Pusiakowa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 No to ja też nie będę inna i powiem, że ładnie z salukiem. :) Quote
jamnicze Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Bo saluki są piękne i kiedy się wyeksponuje ich ruch, to rewelka :) Quote
Asiaczek Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Hej, jakieś super fotki Wombata poproszę:) Pzdr. Quote
Kisses Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Asiaczek napisał(a):Hej, jakieś super fotki Wombata poproszę:) Pzdr. Fotki będą jak tylko znajoma mi da, byliśmy na wystawie w zeszły weekend i to jedyne, co będę miała teraz :) Quote
Kisses Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Mam sporo roboty i rzadko neta teraz odpalam :) Na wystawie BOB, był sam, co prawda sędzia nie ma obowiązku przyznania wniosku i tytułu, liczyłam, że będzie przynajmniej jeden oprócz nas, no ale :) Przynajmniej opisik mamy fajny :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 A co takiego robisz, że nie masz dla nas czasu? pzdr. Quote
Kisses Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Asiaczek napisał(a):A co takiego robisz, że nie masz dla nas czasu? A ostatnio robię małe rozetki na JH, bo dostałam zamówienie, dziergam reportaż na warsztaty dziennikarskie, chodzę na korki, oddycham czasami :D Quote
Asiaczek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Aaaaa... to oddychanie to szczególnie zajmuje Ci dużo czasu:evil_lol:. pzdr. Quote
Kisses Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Asiaczek napisał(a):Aaaaa... to oddychanie to szczególnie zajmuje Ci dużo czasu:evil_lol:. Pilnuje się, żeby nie zapomnieć :) A i jeszcze chce trochę gnojka na szyjce podskubać, bo w sobotę i w niedzielę się tez wystawiamy :) Quote
Asiaczek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 No to się ogarniaj i organizuj, bo rzeczywiście możesz się nie wyrobić;) pzdr. Quote
Kisses Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='Asiaczek']No to się ogarniaj i organizuj, bo rzeczywiście możesz się nie wyrobić;) pzdr. No własnie :) I fotek z Krosna jeszcze nie dostałam... Quote
Kisses Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Przypominajki idą na fejsie, na gg i sms`em też :) Mogę wstawić foto z krajowej grupy I, żeby tak pusto nie było :) Collie, pani pies, z którą rozpoczęłyśmy Ch.PL - CWC, Zwycięzca :multi: Collie, pan pies, BIS Junior III :) Quote
Avaloth Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 a ja żądam NIE-wystawowych zdjęc Womba !:cool3: Quote
Kisses Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Avaloth napisał(a):a ja żądam NIE-wystawowych zdjęc Womba !:cool3: Iś, nie mam czasu ani weny :D Quote
Asiaczek Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 To nam pozostaje 3mać kciuki za dzisiaj, tak? Pzdr. Quote
Kisses Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 No i byliśmy w Radomiu, trochę byłam w sobotę zła z powodu zmiany sędziego, nie oczekiwałam nawet CWC i miałam racje :D Samo dosk :) Na JH III lokata. Na drugi dzień, w niedzielę, mój pies nagle z psa o 'dość cienkiej kości' zmienił się w 'proporcjonalnie zbudowanego psa do dość grubej kości', ogólnie czary mary, transformacje :) CWC, Zwycięzca. Na JH IV lokata w stawce 16 osób, więc strasznie się cieszę :) Później pomagałam również w prezentacji Pary Hodowlanej, wybiegaliśmy I miejsce :D Przebiegłam się jeszcze z Bobtailem na BIS Baby, niestety bez pudła. Ogólnie wystawa super :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Kisses napisał(a):No i byliśmy w Radomiu, trochę byłam w sobotę zła z powodu zmiany sędziego, nie oczekiwałam nawet CWC i miałam racje :D Samo dosk :) Na JH III lokata. Na drugi dzień, w niedzielę, mój pies nagle z psa o 'dość cienkiej kości' zmienił się w 'proporcjonalnie zbudowanego psa do dość grubej kości', ogólnie czary mary, transformacje :) CWC, Zwycięzca. Na JH IV lokata w stawce 16 osób, więc strasznie się cieszę :) Później pomagałam również w prezentacji Pary Hodowlanej, wybiegaliśmy I miejsce :D Przebiegłam się jeszcze z Bobtailem na BIS Baby, niestety bez pudła. Ogólnie wystawa super :loveu: Gratulacje! Na wątku wystawy jest Twoja fotka chyba z JH + chyba w parach... Pzdr. Quote
Kisses Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Jest jest, ale czekam na foty od kilku innych osób jeszcze, może coś lepszego dostane :) Quote
mychaaaaa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Kisses, widziałam Cię w Radomiu! Ale występowałaś akurat w MP i nie było jak zaczepić ;) Quote
Recommended Posts