Marys&Bryndza Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Bzikowa']Już miesiąc do zawodów więc warto by się zorganizować - to co, może by tak sztafeta westowa?? Akurat 4 się już zgłosiły, 2 openowe (Gabi i Bezik) i 2 zerówkowe (Bryndza i Wena). My będziemy na sztafecie na 100% a co z resztą? Halo, reszta westikowców, co Wy na to? :razz: Może macie jakieś niebanalne propozycje nazwy? :cool3:[/quote] Tak tak dla westowej sztafety! :D Ja bardzo chętnie wchodzę. Narazie pomyslu na azwe brak, ale skład już prawie jest ;) Quote
Sylwia i Roxi Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Mam pytanie: Czy nowa scotia powinna startowac w L czy w M? Zauważyłam że są zgłoszone do jednej i drugiej. Może mi ktoś podpowiedziec o co chodzi? Quote
stereo Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 To zależy od wzrostu psa a nie od rasy. Quote
Mokka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Zgodnie z przepisami, każdy pies powinien zostać zmierzony i pomiar mieć wpisany do książeczki startowej. Quote
GABI&ANDRZEJ Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Bzikowa']Już miesiąc do zawodów więc warto by się zorganizować - to co, może by tak sztafeta westowa?? Akurat 4 się już zgłosiły, 2 openowe (Gabi i Bezik) i 2 zerówkowe (Bryndza i Wena). My będziemy na sztafecie na 100% a co z resztą? Halo, reszta westikowców, co Wy na to? :razz: Może macie jakieś niebanalne propozycje nazwy? :cool3:[/QUOTE] Niech reszta z wyżej wymienionych potwierdzi chęć udziału i mamy drużynę. Quote
Sylwia i Roxi Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Czyli jeśli są na liście i w jednej i w drugiej klasie to zostaną przesunięte automatycznie przy starcie czy wcześniej ? Dzięki za odpowiedzi :lol: Quote
Marys&Bryndza Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='GABI&ANDRZEJ']Niech reszta z wyżej wymienionych potwierdzi chęć udziału i mamy drużynę.[/quote] Czekamy na Wenkę ;) Btw, przelew poszedł :D Quote
BeataG Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Sylwia i Roxi']Czyli jeśli są na liście i w jednej i w drugiej klasie to zostaną przesunięte automatycznie przy starcie czy wcześniej ? Dzięki za odpowiedzi :lol:[/quote] Nigdzie nie zostaną przesunięte. Każdy pies startuje w takiej kategorii wzrostowej, jaka wynika z jego wysokości kłębie. Psy tej samej rasy mają różny wzrost i są rasy, w których te "widełki" wzrostowe wypadają w 2 kategoriach wzrostowych. Np. sheltie masz w kategorii M i S. Psa się mierzy przed pierwszymi zawodami i wpisuje wzrost do książeczki, i zgodnie z tym wpisem potem startuje w określonej kategorii wzrostowej. Psy zaczynają starty w takim wieku, że już później wzwyż nie rosną, wzrost im się nie zmienia, najwyżej waga. :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Marysia, Andrzej - no to super!:) Kinga od Weny z tego co pamiętam też była zainteresowana taką sztafetą. [SIZE=1]Jeśli chodzi o nazwę to ja bym nas nazwała 'może nie szybcy ale wściekli':evil_lol:[/SIZE] [SIZE=1]ale to chyba nie do każdego westa z naszej sztafety pasuje:razz: [/SIZE] Quote
Inkaa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [QUOTE]Czekamy na Wenkę[/QUOTE] My tez oczywiście jesteśmy chętne! :multi: Quote
Marys&Bryndza Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 no to super! mamy sztafete :) nad nazwą mamy jeszcze czas pomysleć, ważne że skład jest :multi: Quote
Aussie Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='Magda.P']Deo (Labrador) i Loki (po prostu Loki) szukają składu. Reflektujesz?[/quote] No to mamy sztafetę! :multi: Pozostaje tylko wymyślić nazwę. Może Hopkołamacze? :evil_lol: Quote
