Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wakacje się zbliżaja to i ludzie nie myśla o braniu zwierzaków do domu...Raczej myślą gdzie wyrzucić przed urlopem te co juz mają :mad:

Posted

Lidan napisał(a):
Wakacje się zbliżaja to i ludzie nie myśla o braniu zwierzaków do domu...Raczej myślą gdzie wyrzucić przed urlopem te co juz mają :mad:

Niestety ta okrutna prawda się sprawdza... nie było ani pół telefonu ani jednego maila... ehh...

Posted

cały dzień cie kruszyno nikt nie odwiedził :( nikt o tobie nie pamięta... Mam nadzieje że jak jutro dobrzy ludzie do ciebie pojadą to bedziesz jeszcze...

coś wymyslimy niech tylko skończy się rok szkolny to mama będzie mieć więcej czasu bo jest nauczycielką.

Posted

Dostałam właśnie info, że sunia jest tam gdzie była... Bardzo ucieszyła się na przyjazd moich dziadków. Dostała od razu jedzonko, wodę, "tabletę przeciwko szczeniorom". Podobno była bardzo głodna, wychudzona i bardzo bardzo spragniona dotyku człowieka.

Błagam, bardzo, bardzo o jakiś cudny domeczek dla niej....

Posted

leni356 napisał(a):
A może za jakimś płatnym DT się rozejrzeć?

no właśnie myślę nad tym. Po przyszłym wtorku jak chociaż trochę mi kocioł na studiach osłabnie to powystawiam trochę rzeczy na bazarek to pieniążki jakieś będą bo u mnie raczej z tym ciężko. Dobrze byłoby ją przenieść w miejsce bezpieczne i wysterylizować...

Chyba że znajdzie się się jakis fantastyczny człowiek, który weźmie to cudeńko do siebie :loveu: ja zobowiązuję się pomóc w transporcie i sterylce.

Posted

nie wiem gdzie sypia w nocy, ale podczas deszczu zwija się w kłębuszek przy takiej starej ruderze.
Wczoraj została wyczesana (znosi takie zabiegi bez problemu), lek na kleszcze działa nadal. Ona zna komendy siad, podaj łapę tzn. że musiała mieć kiedyś dom gdzie ktoś się nią interesował. Ja nigdy nie zrozumiem jak można być taką bestią żeby tak psa porzucić...

W niedzielę będę mieć nowe zdjęcia. Do wtorku ma tam "przyjaznego człowieka" więc mniej się martwię, a dalej... myślę że trzeba będzie jej ten płatny DT ogarnąć i tam załatwić sterylkę.

Julie napisał(a):
ja też mogę się dorzucić bo szkoda tej suni na ulicy.
Co z nią? ma chociaż jakieś schronienie przed deszczem i burzami?

Posted

Jasne że rozpytałam na uczelni i to bardzo dokładnie, ale u mnie większość przyjezdnych i nie bardzo maja możliwość i czas na psa :( na początku przyszłego tyg. wydrukuje te ogłoszona i rozwieszę bo wstyd się przyznać nie miałam czasu jeszcze tego zrobić :oops:

Co do allegro jedno juz się skończyło od razu odnowiłam na kolejne 2 tygodnie. Jest podświetlone- powinno się w oczy rzucać, ale widać jakoś nikt nie zwraca na nią uwagi.

Przydały by sie lepsze zdjęcia i więcej ich ale na razie nic z tego (nie dałam babci aparatu, a rodzice też nie pojechali). Może za tydzień ja wyrwę sie tam na weekend to ją obfotografuję dokładnie.

Posted

Ciekawe tylko gdzie niby ta suka miałaby po sterylce dochodzić do siebie skoro do tej pory nie znalazła się ani jedna osoba, która wziełaby ta małą do siebie choć na kilka dni. :roll: I kto miałby się tą sterylką zająć...