Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='smallpati']a bo ja wiem, miałam okazję spotkać paru aktorów i nie poturbowałam ich z wrażenia :evil_lol: z dwoma spotkałam się na imprezie więc jakby nie było tez mogłam im coś zrobic z wrażenia ale jednak nie ;) chyba jestem dziwna[/QUOTE]

a ja mialam trochę odwrotną sytuację :evil_lol:
bo zostałam ''poturbowana'' przez joannę liszowską :evil_lol:
wpadła na mnie, menda, jak z pirógiem gadała :diabloti:

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Unbelievable']a ja mialam trochę odwrotną sytuację :evil_lol:
wpadła na mnie, menda, jak z pirógiem gadała :diabloti:[/quote]
W dziub jej:diabloti:

Posted

[quote]jakich aktorów spotkałaś? polskich? :eviltong: ( widziałaś Marka z M Jak MIłość? :crazyeye:):evil_lol: ja bym ich raczej nie poturbowała... ale takiego Roba czy hmmm... Brada Pitta to chętnie :razz:[/quote]Polskich też ale o nich to nawet nie wspominam, bo że tak powiem nie są dla mnie gwiazdami :evil_lol: (ale widziałam np. Mroczka :eviltong:)
ale widziałam np. Johna Travoltę i całą obsadę filmu "Gang dzikich wieprzy", wpadłam na premierę filmu jak robiłam zakupy w Londynie :evil_lol: Albo spotkałam Hrithik Roshan'a (jak ktoś ogląda Bollywood to wie kto to jest). Pottera tzn. Daniela Radcliffe tez widziałam przelotnie (znów mi się na premierę trafiło :eviltong:) i tam paru innych, ale nie zgwałciłam, poturbowałam, wyściskałam itd. ich mimo wszystko :evil_lol:

[quote]a ja mialam trochę odwrotną sytuację :evil_lol:
wpadła na mnie, menda, jak z pirógiem gadała :diabloti:[/quote]współczuje, jak przez Liszowską to musiało bolec :evil_lol: kawał baby z niej jest

Wracając do tematu :mad:
Myślę że NM będzie o wiele lepszy niż Zmierzch jeśli chodzi o efekty spejalne, tak przynajmniej się zapowiada w trailerach :loveu:

Posted

Też mi się tak wydaję.... ta przemiana w wilkołaka:cool3:. Ale z kolei zauważyłam że w zapowiedziach często są pokazywane najlepsze sceny a reszta lipa...oby tu tak nie było:razz:

Posted

[quote name='smallpati']
współczuje, jak przez Liszowską to musiało bolec :evil_lol: kawał baby z niej jest
[/QUOTE]

a wiesz że nie? jest dosyć wysoka ale szczupła, i wcale nie wygląda na taka wielką jak w telewizji ;) przynajmniej rok temu, teraz nie wiem :diabloti: po prostu reszta tych aktoreczek jest malutka :cool3:

Posted

[quote name='sunshine']Też mi się tak wydaję.... ta przemiana w wilkołaka:cool3:. Ale z kolei zauważyłam że w zapowiedziach często są pokazywane najlepsze sceny a reszta lipa...oby tu tak nie było:razz:[/quote]

no w sumie racja, ale i tak uważam że efekty sa o niebo lepsze niż w Zmierzchu, w końcu zmienili reżysera, na takiego który miał już doświadczenie z filmami fantastycznymi (że tak powiem).
Oby film był lepszy, bo z całą moją miłością do sagi to film był marnej jakości :evil_lol:

[QUOTE] wiesz że nie? jest dosyć wysoka ale szczupła, i wcale nie wygląda na taka wielką jak w telewizji ;-) przynajmniej rok temu, teraz nie wiem :diabloti: po prostu reszta tych aktoreczek jest malutka :cool3:[/QUOTE]

możliwe...
Mandaryna w rzeczywistości też jest w sumie 3 razy szczuplejsza i taka drobna że bałabym się jej dotknąć, podobnie Doda :p

