek wyglada jak sierotka marysia Quote
maciaszek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 muro napisał(a):ale przyznajcie sami ze na tym drugim zdjeciu od maciaszek wyglada jak sierotka marysiaAle jaka kochana sierotka :). Quote
muro Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 z kochana sierotka bylismy dzis pokazac sie zainteresowanej pańci, Pani ma przemyslec i jesli sie nie zdecyduje nadzieja jest ze bedzie rozsiewac wiadomosci o Jagerze, apetyt psiak ma wilczy i po posiłaku postanowił sie przy burzy wyzyc znowu na firance co skutkuje "gołym oknem"- a niech tam, nich sasiedzi widzą ze psy sie nie nudza pod nioibecnosc opiekunow, diabły wcielone:evil_lol: jedne a tak im dpobrze z oczu patzry jak wracamy z pracy, no anioły istne:oops: Quote
maciaszek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 muro napisał(a):z kochana sierotka bylismy dzis pokazac sie zainteresowanej pańci, Pani ma przemyslec No to kciuki trzymamy !!!!! Quote
jotka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 I Jager nadal u muro. cicho tu bardzo:placz: Quote
muro Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 witam, dzis udało mi sie wreszcie dogrzebac do kompa( remont i pobojowisko straszne w zwiazku z tym). faktycznie cisza jest , z ogłoszen nikt sie nie odezwał. moze wiek ludzi odstrasza, zreszta zblizaja sie wakacje, ludzie sie psow pozbywaja :angryy: Quote
muro Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 i znow nasz jager nie miał szczescia w silesii, generalnei wcale sie tym nie przejął i zamelinował sie pod lawka, bo co go te ludziska tak beda ogladac i obmacywac:mad: przeciez on sie sam tam nie prosił . we wtorek kastracja:diabloti: Quote
muro Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 jager juz po kastracji, jutro kontrola, dzielny był bardzo ;):loveu: ps czy ktos wie jak "przytępic" trochę czujnośc u psa? probuje wstawic zdjecia ale image szwankuje, - jak zawsze a przez inne nie potrafie:( Quote
Gisic87 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 super że już po mam nadzieje że wszystko się ładnie zagoi no i przede wszystkim domku życzę:loveu: Jak mi się uda to odnowię mu ogłoszenia, niestety jakiś wirus na kompa mi się przypałętał i komp działa jakby chciał a nie mógł nie mówiąc o ładowaniu się stron:shake: Quote
Gisic87 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 zrobiłam ogłoszenia na: alegratka.pl kupiepsa.pl adopcjapsa.pl gumtree.pl e-zwierzak.pl eoferty.com ojej.pl petworld.pl dwukropek.pl Quote
Kisiaraf Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 A ja nawet nie widziałam, że Jagerek ma wątek :) Witam przykro mi że słodziak jeszcze nie ma ds. Ja wciąż o nim opowiadam każdej napotkanej osobie ale jak widać z marnym skutkiem :( Quote
muro Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Gisic, baaardzo dziekujemy:loveu:, ano watek swoj ma ale taki "martwy" troszke:oops:, przez to ze u na snic nowego sie nie dzieje chyba, ostatnie wielkie wydarzenie to ciachanie jagera;) Quote
Tengusia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 zdaje mi sie ze widzialam tego psa dzis w tramwaju 6 jechal w strone Brynowa, ludzie wysiedli na rynku w Katowicach ... dziewczyny prosze miejcie oczy otwarte !!!! ja zbyt pozno sie zorietnowalam i nawet foty nie pstryklam :angryy: Kliknij tutaj, by zobaczyć cały obrazek. Quote
muro Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 i dzis Jagerowi sie poszczesciło.Na akcji w SCC znalazł sie domek dla niego,nowi Panstwo maja go odebrac we wtorek, umowa adopcyja juz podpisana, oj bedzie płacz we wtorek, bedzie.... Quote
maciaszek Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Naprawdę? Jager znalazł nareszcie dom? SUPER :)! Quote
Kisiaraf Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 YUPI superowo!!! Coś więcej o nowych właścicielach. Poproszę :) Quote
muro Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 drogiePanie, wiecej napisze po "przekazaniu" Jagera w nowe rece, kciuki trzymac , coby sie wszystko udało, zasłużył chłopak na dobry domek Quote
jotka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 muro napisał(a):drogiePanie, wiecej napisze po "przekazaniu" Jagera w nowe rece, kciuki trzymac , coby sie wszystko udało, zasłużył chłopak na dobry domek I co???? I jak???? Quote
muro Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 no i Jager juz w nowym domu!!!:razz: Panstwo sympatyczni, młodzi , mieszkaja w katowicach, oboje pracuja, Jager bedzie miał kontakt z innymi psiakami(stareńki piesek i suczka, z tego co zrozumiałam-równolatka, oboje kastrowani;))a we wrzesniu Panstwo maja urlop to sie Jager wywczasuje znowu:eviltong: Quote
Kisiaraf Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Cudownie, a teraz pytanko jak Ty to przeżyłaś? No i czy fotki będą? Quote
Recommended Posts