karina1002 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Jakoś temat się rozlazł :) jesli chodzi o spotkanie. czekamy na propozycje. Quote
Iwona&Wiki Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Fajnie:multi:. Nie wiedziałam, że jest taki wątek. Gdzie spotykacie sie zazwyczaj? Quote
grallinka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ja napisze to co zawsze.codziennie jestem w zwierzyncu,jak ktos chetny na spacerek i ma cierpliwego psa to zapraszam :razz: :evil_lol: Quote
Aga i Eto Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 cierpliwego psa czyli co? bo ja mam owczarka niemieckiego i ...:) jestbardzo żywiołowy... a gdzie ten zwierzyniec? ja nei jest z białegostoku więc muszę wiedzieć mnie więcej gdzie to :) Quote
mona_27 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Temat ogólnie umarł :( szkoda, że wynisłam sie z tego białegostoku, bo gdybyśmy tam nadal mieszkali to chętnie byśmy pospacerowali ze znajomymi z dogo po zwierzyńcu. :p [B]grallinka[/B] oglądałam waszą galerię, piękne jest to wasze psisko.:loveu: Quote
Aga i Eto Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 umarl bo mnei tu nie było:) żartuje ale jak tylko ktoś mi pwoei gdzie jest zwierzyniec to się przejade do białegostoku :) Quote
grallinka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Mona_27 dziękujemy za mile slowa :) cierpliwy pies tzn..hmm..sama nie wiem co:) bo jest taki problem,ze moj nie lubi psow,ale tylko jak jest na smyczy..spuszczony nie podchodzi .woli bawic sie sam ze soba:razz: zwierzyniec jest ..jakby to powiedziec..kolo politechniki bialostockiej,kolo lotniska,domu starców itp :) my zawsze wchodzimy od strony domu stacow,co mieszkamy na Nowym miescie ( kolo ul. Wiejskiej) a Ty masz samcolka? Quote
Aga i Eto Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 właśnie tak :) i to z lekko nuta dominacji ale tez nie jest nachalny, ma 2,5roku .. swego czasu nawet szkoliliśmy się w alpi.. Quote
grallinka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 no moj ma tą nutę dominacji troszkę za dużą,ale nie podchodzi do psów i nie daje się nawet powąchać:)ma taki swój mały autystyczny świat jak jest bez smyczy,a na smyczy udaje wielkiego agresora :evil_lol: My też byliśmy w alpi,ale tylko kilka razy :roll: narazie nie mam czasu i budżetu :cool1: a Kojarzysz gdzie jest ten zwierzyniec? Chyba,ze moglybysmy sie spotkac np. na lotnisku,ale to jakos z rana,zeby malo ludków bylo:razz: Co Ty na to? Quote
Aga i Eto Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 no my tezx kilka razy .. tylko :( byłyśmy w alpi .. powód ten sam, brak czasu i funduszy ... z tym że ja musze dojeżdżać 50 km ... a mogłybyśmy się umówić na weekend ? na spacer? bo ja pracuje do 15:30 i zanim dojade do białego to bedzie około 17 ... a zwierzyniec znajdę ... od czego mamy języki :) Quote
karina1002 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 słuchajcie, jest nas tak dużo a za razem tak mało... czytajcie, podbijajcie i szukajcie domu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51067[/URL] Quote
Iza. Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Wiosna juz prawie w pełni słoneczko swieci ;) to moze wybralibysmy sie w koncu na jakis dogomaniacki spacer ? byly ktos chcetny za tydzień w niedziele bo ja akurat jestem wolna :) Quote
Czarna_Owieczka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Chętnie bym sie na spacer wybrała, ale bez piesa bo ostatnio strasznie wrogo nastawiony jest do innych psów i nie chcę go brać na siłe :/ Quote
karina1002 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 dla podlasian i nie tylko: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51667[/URL] Quote
karina1002 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 powaznie?? bo sie zastanawiam czy nie jechać. A byłas już czy pierwszy raz? Quote
plinka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pierwszy raz :razz: Ale ludzie mówili że na poprzednich super było. No w sumie jak może nie być fajnie wśród pozytywnie zakręconych psiarzy no i oczywiście psów :p My planujemy jechać na ten pierwszy obozik sportowy, ale szkoleniowy też niczego sobie ;) ;) Quote
karina1002 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ja jak coś to też na ten pierwszy, bo drugi to już termin nie pasuje. Pomyślę jeszcze ale z chęcią bym pojechała. Quote
karina1002 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Białostoczanie, w okolicach Lipowaj od roku pałęta się czarna sunia. Lgnie się do ludzi, chodzi za ludźmi. Ponieważ jest dom dla niej, trzeba ją złapać. Nie daje sobie założyć obroży, więc jakby ktos ją widział, dajcie znać na tel 608-426684 Quote
plinka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ja ją pierwszy raz spotkałam na Mickiewicza, często też widywałam przy Gołębiewskim, a w ostatni pt bawiłam się z nią na przy pomniku Piłsudskiego ;) Trochę że tak powiem się mnie "wstydziła", ale myśle że obroże spokojnie bym jej założyła. Jak sunie spotkam to dam znać :) A kto ją chce przygarnąć??? Quote
kluska1991 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Sunia błąka się po mieście już dłuższy czas. Wędruje po całym centrum. Nie jestem pewna ale chyba najpierw widziałam ją na swoim osiedlu (Zielone Wzgórza), ale nie mam 100% pewności że to była właśnie ona. Psina wydaje się być sympatyczna i zazdroszczę temu kto ją może przygarnąć...:-( Od dziś zawsze będę miała przy sobie obróżkę!! ;) Tak w razie czego.. :cool3: Quote
plinka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 O tak!;) Ja też już ładuje smyczke do plecaka :) Quote
grallinka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ja ją widuję w okolicach kina polana wieczorami...ale to było w okresie jak miała tam szczunki...ale z tego co wiem teraz też tam sie pojawia.myślę że pracownicy polany wiedzą więcej.warto tam zadzwonić Quote
karina1002 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ona nocuje przy kinie polana i tam wczoraj była. Niestety ktoś jej zrobił krzywdę próbując złapać na smakołyk, więc jak będziecie próbować ją złapać [B]nie wyjmujcie smakołyków !![/B] Jak widzi, ze ktoś wyjmuje smakołyki, daje od razu dyla i tyle. Najlepiej trzeba przysiąść i głaskać, trzymając przed nosem obrożę, żeby ją widziała. Jak nabierze zaufania, wtedy zarzucić smycz pętelką i może się uda. Będzie się wyrywać na pewno ale trudno. Ona juz powoli dziczeje więc im szybciej ją się złapie, tym lepiej dla niej. Quote
plinka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dziś bedąc w mieście rozglądałam się za suńką ale nie było jej widać... :/ A kto zaoferował jej dom? Quote
Recommended Posts