Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm, uciekać nie uciekała. Ruszała się ciągle, więc czasem ciężko było ją 'trafić', ale nie uciekała. Używasz lampy błyskowej ? Albo może aparat wydaje jakiś dźwięk przy robieniu zdjęcia? Czasem to może odstraszać.
My zwykle robimy zdjęcia razem z Patrykiem - jedno 'zajmuje' psa jedzeniem, głaskaniem, drugie robi zdjęcia - albo na spacerach, kiedy psiaki biegają i nie patrzą na nas.

Posted

Chyba trzeba zmienić aparat:evil_lol:
Psie powitania są super:loveu:
Mój mąż mówi, że zawsze na czułe powitania to może liczyć tylko w wykonaniu naszych suniek:diabloti::evil_lol:

Posted

Bardzo proszę o pomoc Didi wczoraj i dziś załatwiła nam się do łóżka:angryy: Wyprowadzamy ją tak samo jak zawsze w naszym traktowaniu jej przez nas nic się nie zmieniło a ona sika nam na poście. BARDZO PROSZĘ o pomoc co may z tym zrobić???????

Posted

Było to po spacerze właśnie :/ Wiosna też mówiła, że to może być infekcja pojadę z nią jutro do weta. Miałam wizytę umówioną na wtorek ale zadzwonię jutro na jutro się umowie. Jej mocz ma taki dziwny zapach i jest mętny, oj jak to pęcherz to mała biedulka. A jak nie to nie wiem co może jej dolegać. A i ma też pozwolenie i to wszystko zrobiła na łóżko.

Posted

Divi napisał(a):
Jej mocz ma taki dziwny zapach i jest mętny

To jednak prawdopodobnie ma zapalenie pęcherza, więc cały czas ma parcie i czuje ból to się zsiusiała, bida malutka:roll:

Divi napisał(a):
A i ma też pozwolenie i to wszystko zrobiła na łóżko.

No jak ma pozwolenie to czemu miała nie robić:eviltong::evil_lol:
Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać;) pewnie ma rozwolnienie?

Posted

Siczki zaniesione do weta. Dzis będą wyniki. Mam nadzieje, żę będzie wszstko oki. Na szczęście wiecej Didini nie zdażył się wypadek z siusianiem w domu.

Posted

Okazało się ze Didunia ma piasek w piasek w nerkach i może mieć też kamyki bidulka:-(. Co do kamyków to nie pewne bo miała pusty pęcherz i nie można było zobaczyć na USG ehh. Czeka nas długie leczenie mała bidulka. Dostała zastrzyki antybiotyki i leczymy pomału szkraba.

Posted

ojej biedactwo...

To trzymam kciuki, żeby jak najszybciej wyzdrowiała!

A ja dzisiaj wieczorem widziałam strasznie podobnego psiaka do Didi - nawet się zastanawiałam czy to nie Ona :) - na Rondzie Matecznym.

Posted

O 19 - ten pieseczek mial takie zielone szelki.
Najpierw myślałam, że to szczeniaczek, nawet pokazywałam mojemu Radkowi, że taki fajny - był niesiony na rękach przez ulicę (niósł go młody chłopak, myslę, że tak ok. dwadzieścia parę lat myślę)
Ale po przejściu na ulicę, właściciel położył pieska już na chodniku i zobaczyłam, ze to nie szczeniaczek, za to wydał mi się bardzo podobny do Didi :)

Posted

No to była Didi wracała od weta z moim chłopakiem. Między 18 a 19 nie wiem dokładnie. Moj chłopak wychodzi z nią w zielonych szelkach, a ja od Taksy :)
Jaki ten Kraków mały.

Posted

Divi napisał(a):
No to była Didi wracała od weta z moim chłopakiem. Między 18 a 19 nie wiem dokładnie. Moj chłopak wychodzi z nią w zielonych szelkach, a ja od Taksy :)
Jaki ten Kraków mały.

Ale fajnie! Musze powiedzieć, że na żywo jest jeszcze cudniejsza, niż na zdjęciach! I naprawdę wygląda trochę, jak szczeniak.
Szczęściara - tez by mnie ktoś mógł przez ulicę przenosić na rękach :evil_lol:

Ależ ten Kraków jest mały :)