Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaja i Aza']Jaka mila niespodzianka, trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze.
Aniu, gratulacje![/QUOTE]
Kaju nie wybierasz się przypadkiem tu gdzieś?

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']Przyznam się po cichutku, ze zagladam na Wasz wątek, bo... bardzo go lubię :)[/QUOTE]
I my Cię lubimy :grins: :loveu:
Już ładna liczba Boguszaków znalazła tu dom :)

Posted

Szczeniaki z OS zapraszają na wątek [url]http://www.dogomania.pl/threads/211367-Niepotrzebne-niechciane-8-9-tygodniowe-psie-dzieci[/url] który za chwilę spadnie na dno :roll::placz:

Posted

[quote name='Soema']Kaju nie wybierasz się przypadkiem tu gdzieś?[/QUOTE]

Bede w pazdzierniku w Polsce, bo moja siostrzenica postanowila wyjsc za maz, ale bede w Warszawie i raczej nie bede miala czasu na podroze.

Posted

Dostałam sms z domku Tofika:
Tofik jest bardzo grzeczny, nie ma z nim żadnych kłopotów, jest jeszcze troszeczkę nieufny , ale z tym z dnia an dzień też jest lepiej.
Ogólnie wszystko ok:)

Tak więc, możemy odhaczyć następną boguszycką adopcję:)
Teraz będziemy znowu złe i wybredne - wrzucajcie co tam jest w Boguszycach małe-takie przed kolano i do 3 lat....preferuję suczkę, ale upierać się nie będę;)

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']
Teraz będziemy znowu złe i wybredne - wrzucajcie co tam jest w Boguszycach małe-takie przed kolano i do 3 lat....preferuję suczkę, ale upierać się nie będę;)[/QUOTE]

to może Haśki ?
jakby tak spojrzeć na nie pod odpowiednim kątem i z przymrużeniem oka ;)

(tak wiem, monotematyczna jestem, nie musicie mnie uświadamiać ;))

Posted

3x uwielbiam Ciem , ja też o nie jęczę ale Soema i Ania udają umarłego niedźwiedzia ;) a poza tym one konikami się nie zajmują :evil_lol: Hektor i Hermes są pod specjalnym nadzorem Andrzeja ( z Fajnego Psa ... ) i Agnieszki W i naprawdę widać różnicę. A i testosteron systematycznie spada po kastracji. Tylko,że to prawie koniki choć już nie tak rozbrykane. Część pracowników przyswoiła - nie pozwalamy psom na siebie skakac a cześć jakaś głucha na argumenta no chyba ,że :mad:
3 x uprzejmie ,ładnie proszę o link do Bacy i Freda, zgubiłam :oops: i znależć nie mogę :-( Mam już propozycję dla Ani !!! Misia -Cypiska , tylko uwaga poluje na kury. Za to super opiekuje się szczeniakami i ładnie chodzi na smyczy. Jest łagodną , miziastą i urodziwą 1,5 roczną sunią, albo nasza ulubienica, jednooka Mini w sam raz dla Ani :evil_lol: Ewa

Posted

[quote name='ostatniaszansa']
3 x uprzejmie ,ładnie proszę o link do Bacy i Freda, zgubiłam :oops: i znależć nie mogę :-( [/QUOTE]

mówisz - masz [URL="http://www.dogomania.pl/threads/140817-BACA-zostaje-na-emeryturze-u-Biafry-FRED-ma-dom!-DZIĘKUJEMY!-zajrzyjcie-do-nas-czasem/page141"]Baca i Fred - klik[/URL]

Posted

[quote name='ostatniaszansa']3 x poprosze numery totka na najblizsze losowanie :) takie zwycieskie... ;)/Agnieszka[/QUOTE]

ja dużo mogę ale wróżką nie jestem ;)

Posted

Małgosiu zaraz zaraz a może tak wspólnymi siłami rzucimy numerkami ale wtedy kiedy będzie kumulacja no co najmniej 24 mln zł ?:lol:
smutno, przykro nikt jakoś nie zagląda do naszej piatki szczylków :shake: przeca o kase , dt ,hotelik nie wołamy. Ogłoszenia puściła niezawodna Mgie :loveu: telefony owszem sa i to sporo, jedynie ,że dotyczą już wyadoptowanych maluchów w bardzo w typie Onka.
Ewa

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Małgosiu zaraz zaraz a może tak wspólnymi siłami rzucimy numerkami ale wtedy kiedy będzie kumulacja no co najmniej 24 mln zł ?:lol:
smutno, przykro nikt jakoś nie zagląda do naszej piatki szczylków :shake: przeca o kase , dt ,hotelik nie wołamy. Ogłoszenia puściła niezawodna Mgie :loveu: telefony owszem sa i to sporo, jedynie ,że dotyczą już wyadoptowanych maluchów w bardzo w typie Onka.
Ewa[/QUOTE]

co do szczylków gdzies na którymś wątku chcialam wejsc ale był zły link - wyskakiwał błąd

Posted

Kielcczanki powinny chyba miec 8-miomiesieczna sliczna Onke lub Onka niedoczytalam w pospiechu... andzia69 powinna wiedziec... zwrot z adopcji bo niszczy jako szczenie wymieniajace zeby...[quote name='ostatniaszansa']Małgosiu zaraz zaraz a może tak wspólnymi siłami rzucimy numerkami ale wtedy kiedy będzie kumulacja no co najmniej 24 mln zł ?:lol:
Ewa[/QUOTE]

Posted

[quote name='Soema']Czekamy na foty kandydatów :) /najwyższy czas żeby Was kolejny Boguszak opuścił ;)[/QUOTE]

ech, mało to zdjęc Hasków już miałas ? ;)

Posted

[quote name='3 x']ech, mało to zdjęc Hasków już miałas ? ;)[/QUOTE]
Zmień płytę.... ;) nie da rady.. raz, że nie ten transport, nie ten gabaryt, nie ten Ani stan.. Ogłaszać je trzeba jako psy szkolone ;)
zresztą ja Haśki widziałam, Anie całowały, mnie też. Też je kocham.. do siebie bym wzięła chętnie, gdyby nie ma sucz.. eh..
Ostatniaszansa pewnie dziś w Boguszycach to będą foty :)

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']jak u nich pada tak jak u mnie, to współczuje.....fotorelacja może być kiepska[/QUOTE]
Moi rodzice mówili, że jadą nie daleko Ciebie i że własnie pada cały czas.. W Sandomierzu słońce ;) jeszcze.

Posted

Karino, Aniu mamy małe cudo , ok 5-cio miesięcznego szczylka Przerzutka , straszna przylepa, uczony chodzenia na smyczy ,utrzymuje czystość w pomieszczeniu, rezyduje z drugim psiakiem w wielkim kontenerze dla bezpieczeństwa. Dostałam wczoraj opiernicz od p. Halinki,że je tak sobie wypuściłam, Ona z nimi wychodzi na spacery i pilnuje , bo na wybiegu są inne psy. Nie zostawia ich samych. Przerzutek idelany pies do domu, początkowo sądziliśmy ,że ma wnętrostwo ale okazało się ,że nie . Ma ok 22 cm i chyba tak zostanie. No i króciutki ogonek. Z suniek to mam na oku Pędzelka ok .4 lat i Penny ok 5 lat może ciut więcej. Ok 23-24 cm straszne dwie przylepy ,łażą za ludziem. niestety one nie byly jeszcze uczone chodzenia na smyczy. ale teraz założa im obroże dla przyzwyczjenia i spróbujemy. Oczywiście obie wysterylizowane, zachipowane. Zdjęcia Przerzutka są, gorzej z suniami muszę poszperać bo już się w tym gąszczu gubię. Misia o której wcześniej pisałam jest też ogłaszana do Szwajcarii. Prześlemy zdjęcia z opisami - wtedy zadecydujecie. Uwaga, Koka siostra Haśków - REWELACJA ! Pięknie chodzi na smyczy, siada, waruje :) Ewa