Posted

ja wpadłam w Zmierzch :evil_lol: a zarzekałam się że będzie dla mnie tylko zwykła książką, a nie jak teraz twierdzę, zajebistą :diabloti:

czytam właśnie zaćmienie, księżyc w nowiu i zmierzch przeczytane, jeszcze tylko przed świtem muszę zamówić :loveu::loveu::loveu:

Posted

jmw sidła Zmierzchu jak zawsze niezawodne :eviltong: moja koleżanka też się już złapała.... jutro pożyczam jej Księżyc w Nowiu. wpadła :evil_lol:

Posted

[quote name='fizzy']jmw sidła Zmierzchu jak zawsze niezawodne :eviltong: moja koleżanka też się już złapała.... jutro pożyczam jej Księżyc w Nowiu. wpadła :evil_lol:[/quote]

Oj. Ja też zaraziłam książkami 3 koleżanki i mamę jednej z nich xD

Posted

Ja też "choruję" na Zmierzch, przeczytałam wszystkie cześci, obwjrzałam Zmierzch no i czakam na kolejną fiulmowa wersje która ukaże się 20 listopada :lol: mama mówi że jestem uzależniona ;)

Posted

[quote name='Monia_psiara']Ja też "choruję" na Zmierzch, przeczytałam wszystkie cześci, obwjrzałam Zmierzch no i czakam na kolejną fiulmowa wersje która ukaże się 20 listopada :lol: mama mówi że jestem uzależniona ;)[/quote]

Ja tez ide do kina z przyjaciółką na premiere z ciekawosci. Jeżeli chodzi o pierwszą część to ksiazka duzo, duzo lepsza byla .
Znowu do "dentysty" pojedziemy. Takie nasze małe usprawiedliwienie jeśli chodzi o nieobecność :roll:

Posted

[quote name='jmw']jaka tam paskudna, ja się cieszę że mnie dopadło :evil_lol: :diabloti:
w new moon Jane mnie zafascynowała :evil_lol: :cool1:[/quote]
Jane to mała paskudna menda :diabloti:. Mnie bardziej fascynuje zdolność Belli (skończyłam czytać zaćmienie i czekam na przed świtem) już po przemianie :razz:

Posted

[quote name='Unbelievable']Że tak zapytam, a kto to Jane? :hmmmm: bo nie pamiętam :diabloti:

czytam znowu harrego pottera od początku, jestem przy 5 części, także jakby mnie trochę wywaliło z akcji w temacie zmierzchowym:roll::evil_lol:[/quote]

Jane to młoda paskuda z 2,3 i 4 części (o ile dobrze pamiętam). To wampirzyca z Volturi, która potrafiła obezwładnić innych, zalewała ich falą bólu (jak to poetycko napisałam :evil_lol:) Wszyscy jej się bali.
W 4 części - to głównie przed nią broniła się tarczą Bella

Posted

[quote name='smallpati']Jane to młoda paskuda z 2,3 i 4 części (o ile dobrze pamiętam). To wampirzyca z Volturi, która potrafiła obezwładnić innych, zalewała ich falą bólu (jak to poetycko napisałam :evil_lol:) Wszyscy jej się bali.
W 4 części - to głównie przed nią broniła się tarczą Bella[/QUOTE]

aa, ta menda :razz: dobra, czytam was dalej :evil_lol:

Posted

ja Jane lubię :loveu: w new moon ma ją grać Dakota Falling :cool1:
i nie wiem, czemu niektórzy nie lubią Jacoba :razz: u mnie w szkole dziewczyny drą ryja że wolą Edzia. ja Edzia lubię, ale Jacoba tysz tysz :loveu:

Posted

Ja jakoś jako bohatera wolę Edwarda, Jacob w sumie też zły nie jest, (!nie oceniam tu urody AKTORÓW, ale charakter bohatera!) :diabloti:
Jane jest też fajna:diabloti: