czarna01 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 A więc... Sunia dzis jedzie do nowego domu :multi: wczoraj z ogłoszenia odezwali sie Państwo z Warszawy, było chyba z 5 wzajemnych tel., później krótka rozmowa i dacyzja ostateczna bierzemy :multi: Małżeństwo, ludzie naprawdę wydają się być odpowiedzialni, przez 15 lat mieli jamniczkę, przeboleli ją i zdecydowali się na psa. Oczywiście bedę z nimi w kontakcie i bedę mieć oko co z sunia mtf zalesie napisał(a):bardzo prosze nie wydawaj suki bez sterylki -doloze do zabiegu Niestety to nie jest możliwe, ale to rozsądni ludzie i sterylka będzie dopilnowana. Quote
OLUTKA55 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 psinka naprawde sliczna oby sie powiodło:roll: Quote
czarna01 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Sunia już jest u nowych państwa :) w domu była tylko właścicielka, przemiła kobieta (nauczycielka więc za tydzień przez 2 miechy sunia ma wręcz całodobową opiekę :) ) dodatkowo blok dalej mieszka teściowa, która kocha psy i napewno bedzie małą odwiedzać. Sunia dziś była w koszmarnym stresie. Rano jak została jeszcze na działce wpuszczona do domu to w ogóle nie chciała wejść trzeba było ją wnieść i jak padła na posłanie to wkleiła się w nie i momentalnie poszła spać. Do samochodu tez nie chciała wejść i ogólnie podróż z przygodami później kolejne stresy (windy, klatki schodowe itp.) więc jak już byłysmy w docelowym domku sunia zasypiała na stojąco. Na pewno będę informować co tam u Suni sie dzieje, ale jestem dobrej myśli, ta mała potrafi rozkochać w sobie człowieka. :) Quote
majqa Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Cieszę się, że sunia trafiła do domku. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Quote
malagos Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Uratowałaś tę sunię! :loveu: :loveu: a zapowiadało sie tak nieciekawie! dzieki, ze o nią tak walczyłaś! :multi: Quote
czarna01 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 malagos napisał(a):Uratowałaś tę sunię! :loveu: :loveu: a zapowiadało sie tak nieciekawie! dzieki, ze o nią tak walczyłaś! :multi: Na podziękowania zasługuje majqa bo to ze str. gdzie ona umieszczała ogłoszenie odezwali się ludzie. Dziękuję wszystkim za pomoc!! Czekam jeszcze ze zmianą tematu na telefon wieczorny czy wszystko jest ok. Quote
czarna01 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Już rozmawiałam z właścicielką :) Pierwszy spacerek był ciężki ale na drugim sunia juz wpatrzona w swoją Panią szła przy nóżce. Zjadła i teraz w towarzystwie całej swojej nowej rodziny leży na salonach na kanapie... ŻYCZĘ WSZYSTKIM ŻEBY KAŻDA HISTORIA TAK PIĘKNIE SIĘ KOŃCZYŁA! P.S. Mam podświetlone allegro, które już tej małej jest niepotrzebne. Dajcie jakiś tekst, namiary i zdjęcia to jakiejś innej bidzie się przyda. Jeszcze mam pytanko czy każda z was która gdzieś oddawała psiaka ma jakieś takie poczucie odpowiedzialności za niego (bo ja to jakaś taka poddenerwowana jestem mimo że wiem że w naprawdę dobre ręce trafiła). Mam nadzieję że to minie bo głupio by było co chwile pisać czy dzwonić :) Quote
Jo37 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Czarna - to normalne . Ja nawet jak tylko wiozę do nowego domu psa to jestem zdenerwowana czy to aby napewno dobry dom . Quote
Lidan Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 To najmilsza wiadomość dnia. :fadein: Suczka jest tak śliczna, że musiała się komuś spodobać :multi: Quote
mtf zalesie Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 mam prosbe gdyby byly jeszcze telefony chetnych na asdopcje to mam podobna suke po sterylce http://www.dogomania.pl/forum/f28/warka-pomocy-sunia-foksterier-w-potrzebie-dt-na-cito-138267/ Quote
czarna01 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Mamy wieści z nowego domku:). Sunia juz się całkowicie zadomowiła, nie odstępuje swoich państwa na krok, jest podobno bardzo grzeczna i strasznie tulaśna. Weterynarz powiedział że ma koło roku i jest zdrowa tylko zabiedzona. Właścicielka powiedziała że jak ją trochę podkarmi i wypielęgnuje sierść (jak ją oddawałyśmy to sierść była w koszmarnym stanie) to prześle foty. Ogólnie rozkochała w sobie całą rodzinę :) Do tej pory nie mogę uwierzyć że się udało tym bardziej że to był JEDYNY odzew w jej sprawie... Quote
Jo37 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 I o to właśnie chodzi . Jeden psiak i jeden właściwy dom . Quote
Julie Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 czekamy z niecierpliwością na fotki z nowego domku:eviltong: Quote
Recommended Posts