Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

„Filmowe” 3 miesiące to oczywiście minęły,
a właściwie miną w momencie ukazania się najbliższego odcinka,
co [B]może [/B]nastąpić już jutro... :cool1:
Na razie scenka do wspomnianego odcinka jest jeszcze u mnie
i przechodzi ostatni szlif... :evil_lol:

Pozdrawiam.
[IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lol.gif[/IMG]

Posted

[quote name='baskomaniak']„Filmowe” 3 miesiące to oczywiście minęły,
a właściwie miną w momencie ukazania się najbliższego odcinka,
co [B]może [/B]nastąpić już jutro... :cool1:

Pozdrawiam.
[IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lol.gif[/IMG][/quote]
szlifuj szlifuj te diamenty hahaha

Posted

[quote name='baskomaniak']
[/quote]
Świetnie - moje kocie "gwiazdy" swoje zrobiły, więc odwiozę je na działkę (niech teraz, dla odmiany, popracują łowiąc myszki) a jak wrócę to sobie popatrzę.... :lol:
;)

Posted

[quote name='agabass']szlifuj szlifuj te diamenty hahaha[/QUOTE]

Doszlifowany i wysłany do reżysera,
teraz jest już "zmartwieniem" [COLOR="Blue"]Basenji [/COLOR]:evil_lol:

[quote name='M10M']Świetnie - [B]moje kocie "gwiazdy" swoje zrobiły[/B], więc odwiozę je na działkę (niech teraz, dla odmiany, popracują łowiąc myszki) a jak wrócę to sobie popatrzę.... :lol:
;)[/QUOTE]

I sądzisz, że już nie zobaczysz ich w następnych odcinkach? :cool1:

Pozdrawiam.
;)

Posted

[quote name='Basenji'][SIZE=6][/SIZE]

:diabloti:[I][FONT=Century Gothic] minęły już 3 ( słownie: trzy) miesiące.[/FONT][/I]
[/quote]
..... i ?
;)

Posted

[FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=#800000]"[B][I]KOCIOKWIK [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=#800000][B][I]czyli przystanek WALEWICE [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=#800000][B][I]na Szlaku [COLOR=sandybrown]Złotej Pchły[/COLOR][/I][/B]"[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=black]Komka: [I]Czy już wszyscy są? Gizmou, Hera,..... no tak! [FONT=Arial Black][SIZE=3]Koteckaaa![/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#008000][FONT=Arial][B]KOTECKA[/B]: [I]Pardon, dla bezpieczeństwa waszego eksperta z Walewic musiałam łyknąć kapsułkę "szczuro-stop". Uprzedzano mnie przecież.....[/I][/FONT][/COLOR]
[FONT=Century Gothic]Komka: [I]Już dobrze! Faculka, możesz wyjść. Drodzy goście, przedstawiam Wam naszego wyjątkowego eksperta od spraw pchlich, czyli Faculkę![/I][/FONT]
[FONT=Garamond][COLOR=gray]...........................................zasłużone oklaski........................................................[/COLOR][/FONT]

[IMG]http://img123.imageshack.us/img123/8517/2301wycieczkawalewicebz0.gif[/IMG]

[COLOR=sienna][FONT=Fixedsys][B]HAMLET[/B]: [I]Jak pchle udało się przetrwać i co się stało ze szczurkiem opiekującym się złotą pchłą?[/I][/FONT][/COLOR]
[FONT=Century Gothic][COLOR=blue]Faculka: [I]Nasze laboratorium nadal nad tym pracuje. Tymniemniej możemy już Wam w zaufaniu zdradzić, że to nad czym pracujemy będzie na pewno przełomem w nauce, porównywalnym do wynalezienia suchej karmy![/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][COLOR=seagreen]Sonia: [I]To ciekawe, ciekawe. A ten szczurek? A duża pchła to była?[/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=#0000ff]Faculka:[I] [SIZE=3]OOOOO taaaaaka.[/SIZE][/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=#0000ff][I]Szczurek ciężko to przeżył, ale obecnie jest na kuracji w Egipcie. [/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=#0000ff][I]Wracając do pchły, w jej organizmie znaleźliśmy ślady śluźni złotej, niezwykłej istoty z pogranicza światów. Widzimy też związki z kontinuum przestrzenno-czasowym.[/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=black]Komka:[I] Dziękujemy Faculko. A teraz zapraszamy na bankiet.[/I][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic]cd(?)n[/FONT]
[FONT=Century Gothic]23-01[/FONT]
[FONT=Century Gothic]zdrówko[/FONT]

Posted

[quote name='baskomaniak']Doszlifowany i wysłany do reżysera,
teraz jest już "zmartwieniem" [COLOR=Blue]Basenji [/COLOR]:evil_lol:
[/quote]
Coś mi się wydaje, że [B]Basenji[/B] nadal ma z nim zmartwienie :evil_lol:
[quote name='baskomaniak']
I sądzisz, że już nie zobaczysz ich w następnych odcinkach? :cool1:
[/quote]
Oj, chyba zobaczę..... :lol:
[SIZE=1][COLOR=DarkGreen]Jak się Basenji postara....[/COLOR][/SIZE]
;)

Posted

[quote name='Basenji']Czy Wam też wyświetla kawałek początkowego tekstu bez fotki?
Zdrówko[/QUOTE]W tresci Twojego postu nie ma najmniejszego sladu ilustracji.
Wszyscy mysla, ze tak mialo byc. Nas juz nic nie zdziwi :evil_lol:

Edit 1: jest jednak :oops: ide pogrzebac ;)
Edit 2: juz chyba ok :) Widac ?

