Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ach, cudo :loveu: oddawaj mi go :diabloti:

taa, ciekawe ile czasu wytrwasz bez Simby w łóżku :diabloti: mój też miał przygotowane miejsce do spania, na początku to nawet tam spał, teraz mi się grubas na poduszkę wciska :evil_lol:
fajnie się do takiego futra przytulić, jeszcze zobaczysz. :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Kisses [/B]Birma tez miała nie spać w łóżku :evil_lol:... Teraz sobie nie wyobrażam jak można zasypiać bez takiego waciaka przy twarzy :loveu:

Z tym "ja ci go ukradnę" to się opamiętajcie... tutaj jest już kolejka :diabloti:[/quote]

ja byłam pierwsza. :cool1::cool3:

Posted

[B]Kisses [/B]Birma tez miała nie spać w łóżku :evil_lol:... Teraz sobie nie wyobrażam jak można zasypiać bez takiego waciaka przy twarzy :loveu:

Z tym "ja ci go ukradnę" to się opamiętajcie... tutaj jest już kolejka :diabloti:

Posted

Cześć Wombatki! :multi:
Jak tam mój Bombek, tęskni za ciotką? :cool3:

Simbuś jest przesłodki, takie robił czasami miny. :loveu: Albo szczekał sobie do lustra na jakiegoś psa, który się w nim znajdował. :evil_lol: Lub jak się rozplaszczał na podłodze. :loveu: No i koope zrobił na podwórku, byłam świadkiem! :cool3: Oczywiście mam zdjęcia (komórką robione, bo lustrzanką go nie chciałam straszyć), dam za niedługo, narazie Kisses ma do dodania z 50, więc czekamy!

Posted

Patrycja obiecalaś filmik a tu nic;)
po śniadanku marsz do kompa i pokazywac fotki, filmiki :multi:
jak tam Simba zadomowił sie ?pewno już we wszystkie kąciki pozaglądał:evil_lol:

Posted

[quote name='Feigned']Kisses tak zajęta Łombatem, że nie ma czasu na dogo :diabloti: i bardzo dobrze :loveu:[/QUOTE]

I bardzo dobrze, tylko jest coś takiego, że miałam obiecane dużo fotek :diabloti:.

Posted

Jak tam Wombacio? Uczysz go już czegoś? Klikanko jakieś? Jak ma być agilitowy :evil_lol: to radzę już teraz mówić terierowi, że praca jest fajna :evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=navy]helloł Kisses :loveu: [/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][COLOR=navy]napisz nam chociaż jaki malec ma charakterek ??[/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][COLOR=navy] i czy przywykł już do nowego otoczenia :razz:[/COLOR][/FONT]

Posted

aaaaaaa :loveu:

jak ja mogłam wcześniej tu nie trafić :mad::mad: dopiero się dziś skapnęłam że macie galerie :evil_lol:
mały cudny :loveu: muszę nadrobić wątek..

p.s śpi już z Tobą w łóżku? :diabloti: