Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też jestem z Wami całym sercem, choć nie często zaglądam, ale proszę o wybaczenie, bo u mnie ciągle coś się dzieje i masa pracy, to jak usiądę na chwilę do komputera, to przeważnie napiszę tylko coś na swoim wątku - zresztą też mało kiedy. Pozdrawiam Ciebie Danusiu i Ogulka.

Posted

wapiszon napisał(a):
Witaj Scorpionku:) Może uda mi się Was odwiedzić:)

Ojej, ale fajnie:loveu::loveu::loveu::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:wapiszonku Kochany czekamy i baaaaaaaaaaaaardzo mocno ZAPRASZAMY

Posted

EVA2406 napisał(a):
Ja też takiego szczęśliwego psa bym odwiedziła, ale za daleko..........................:(

Ewuniu swiat jest mały a Polska malenka. Jak tylko bedziesz gdzies w poblizu to bardzo zapraszamy:lol:

Posted

scorpio133 napisał(a):
Ewuniu swiat jest mały a Polska malenka. Jak tylko bedziesz gdzies w poblizu to bardzo zapraszamy:lol:

Dziękuję za zaproszenie. Chętnie Was kiedyś odwiedzę.

Fajnie, że Oguś już nie ucieka i może sobie biegać. Tylko w lesie uważajcie na myśliwych, bo strzelają. Nie wolno psom biegać po lesie. Było dużo takich przypadków :-(

Posted

ten lasek do ktorego my chodzimy to tz psi lasek. Tam chodza psinki z całego osiedla. Nie ma tam mysliwych. A Ogula sie pilnuje. Tak bardzo sie ciesze ze nie ucieka. Wczesniej uciekł 2 razy. Tak za nim płakałam ze na oczy prawie nie widziałam.- , ale szczesliwie sie wszystko skonczyło. Weterynarz do ktorego chodze powiedział ze Ogi ma dusze wedrownika, ktory jest ciekawy swiata

• 2 weeks later...
Posted

Lepiej żeby już tej duszy nie okazywał, bo te przygody, które przeżył w centrum Warszawy były z tych mrożących krew w żyłach i to że udało mu się ujść z życiem to naprawdę cud.
A cuda mają to do siebie, że bardzo rzadko się zdarzają.
Ogusiu, nie martw już swojej Pani i bądź grzeczny.

• 2 weeks later...
Posted

Ja też pozdrawiam cieplutko, bo patrząc na tę scenerię zimno się robi brrrrrrr. Zdecydowanie wolę ciepełko :)
U nas dopiero zaczęło padać wieczorkiem i też już podobnie wygląda, niestety.

Posted

bardzo Wam dziekujemy ze zagladacie do Oguli.Tak u nas zima w pełni. Te zdjecia robiłam jak szlismy po zakupy do miasta. Pozniej poszlismy do naszego psiego lasu. Tam to dopiero była zabawa. Myslałam ze chłopak nogi połamie- tak biegał, a wycierania nosa w sniegu nie było konca