Magda.P Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='Aussie']No to mamy sztafetę! :multi: Pozostaje tylko wymyślić nazwę. Może Hopkołamacze? :evil_lol:[/quote] Piękna nazwa, jestem za :lol: Oby psy, a szczególnie Loki, nie wzięły sobie tej nazwy zbytnio do serca, bo się nie wypłacimy :evil_lol: Quote
Crazy Lab Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='Aussie']No to mamy sztafetę! :multi: Pozostaje tylko wymyślić nazwę. Może Hopkołamacze? :evil_lol:[/quote] super, że mamy sztafetę!:multi: nazwa piękna:evil_lol: Quote
Aussie Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 No mam nadzieję, że aż tak to nie wezmą, bardziej bałabym się nazwy typu "kosiara" :evil_lol: Quote
LALUNA Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Kiedy bedzie aktualizacja listy zawodników? Bo na stronie jest że miała byc 31.08. a nie było. Quote
Sajko Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Bardzo się staramy, ale niestety strona, jak wszystko jest na naszym serwerze, na którym przyczaił się wirus gdzieś... z tego co wiem Lidka zrobiła aktualizację, teraz walczy tylko z serwerem;) w ciągu max 2 dni najwyżej powiesimy aktualną listę na innym serwerze. Quote
Sajko Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Chciałam poinformować, że aktualna lista już wisi gdzie wisiała:razz: czyli [url=http://www.cavano.pl/zawody_2009.html]Cavano- klub agility[/url] Jednocześnie bardzo prosimy i przypominamy o: - dokonywaniu wpłat i przysyłaniu do nas potwierdzeń (dziękujemy wszystkim, którzy już to zrobili!) - Prośbie o jak najszybsze informowanie nas o nieobecności na zawodach- uzyska się wdzięczność całej listy rezerwowej:cool3: (bardzo prosimy o to zarówno osoby znajdujące się na liście przyjętych jak i na liście rezerwowych- pozwoli nam to podejmować dalsze decyzje:cool1:). Quote
Bzikowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='Marys&Bryndza']no to super! mamy sztafete :) nad nazwą mamy jeszcze czas pomysleć, ważne że skład jest :multi:[/quote] super! to myślmy teraz nad nazwą :) Quote
LALUNA Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='Sajko']Chciałam poinformować, że aktualna lista już wisi gdzie wisiała:razz: czyli [URL="http://www.cavano.pl/zawody_2009.html"]Cavano- klub agility[/URL] [/quote] O dzieki wielkie. :lol: Bo już dwiema nogami jestem w Warszawie, znaczy psami. :eviltong: Quote
tamer Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='blaira']Zapraszamy :evil_lol:[/quote] Super, to my się piszemy - jest już jakaś konkretna nazwa dla teamu? ;) Quote
IraKa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Przypominamy się : Jeszcze jedna eMeczka nam potrzebna: Kawa + Fru + Parys + ... Kto się dopisze??? Quote
marider Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='Sajko'] Jednocześnie bardzo prosimy i przypominamy o: - Prośbie o jak najszybsze informowanie nas o nieobecności na zawodach- uzyska się wdzięczność całej listy rezerwowej:cool3: (bardzo prosimy o to zarówno osoby znajdujące się na liście przyjętych jak i na liście rezerwowych- pozwoli nam to podejmować dalsze decyzje:cool1:).[/quote] Nobel sie pisze jak najbardziej a $$$ za skakanie moge przelac za 5 min tylko dajcie zielone swiatlo :p W innym wypadku pokibicujemy konkurencji z domu :razz: Coz, skleroza nie boli :evil_lol: Pzdr Quote
Ludek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Na naszej stronie jest zaktualizowna lista zawodników (stan na wczoraj) Przypominam o uzupełnieniu braków w zgłoszeniach do 15.09.2009 r. Również osób z listy rezerwowej. Quote
Recommended Posts