Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do niedzieli jej nie kupie :D a jak kupie w niedziele na wystawie to przetestuje ja na ringi... a to troche ryzyko :lol:

chcoiaz watpie zeby na krajowce taka ringowka byla do kupienia... szukam fajnej ringowki juz dlugo... w opolu nie bylo, w Jeleniej Gorze tez nie... w Walbrzychu tez... moze w Sopocie... ale Sopot mam po Legnicy :lol:

Posted

Maga, ty to jedną wystawe za drugą zaliczasz :):)
A Toffiego na jakiej ringówce wystawiasz? Może sprobuj na tej własnie z małą :):)
A nie czyściłaś jej przypadkiem ostatnio?
Pieski tak często reaguja jak obcy zapach czują, albo poprostu nie czują swojego :)

Posted

Toffiego wystawiam na tej samej co Milke... Milka tez chodzila na niej ladnie... do wczoraj :evilbat:
Kupie jutro obrozke i kawalek obrozki przyszyje do ringowki pod szyje... zeby bylo szerzej i miękcej zarazem :lol:

Posted

Maga,
Ja mam cieńką ringówkę ze skórzanym podszyciem. Bardzo dobrze się sprawdza. :D Możesz nią podciągać pieska za szyję, mając pewność, że to nie powoduje jego dyskomfortu. :)
Nie ma problemu z kupieniem takiej nawet na krajówce( na krajówce kupowałam). :wink:

Posted

Madzia taka ringówke ma Lilu, więc lec do mnie a ja ci ja wypozycze do przetestowania na grzywkach :D

Justynka a ciebie to wiekiiiiiii nie widziałam i nie czytałam :wink:

Posted

[quote name='=VioaoiV=']gulp :lol:

tak, ja z Gdańska jestem, na południu właściwie nie bywam, jedynie w Warszawie jeśli chodzi o kierunek na poludnie :)[/quote]

Oj, szkoda.. to raczej ciężko będzie się nam spotkać ;(
ale może kiedyś... kto wie???
Do tego czasu chyba będę działać sama...

• 2 years later...
Posted

Szukam pomocy:
Mam do wystawienia 4-letnią labradorkę i 2-letnią goldenkę w Toruniu.Jestem przekonana,że sama nie dam rady. Czy ktoś mógłby wystawić moje sunie?

Posted

A w jakiej klasie jest suka Goldena?, ja odrazu mówię że na Toruń jestem dostępna i chętna nawet baaardzo chętna ;), będę z własną Goldenką więc mój nr gg 4079239 kom. mogę podać ma priv.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kochani szukam pomocy :placz:mam boksie i bardzo chce ją wystawiać ale nie bardzo wiem co i jak.Przede wszystkim czy jest ktoś chętny żeby nam objaśnić jak ją przygotowywać do wystaw jak nauczyć ją odpowiedniej pozy?Jestem z okolic Kielc może znacie kogoś kto się tu w tych okolicach interesuje wystawianiem?Z góry wielkie dzięki.
moje gg10059211

Posted

[quote name='Asiuleczka.Warka']Oferuję się do wystawienia obojętnych psiaków na wystawę 24.008.08r. w Radomiu.Mogę wystawić każdą rasę w każdej klasie.
Zainteresowanych proszę o kontakt na e-maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub na nr. gadu-gadu 11167041.
Pozdrawiam Asia.[/quote]

A znasz wzorce wszyskich ras ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Wystawiałas juz psy wszstkich ras jakie sa na swiecie? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
WOW !