maga18 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 tak... łysą suczke, ktora debiutuje w ta nd w Legnicy... Quote
wix Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Beff powtorzylas dokladnie to co maga napisała.. nie rozumiem, co to miało na celu.. Quote
Gazuś Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Maga, a co powiesz na cieniutką ringówke z miekkiej skóry?? Może byłaby lepsza, co? :) Quote
maga18 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 do niedzieli jej nie kupie :D a jak kupie w niedziele na wystawie to przetestuje ja na ringi... a to troche ryzyko :lol: chcoiaz watpie zeby na krajowce taka ringowka byla do kupienia... szukam fajnej ringowki juz dlugo... w opolu nie bylo, w Jeleniej Gorze tez nie... w Walbrzychu tez... moze w Sopocie... ale Sopot mam po Legnicy :lol: Quote
Beff Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Miało to na celu to, ze też tak mysle i sie z nia zgadzam. Po prostu :) Quote
Gazuś Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Maga, ty to jedną wystawe za drugą zaliczasz :):) A Toffiego na jakiej ringówce wystawiasz? Może sprobuj na tej własnie z małą :):) A nie czyściłaś jej przypadkiem ostatnio? Pieski tak często reaguja jak obcy zapach czują, albo poprostu nie czują swojego :) Quote
maga18 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Toffiego wystawiam na tej samej co Milke... Milka tez chodzila na niej ladnie... do wczoraj :evilbat: Kupie jutro obrozke i kawalek obrozki przyszyje do ringowki pod szyje... zeby bylo szerzej i miękcej zarazem :lol: Quote
flashka-g Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 maga sa takie specjalne ringówki dla yorków które maja taki materiał na podgardle. Poszukaj czegos takiego. Quote
nice_girl Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Maga, Ja mam cieńką ringówkę ze skórzanym podszyciem. Bardzo dobrze się sprawdza. :D Możesz nią podciągać pieska za szyję, mając pewność, że to nie powoduje jego dyskomfortu. :) Nie ma problemu z kupieniem takiej nawet na krajówce( na krajówce kupowałam). :wink: Quote
sh_maniak Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Madzia taka ringówke ma Lilu, więc lec do mnie a ja ci ja wypozycze do przetestowania na grzywkach :D Justynka a ciebie to wiekiiiiiii nie widziałam i nie czytałam :wink: Quote
anovi Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='=VioaoiV=']gulp :lol: tak, ja z Gdańska jestem, na południu właściwie nie bywam, jedynie w Warszawie jeśli chodzi o kierunek na poludnie :)[/quote] Oj, szkoda.. to raczej ciężko będzie się nam spotkać ;( ale może kiedyś... kto wie??? Do tego czasu chyba będę działać sama... Quote
flashka-g Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 tylko ta od Lilu to chyba troche grubsza była jak na grzywacza;] Quote
GosiAla Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Szukam pomocy: Mam do wystawienia 4-letnią labradorkę i 2-letnią goldenkę w Toruniu.Jestem przekonana,że sama nie dam rady. Czy ktoś mógłby wystawić moje sunie? Quote
Kaya Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A w jakiej klasie jest suka Goldena?, ja odrazu mówię że na Toruń jestem dostępna i chętna nawet baaardzo chętna ;), będę z własną Goldenką więc mój nr gg 4079239 kom. mogę podać ma priv. Quote
Daniel ED Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Zadzwoń ,tel.697150770,pogadamy co i jak :-) Quote
Kaya Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Daniel wszystko juz ustalone handlerzy są do obu psów ćwiczenia jutro :) Quote
AsiaSz Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 oferuje sie do wystawienia psiorka na wystawie w Toruniu ;) chętni proszeni są o kontakt ;)xD Quote
Asiuleczka.Warka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Oferuję się do wystawienia obojętnych psiaków na wystawę 24.008.08r. w Radomiu.Mogę wystawić każdą rasę w każdej klasie. Zainteresowanych proszę o kontakt na e-maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub na nr. gadu-gadu 11167041. Pozdrawiam Asia. Quote
*Samba* Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Kochani szukam pomocy :placz:mam boksie i bardzo chce ją wystawiać ale nie bardzo wiem co i jak.Przede wszystkim czy jest ktoś chętny żeby nam objaśnić jak ją przygotowywać do wystaw jak nauczyć ją odpowiedniej pozy?Jestem z okolic Kielc może znacie kogoś kto się tu w tych okolicach interesuje wystawianiem?Z góry wielkie dzięki. moje gg10059211 Quote
AsiaSz Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ja hoduje boksery i z chęcią bym pomogła ale niestety mieszkam w Chojnicach (pomorskie)... Quote
*Samba* Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 AsiaSz to może chociaż coś tak "teoretycznie":po ile miała byś czas?Jak ty wystawiasz swoje pociech?Na zabawkę czy ktoś wam z rodzinki pomaga? Quote
karenina Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Asiuleczka.Warka']Oferuję się do wystawienia obojętnych psiaków na wystawę 24.008.08r. w Radomiu.Mogę wystawić każdą rasę w każdej klasie. Zainteresowanych proszę o kontakt na e-maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub na nr. gadu-gadu 11167041. Pozdrawiam Asia.[/quote] A znasz wzorce wszyskich ras ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wystawiałas juz psy wszstkich ras jakie sa na swiecie? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: WOW ! Quote
Recommended Posts