Jump to content
Dogomania

*ZIBI* - kot z charakterem z Piotrkowskiego schronu... MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Cameo']Co u Zibiego? ;) ;) ;)

A wszystko dobrze :loveu:
Dostał nowe kropelki i po nich oczka wyglądają znacznie lepiej. Właściwie nadaje się już do adopcji. Jeszcze nie wiem kiedy będziemy kastrować.

A ja mam nowego tymczasa :cool1: :shake: [url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95796]Miau.PL :: Zobacz temat -

Posted

No trochę się uspokoił :loveu:

To może tu jeszcze napiszę - Może ma ktoś do oddania maść do oczu TOBREX ? Ja nie mam kasy żeby go kupić, a Zibi i Pikuś jeszcze jej potrzebują... :placz:

Posted

Nika, a może maść Atecortin? Jest chyba tańsza...Ale to weterynarz musi powiedzieć, bo my się na tym nie znamy. Gaspar miał tym oczka smarowane, ładnie zadziała ta maść. Ale...Zibi ma chyba coś innego? :roll:

Zibi pilnie szuka domku!!! :multi:

Posted

Korciaczki napisał(a):
Nika, a może maść Atecortin? Jest chyba tańsza...Ale to weterynarz musi powiedzieć, bo my się na tym nie znamy. Gaspar miał tym oczka smarowane, ładnie zadziała ta maść. Ale...Zibi ma chyba coś innego? :roll:

Korciaczki, a ile ona kosztowała ? Zibi ma jeszcze niedoleczony kk, Pikuś też. Muszę się weta spytać...