Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izuuus']Ale miejmy nadzieję,że jednak jutro pojedziesz po Wombata, a nie w sobotę :cool3:[/quote]
Też tak sądzę :razz:

Przywieźli! mam miski, zabawki :multi:

Jeszcze dzisiaj skacze do zoologa po takie cuś, co będę mu dodawać do karmy (:evilbat:)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kisses']Też tak sądzę :razz:

Przywieźli! mam miski, zabawki :multi:

Jeszcze dzisiaj skacze do zoologa po takie cuś, co będę mu dodawać do karmy (:evilbat:)[/QUOTE]

No to super. :cool3:
A co to za 'cuś' ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']No to super. :cool3:
A co to za 'cuś' ? :evil_lol:[/quote]
:razz:
beaphr SALVIKAL :razz:

Ja kcem go kcem :loveu: [SIZE=1]Udzielił mi się nastrój Mońka :evil_lol:

O ja... jeszcze karte trzeba kupić x3
[/SIZE]

Posted

[quote name='Kisses']:razz:
beaphr SALVIKAL :razz:

Ja kcem go kcem :loveu: [SIZE=1]Udzielił mi się nastrój Mońka :evil_lol:

O ja... jeszcze karte trzeba kupić x3
[/SIZE][/QUOTE]

Ahaa :cool3:

[SIZE="1"]Ja przywykłam do jej nastroja :cool1::loveu:[/SIZE]

Posted

[quote name='Molli']Jutro, innej możliwości nie ma :cool3:[/quote]
Noo ja chce, ja chce :loveu:

[quote name='Bzikowa']O rany! To już? Zazdraszczam :loveu::loveu::loveu:
I czekam na fotorelację z przybycia WOMBATA :evil_lol:[/quote]
To już :diabloti:
Czekaj :razz: Jeżeli pojade jutro to noe foty będą późnym wieczorem jutro/sobota, a jak w sobote, to późnym wieczorem w sobote/niedziela :loveu:
[SIZE=1]o ile kupie karte...[/SIZE]
Widzę, że Wombat Ci się spodobalo :evil_lol:

Posted

[SIZE=1]Hej hej a co Wy tu o moim Mońkowo-Brawurkowym nastroju gadacie:evil_lol:[/SIZE]
[SIZE=1]Ja jestem normalna jak cos bruuuum xd czy iks de??[/SIZE]
[SIZE=1]Wobat choc do nas kuci kuci czy jak sie wola psa, fiuuuuuuu, nie umiem gwizdac na komputerze :hmmmm: A wy umicie:loveu:?? [/SIZE]
[SIZE=1]Miec humorka jest wesolo lalala ale ja go dzis chyba ni mam ;( Idem sobie[/SIZE]

Posted

[quote name='Moniek193'][SIZE=1]Hej hej a co Wy tu o moim Mońkowo-Brawurkowym nastroju gadacie:evil_lol:[/SIZE]
[SIZE=1]Ja jestem normalna jak cos bruuuum xd czy iks de??[/SIZE]
[SIZE=1]Wobat choc do nas kuci kuci czy jak sie wola psa, fiuuuuuuu, nie umiem gwizdac na komputerze :hmmmm: A wy umicie:loveu:?? [/SIZE]
[SIZE=1]Miec humorka jest wesolo lalala ale ja go dzis chyba ni mam ;( Idem sobie[/SIZE][/quote]
Kochamy Twój nastój :loveu:
Jak ihahah :diabloti:
Umiemy. Jesteśmy fajne. Marek mnie na informatyce nauczył :D
Nie idź sobiem... :placz:

Posted

[CENTER][quote name='Kisses']aaaa:loveu:
[SIZE=1]no nie trudno mnie znaleźć po avie xd to mnie zaproś[/SIZE] :evil_lol:[/quote]

[FONT=Century Gothic]Zaprosiłam, to taka brzydka dziewczyna na koniu:diabloti:[/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Domka_Czika'][CENTER]

[FONT=Century Gothic]Zaprosiłam, to taka brzydka dziewczyna na koniu:diabloti:[/FONT][/CENTER]
[/quote]
Ide Cie szukać :razz:

Mam kartę! :multi:
I jade jutro, jade :loveu:
Moje maleństwo :loveu:

Posted

[CENTER][quote name='Kisses']
Mam kartę! :multi:
I jade jutro, jade :loveu:
Moje maleństwo :loveu:[/quote]

[FONT=Century Gothic]Super:multi:[/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Domka_Czika'][CENTER]

[FONT=Century Gothic]Super:multi:[/FONT][/CENTER]
[/quote]
:multi:

[quote name='Karolina&Lucky']To już jutro :multi:

Pewnie dzisiaj w nocy nie będziesz mogła zasnąć :evil_lol:[/quote]
No to baa :razz: będę sprawdzała, czy wszystko mam na drogę o 4 rano :D

[quote name='bonsai_88']Żadne jutro... bo ja mam podstępny zamiar ukraść Wombata dzisiaj w nocy :diabloti:...

