Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cierpliwego psa czyli co? bo ja mam owczarka niemieckiego i ...:) jestbardzo żywiołowy... a gdzie ten zwierzyniec? ja nei jest z białegostoku więc muszę wiedzieć mnie więcej gdzie to :)

Posted

Temat ogólnie umarł :( szkoda, że wynisłam sie z tego białegostoku, bo gdybyśmy tam nadal mieszkali to chętnie byśmy pospacerowali ze znajomymi z dogo po zwierzyńcu. :p
[B]grallinka[/B] oglądałam waszą galerię, piękne jest to wasze psisko.:loveu:

Posted

Mona_27 dziękujemy za mile slowa :)

cierpliwy pies tzn..hmm..sama nie wiem co:) bo jest taki problem,ze moj nie lubi psow,ale tylko jak jest na smyczy..spuszczony nie podchodzi .woli bawic sie sam ze soba:razz:
zwierzyniec jest ..jakby to powiedziec..kolo politechniki bialostockiej,kolo lotniska,domu starców itp :) my zawsze wchodzimy od strony domu stacow,co mieszkamy na Nowym miescie ( kolo ul. Wiejskiej)
a Ty masz samcolka?

Posted

no moj ma tą nutę dominacji troszkę za dużą,ale nie podchodzi do psów i nie daje się nawet powąchać:)ma taki swój mały autystyczny świat jak jest bez smyczy,a na smyczy udaje wielkiego agresora :evil_lol:
My też byliśmy w alpi,ale tylko kilka razy :roll: narazie nie mam czasu i budżetu :cool1:
a Kojarzysz gdzie jest ten zwierzyniec? Chyba,ze moglybysmy sie spotkac np. na lotnisku,ale to jakos z rana,zeby malo ludków bylo:razz: Co Ty na to?

Posted

no my tezx kilka razy .. tylko :( byłyśmy w alpi .. powód ten sam, brak czasu i funduszy ... z tym że ja musze dojeżdżać 50 km ... a mogłybyśmy się umówić na weekend ? na spacer? bo ja pracuje do 15:30 i zanim dojade do białego to bedzie około 17 ... a zwierzyniec znajdę ... od czego mamy języki :)

• 3 weeks later...
Posted

Wiosna juz prawie w pełni
słoneczko swieci ;)
to moze wybralibysmy sie w koncu na jakis dogomaniacki spacer ?
byly ktos chcetny za tydzień w niedziele bo ja akurat jestem wolna :)

Posted

Pierwszy raz :razz: Ale ludzie mówili że na poprzednich super było. No w sumie jak może nie być fajnie wśród pozytywnie zakręconych psiarzy no i oczywiście psów :p

My planujemy jechać na ten pierwszy obozik sportowy, ale szkoleniowy też niczego sobie ;) ;)

• 2 weeks later...
Posted

Białostoczanie,
w okolicach Lipowaj od roku pałęta się czarna sunia. Lgnie się do ludzi, chodzi za ludźmi. Ponieważ jest dom dla niej, trzeba ją złapać. Nie daje sobie założyć obroży, więc jakby ktos ją widział, dajcie znać na tel 608-426684

Posted

Ja ją pierwszy raz spotkałam na Mickiewicza, często też widywałam przy Gołębiewskim, a w ostatni pt bawiłam się z nią na przy pomniku Piłsudskiego ;)
Trochę że tak powiem się mnie "wstydziła", ale myśle że obroże spokojnie bym jej założyła. Jak sunie spotkam to dam znać :)

A kto ją chce przygarnąć???

Posted

Sunia błąka się po mieście już dłuższy czas. Wędruje po całym centrum. Nie jestem pewna ale chyba najpierw widziałam ją na swoim osiedlu (Zielone Wzgórza), ale nie mam 100% pewności że to była właśnie ona.
Psina wydaje się być sympatyczna i zazdroszczę temu kto ją może przygarnąć...:-(
Od dziś zawsze będę miała przy sobie obróżkę!! ;) Tak w razie czego.. :cool3:

Posted

ja ją widuję w okolicach kina polana wieczorami...ale to było w okresie jak miała tam szczunki...ale z tego co wiem teraz też tam sie pojawia.myślę że pracownicy polany wiedzą więcej.warto tam zadzwonić

Posted

Ona nocuje przy kinie polana i tam wczoraj była. Niestety ktoś jej zrobił krzywdę próbując złapać na smakołyk, więc jak będziecie próbować ją złapać [B]nie wyjmujcie smakołyków !![/B] Jak widzi, ze ktoś wyjmuje smakołyki, daje od razu dyla i tyle.
Najlepiej trzeba przysiąść i głaskać, trzymając przed nosem obrożę, żeby ją widziała. Jak nabierze zaufania, wtedy zarzucić smycz pętelką i może się uda. Będzie się wyrywać na pewno ale trudno.
Ona juz powoli dziczeje więc im szybciej ją się złapie, tym lepiej dla niej.