Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taak, tak :D To dokładnie dzisiaj Simba kończy swój PIERWSZY ROK. Nie wiem, kiedy tak nam to minęło, dopiero co go rezerwowałam, przeżywałam każde wieści od hodowczyń (którym ogromnie dziękuje za tak wspaniałego Cairna, za pomoc w każdej sytuacji, ogromne wsparcie i za wszystko ogólnie! :loveu:), cieszyłam się z każdych nowych fot na stronie hodowli...

A teraz tak nam to wszystko minęło, aż nie wiem kiedy. Wiem na pewno, że przez ten rok do naszego domu Simbuś wprowadził wiele radości, dostarczył setki powodów do śmiechu i dumy z małego terrierka! :lol!:
Już nie pamiętam, jak to bez niego było...

[IMG]http://i39.tinypic.com/zwhul0.jpg[/IMG]

Lepszego Cairna nie mogłam sobie wymarzyć :iloveyou:

A więc Bombiś - najlepszego! :new-bday:

A tak się Simba przygotowywał do imprezy urodzinowej :D

[IMG]http://i43.tinypic.com/nofwqa.jpg[/IMG]

Posted

[CENTER][B][SIZE="5"][COLOR="#f5deb3"]W[/COLOR][COLOR="#ffa500"]S[/COLOR][COLOR="#f4a460"]Z[/COLOR][COLOR="#ff8c00"]Y[/COLOR][COLOR="#a0522d"]S[/COLOR][COLOR="#556b2f"]T[/COLOR][COLOR="#808000"]K[/COLOR][COLOR="#9acd32"]I[/COLOR][COLOR="#ffff00"]E[/COLOR][COLOR="#c0c0c0"]G[/COLOR][COLOR="#808080"]O[/COLOR] [COLOR="#98fb98"]N[/COLOR][COLOR="#00ff00"]A[/COLOR][COLOR="#2e8b57"]J[/COLOR][COLOR="#008000"]L[/COLOR][COLOR="#008080"]E[/COLOR][COLOR="#48d1cc"]P[/COLOR][COLOR="#00ffff"]S[/COLOR][COLOR="#afeeee"]Z[/COLOR][COLOR="#dda0dd"]E[/COLOR][COLOR="#9932cc"]G[/COLOR][COLOR="#800080"]O[/COLOR]!!![/SIZE][/B]

Wombu dużo sukcesów na wystawach, żebyś nie sprawiał kłopotów swojej Pańci :diabloti:, żebyś się zawsze tak cieszył jak mnie widzisz :cool3:, żebyś był zawsze zdrowy i żebyś ukończył Intera :D A, i żebyś mi ładnie poszedł, jak kiedyś Cię wezmę na MP :D

:smilecol::smilecol::smilecol::smilecol:

:BIG: :tort: :BIG:[/CENTER]

Posted

[CENTER]Wszystkiego naaaaj dla Bombasa :smilecol:
Duuużo smaków,
osiągnięć na wystawach,
dłuugich spacerów,
fajnych psich kumplów
dużo zdrowia (:evil_lol:)
I dłuuuuugiego, wygodnego, szalonego i ciekawego psiego życia :p
[/CENTER]

Posted

wszystkiego najlepszego dla wombaciatka!!! :D samych sukcesow wystawowych,sportowych i czego tam sobie wspolnie wymarzycie! A przede wszystkim-dlugich lat spedzonych RAZEM!! serdeczne pozdrowienia z wroclawia!!

Posted

Dziękować, dziękować :P

Wróciłam wczoraj z Opola, ledwo żywa, ale jestem :D
Womb został z rodzicami i grzeczny był.

Dwa dni spędziłam w towarzystwie boskich Aussie z hodowli Ew-Bor, na wystawie dużo zamieszania, koniec końców Spencer BEST VETERAN, Z psem znalezionym na szybko (bo na Cairna mojego na MP rzucił się bull...) 4/5 u pani Opary (czyli jest dobrze :evil_lol:) z Westiczką DONNA ALAYA Grandiflora, bardzo dziękuję za użyczenie mi suczki :D
Jednak miło mieć wtyki cairno-westowe :diabloti:

A teraz przerwa do Radomia. Na MP lecę prawdopodobnie z Foksterierem, chyba, że coś nie wyjdzie to bedę ratować się u Grandiflorków, Womb też zgłoszony do młodzieży :cool3:

Posted

Oczywiście, Alayka była świetna, podobno nie z każdym chodzi :???: Ale mi się super szło, super stała, tylko troszkę skakała, bo ringówka jej za uszko zaszła, ale to już moja wina, bo się poluzowała, a ja nie zauważyłam ;) Ogólnie była świetna, już ja kocham :loveu:

Ja fot nie mam żadnych, jechałam bez aparatu, a nawet jeśli, to nie miałabym kiedy fot robić. Pełnych wyników też nie znam w Cairnach, tyle, co pisałam na wątku o opolskiej wystawie.
Foty na pewno jakieś będzie miała Alta Carya, ale jeszcze na ich stronie nic nie widzę.

[B]Bzikowa[/B], bull się rzucił jak przechodziłyśmy, najlepsze było to, że raczej nie został sprowokowany, bo kontaktu wzrokowego nie miały na pewno :shake: Ale najważniejsze jest to, że psiak ma się lepiej, łapka mocno obita i naciągnięta, a wyglądało to o wiele gorzej...