Posted

[quote name='Basenji']Czy Wam też wyświetla kawałek początkowego tekstu bez fotki?
Zdrówko[/quote]
Tak :shake:
[quote name='Evelina'] Widac ?[/quote]
Nie :shake:
;)

Posted

[quote name='M10M']
Nie :shake:
;)[/QUOTE]Poprawilam, ujrzalam obrazek, weszlam ponownie, znowu go nie ma :mad:
A tu go widac ? :roll:

Posted

[SIZE="2"][SIZE="1"]Niby wszystko jest OK :roll: spróbuję w postaci cytatu[/SIZE][/SIZE]

....

[FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=#800000]"[B][I]KOCIOKWIK [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=#800000][B][I]czyli przystanek WALEWICE [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=#800000][B][I]na Szlaku [COLOR=sandybrown]Złotej Pchły[/COLOR][/I][/B]"[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=black]Komka: [I]Czy już wszyscy są? Gizmou, Hera,..... no tak! [FONT=Arial Black][SIZE=3]Koteckaaa![/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#008000][FONT=Arial][B]KOTECKA[/B]: [I]Pardon, dla bezpieczeństwa waszego eksperta z Walewic musiałam łyknąć kapsułkę "szczuro-stop". Uprzedzano mnie przecież.....[/I][/FONT][/COLOR]
[FONT=Century Gothic]Komka: [I]Już dobrze! Faculka, możesz wyjść. Drodzy goście, przedstawiam Wam naszego wyjątkowego eksperta od spraw pchlich, czyli Faculkę![/I][/FONT]
[FONT="Arial"][SIZE="1"][COLOR=gray]............................zasłużone oklaski...................................[/COLOR]
[/SIZE][/FONT]

[COLOR=sienna][FONT=Fixedsys][B]HAMLET[/B]: [I]Jak pchle udało się przetrwać i co się stało ze szczurkiem opiekującym się złotą pchłą?[/I][/FONT][/COLOR]
[FONT=Century Gothic][COLOR=blue]Faculka: [I]Nasze laboratorium nadal nad tym pracuje. Tymniemniej możemy już Wam w zaufaniu zdradzić, że to nad czym pracujemy będzie na pewno przełomem w nauce, porównywalnym do wynalezienia suchej karmy![/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][COLOR=seagreen]Sonia: [I]To ciekawe, ciekawe. A ten szczurek? A duża pchła to była?[/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=#0000ff]Faculka:[I] [SIZE=3]OOOOO taaaaaka.[/SIZE][/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=#0000ff][I]Szczurek ciężko to przeżył, ale obecnie jest na kuracji w Egipcie. [/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=#0000ff][I]Wracając do pchły, w jej organizmie znaleźliśmy ślady śluźni złotej, niezwykłej istoty z pogranicza światów. Widzimy też związki z kontinuum przestrzenno-czasowym.[/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=black]Komka:[I] Dziękujemy Faculko. A teraz zapraszamy na bankiet.[/I][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic]cd(?)n[/FONT]
[FONT=Century Gothic]23-01[/FONT]
[FONT=Century Gothic]zdrówko[/FONT]

Posted

[quote name='Basenji']No Baskomaniaku.
Masz normalnie klawiaturę w rękach.:lol:
Zdrówko[/QUOTE]

Tego chyba jeszcze nie było... :cool3:
Cała ekipa „walczyła” nad poprawną emisją tego odcinka :multi:
i w końcu się udało :multi:
Prawdopodobnie ujawnił się błąd skryptu... :roll:

Pozdrawiam.
[IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lol.gif[/IMG]

Posted

[B]Baskomaniaku[/B] - czy Twoja wiadomość zawiera ciąg dalszy? W powiadomieniu mam jeszcze PS. Sam skasowałeś czy znowu coś nawala?
;)

Posted

[quote name='M10M'][B]Baskomaniaku[/B] - czy Twoja wiadomość zawiera ciąg dalszy? W powiadomieniu mam jeszcze PS. Sam skasowałeś czy znowu coś nawala?
;)[/QUOTE]No to mnie ominelo [img]http://yelims.free.fr/IPB/Invision-Board-France-525.gif[/img] [b]M10M[/B] wez troche poplotkuj :evil_lol:

Posted

[quote name='Evelina']O zesz Ty :eviltong: Ja tez Ci nie powiem pewnych rzeczy :eviltong:[/quote]

[quote name='baskomaniak'][IMG]http://www.mysmilie.de/generator/ablage/125/453.png[/IMG]

:evil_lol:[/quote]
No to mówcie......
;)