Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kisses']Masz być, bo ja chce zdjęcia :P Ew. foty można poza ringiem postrzelać też :D A Womb już się nastawił psychicznie, że Cie pozna, nie zawiedź go :D
A w niedziele co robisz o 10 i tak mniej więcej 10.30? ;> I potem jakoś tam między 11 a 12? ;>[/QUOTE]
No nie wiem jak to zrobię, ale mam nadzieję, ze mi się uda, bo o 10:25 są bordery :loveu:
A 10:30 maliniaki. Jakoś się spotkamy, bo Womba poznać muszę :eviltong:

W niedzielę o 10 miałam zamiar zawitać na ringu dobermanów i chińskich grzywaczy :evil_lol:
Zawsze Potem setery irlandzkie są o 11:05 , ale zawsze można sie spotkać przy ringu :D
W ogóle to na gady byśmy się szybciej dogadały :diabloti: Nr poproszę ;D

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kashdog']Ja już od miesiąca dni do wystawy odliczam :diabloti: Mam nadzieję, ze uda mi się Was zobaczyć, bo o 10 na baski ide, a wy o 10:20 :evil_lol:[/QUOTE]
O, chcesz powiedziec, że będzie przy naszym ringu? Cudnie:)
Dla przypomnienia - baski ida o 10.00 na ringu nr 14:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Kashdog']Ja już od miesiąca dni do wystawy odliczam :diabloti: Mam nadzieję, ze uda mi się Was zobaczyć, bo o 10 na baski ide, a wy o 10:20 :evil_lol:[/QUOTE]
To super, ja liczę na jakieś fotki mojego pręgusa, wchodzę pierwsza ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']O, chcesz powiedziec, że będzie przy naszym ringu? Cudnie:)
Dla przypomnienia - baski ida o 10.00 na ringu nr 14:)

Pzdr.[/QUOTE]
No będę, będę :) Myślę, ze się wyrobimy na 10.
[quote name='Zuza i Noddy']To super, ja liczę na jakieś fotki mojego pręgusa, wchodzę pierwsza ;)[/QUOTE]
Jakieś fotki będę robić, ale nie wiem czy coś fajnego wyjdzie :eviltong:

Posted

Jak nie zjem wszystkiego do jutra to będzie dobrze :D
[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1122.snc4/148417_161627597209556_100000869495626_264313_1804690_n.jpg[/img]

Posted

A właśnie, że spróbowałam. Były wyśmienite:)
A Kisses zazdrośnie dała po jednym a resztę schowała do pudełeczka.
A pudełeczko do siateczki.
A siateczkę postawiła koło siebie...
Nic się nie udało zachachmęcić;)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja byłam dzisiaj w TESCO i - niestety - nie było tych babeczek... Może znajdę je w Carrefour'ze...?
[B]Kisses[/B] - a gdzie Ty kupujesz?

Pzdr.[/QUOTE]

W carrefourze są nawet carrefourowskie podróbki, są nawet ciut tańsze, ale według mnie smakiem się nie za bardzo różnią. ;)

Posted

[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs971.snc4/76464_163454247026891_100000869495626_271371_33572_n.jpg[/img]

Simbik z Caro, swoją półsiostrą (tatuśkiem obu jest Cairn Bries (FCI) CUTE WILLY), w rzeczywistości się jeszcze bardziej podobne do siebie :loveu: