Coffee&Nera Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Gratulacje za Championa Polski ;) i oczywiscie za świetne wyniki w MP ;) Trzeba by sie kiedys na spacer umowic ;) Quote
Kisses Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Dziękuję bardzo :)) Simba, w trakcie zafutrzania się... I na MP w Olsztynie I się bawimy, czyli kilka fotek z wakacji, dużo niestety nie mamy, nie miałam swojego aparatu, a psy się szybko ruszały :lol: Mam jeszcze jakieś 3, też z Dizy, dodam jak wrócę z miasta :) Quote
Kisses Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Dziękuję wszystkim za gratulacje :)) Pozostałe 3 fotki: Quote
NightQueen Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 murakami napisał(a):Ale mi się one wielkie wydają... toż to pierdoły przed kolano :evil_lol: Quote
murakami Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 NightQueen napisał(a):toż to pierdoły przed kolano :evil_lol: no wiem, ale Zuzia jakaś drobniejsza się wydaje - pewnie to złudzenie, poza tym ma dopiero 9 m-cy i została trochę za mocno wytrymowana :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 murakami napisał(a):no wiem, ale Zuzia jakaś drobniejsza się wydaje - pewnie to złudzenie, poza tym ma dopiero 9 m-cy i została trochę za mocno wytrymowana :diabloti: po za tym suka więc z złożenia powinna być mniejsza, choć z tym bywa różnie :evil_lol: Quote
murakami Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 nie widziałam dorosłego cairna na żywo:oops: wstyd jak nie wiem co. Chciałam pojechać na wystawę, żeby popatrzeć ale nie wyszło niestety. Quote
NightQueen Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 murakami napisał(a):nie widziałam dorosłego cairna na żywo:oops: wstyd jak nie wiem co. Chciałam pojechać na wystawę, żeby popatrzeć ale nie wyszło niestety. no faktycznie wstyd, biorąc pod uwagę że masz psa tej rasy :evil_lol: Ja miałam okazję poznać Simbę w Krk :p Quote
murakami Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 NightQueen napisał(a):no faktycznie wstyd, biorąc pod uwagę że masz psa tej rasy :evil_lol: Ja miałam okazję poznać Simbę w Krk :p no Simbę to bym chciała poznać szczególnie - jest cudny. Quote
NightQueen Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 murakami napisał(a):no Simbę to bym chciała poznać szczególnie - jest cudny. chwilę go widziałam, ale charakter ma fajny i strasznie mi się podoba jak jest w Patrycję wpatrzony - jak w obraz :loveu: fajny chłopak :p Quote
Kisses Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Psa mi obgadują :diabloti: murakami, mogę Ci się wydawać duże, bo foto robione z poziomu psów :) A Dizy i tak jest drobniejsza od Womba, taka dziewczynka :) No i Womb ma dość grubą kość, wystarczy popatrzeć na jego ojca (Wombo zdarta skóra i futro z taty :loveu:) i na rodowód od strony mamy, Hjohoo`sy też są w podobnym typie. Szkoda, że nie było Cię na wystawię, chociaż pewnie najwięcej czasu na gadanie bym miała po godzinę 14, bo od rana latałam jak z piórkiem w tyłku, tutaj Womb, tutaj Collie, tutaj MP :diabloti: [SIZE="1"]Night, nie mów do mnie Patrycja, bo ja już na imię nie reaguje :diabloti: Quote
bianka19 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Kisses']nie mów do mnie Patrycja, bo ja już na imię nie reaguje :diabloti: to może jak będziemy nazywać cię Simbą to zareagujesz. :evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Kisses napisał(a):Nie, ja reaguje na Kiss :lol: no dobrze Kissku. :evil_lol: Quote
Naklejka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Fakt, podobny do taty :) Jakiś czas temu naszło mnie na posiadanie cairna :lol: Ale jakoś wybiłam sobie takiego psiaka z głowy.... Chyba Jetsan by go zgniótł :lol: Quote
NightQueen Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Kisses'] Night, nie mów do mnie Patrycja, bo ja już na imię nie reaguje :diabloti: to wyróżnienie dla Ciebie :diabloti: ja mam słabą pamięć do imion, a Ciebie pamiętam bo jesteś moją imienniczką więc nie narzekaj :evil_lol: Quote
Kisses Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Naklejka napisał(a):Fakt, podobny do taty :) Jakiś czas temu naszło mnie na posiadanie cairna :lol: Ale jakoś wybiłam sobie takiego psiaka z głowy.... Chyba Jetsan by go zgniótł :lol: Nie wiem jak tam reszta, ale mój Simb się super z dużymi psami bawi ;) NightQueen napisał(a):to wyróżnienie dla Ciebie :diabloti: ja mam słabą pamięć do imion, a Ciebie pamiętam bo jesteś moją imienniczką więc nie narzekaj :evil_lol: Oh, dziękuję! Cóż za zaszczyt mnie kopnął :loveu: Quote
murakami Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Kisses napisał(a):Nie wiem jak tam reszta, ale mój Simb się super z dużymi psami bawi ;) [...] Zuzia też, ma dwa ONki zaprzyjaźnione z którymi gania oraz własnego, prywatnego posokowca na codzień:lol: Do perfekcji opanowała rolowanie. Się;) Quote
Recommended Posts