A tak swoją drogą o "przezwiskach".. wiecie ile dziewczyn się ogląda jak wołam za Birmą "Te, laska" :evil_lol:. A jakie są oburzone, że to nie o nich :megagrin:[/quote]
Ty też?! Ej no :diabloti:

Laska :loveu:
Jak możesz, to jest trauma do końca życia! A potem Ewa z TVNu zrobi o tym program! i zaprosi te 'laski' :evil_lol:

Posted

Żadne jutro... bo ja mam podstępny zamiar ukraść Wombata dzisiaj w nocy :diabloti:...

A tak swoją drogą o "przezwiskach".. wiecie ile dziewczyn się ogląda jak wołam za Birmą "Te, laska" :evil_lol:. A jakie są oburzone, że to nie o nich :megagrin:

Posted

Zwariowała, czy jak? Miałabym o Wombacie zapomnieć? Phi... wypraszam sobie :eviltong:.
Toś ma brzydkie przezwiska, muszę coś ładniejszego wymyślić :lol:.
Nie wiem czy inni też tak mają, ale jak ktoś tak przeżywa przybycie swojego czworonoga, to strasznie mi się to udziela i sama się cieszę tak, jakby to miał być mój pies :-o :lol:. Ciekawe co ze mną będzie, jak będę czekać na swojego psa :evil_lol:.

Posted

[quote name='RCookie']Zwariowała, czy jak? Miałabym o Wombacie zapomnieć? Phi... wypraszam sobie :eviltong:.
Toś ma brzydkie przezwiska, muszę coś ładniejszego wymyślić :lol:.
Nie wiem czy inni też tak mają, ale jak ktoś tak przeżywa przybycie swojego czworonoga, to strasznie mi się to udziela i sama się cieszę tak, jakby to miał być mój pies :-o :lol:. Ciekawe co ze mną będzie, jak będę czekać na swojego psa :evil_lol:.[/quote]
Łii, jednak mnie lubisz :lol:
Jaa jej wymyśle ja :D
No widzisz. Jak na swojego czekać będziesz, to sobie posiedzisz na suficie, przemeblujesz dom, zamieszkasz w zoologiku itp. :loveu::diabloti:

[quote name='gops']to o ktorej mozemy sie spodziewac Simby?[/quote]
Ja przed 13 :D Wy... No cóż, to w końcu koło 5 godzin drogi :roll::evil_lol: A więc... jak mały mi pozwoli wejść na chwilkę [muszę mu pokazać Wasze galerie, nie? :razz:] to.. sama nie wiem :D Ale postaram się jutro zdać relacje. I moze sie okazać, że dopiero w godzincach nocnych :diabloti: wejde.
Obserwujcie :razz:

A wiecie, że miałam ulomną karte w aparacie? Bezczelna jedna :mad: Ale poszłam i mi wymienili :D Nie powiem Wam jaką ma pojemność, bo będziecie za dużo fot chcieli :diabloti:

Posted

[B][I]Uuuuu jeea:multi: to już tusz tusz :Cool!::bigcool::sweetCyb:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Ja nie wiem jak Ty te noc przetrzymasz :evil_lol::ylsuper:[/I][/B]
[B][I]Ja bym chyba zwariowała:jumpie:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I][SIZE=7]Simbuśśśś:loveu::sweetCyb::sweetCyb:[/SIZE]:cunao::Cool!::bigcool:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Aż mi sie śpiewać zachciało :diabloti: ale spokojnie dzisiaj Was oszczędze:cool3:[/I][/B]

Posted

[quote name='Kaya93'][B][I]Uuuuu jeea:multi: to już tusz tusz :Cool!::bigcool::sweetCyb:[/I][/B]

[B][I]Ja nie wiem jak Ty te noc przetrzymasz :evil_lol::ylsuper:[/I][/B]
[B][I]Ja bym chyba zwariowała:jumpie:[/I][/B]

[B][I][SIZE=7]Simbuśśśś:loveu::sweetCyb::sweetCyb:[/SIZE]:cunao::Cool!::bigcool:[/I][/B]

[B][I]Aż mi sie śpiewać zachciało :diabloti: ale spokojnie dzisiaj Was oszczędze:cool3:[/I][/B][/quote]
Twoja radość jest moją radością :diabloti:

[quote name='Molli']Super :multi:[/quote]
:multi:

[quote name='Feigned']będę dopiero w sobotę, więc wtedy popodziwiam Simbę. :loveu:
ciekawe jak Ty prześpisz noc. :diabloti:[/quote]
Nie mam pojęcia :D