Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bzikowa']Już miesiąc do zawodów więc warto by się zorganizować - to co, może by tak sztafeta westowa??
Akurat 4 się już zgłosiły, 2 openowe (Gabi i Bezik) i 2 zerówkowe (Bryndza i Wena). My będziemy na sztafecie na 100% a co z resztą? Halo, reszta westikowców, co Wy na to? :razz: Może macie jakieś niebanalne propozycje nazwy? :cool3:[/quote]

Tak tak dla westowej sztafety! :D Ja bardzo chętnie wchodzę. Narazie pomyslu na azwe brak, ale skład już prawie jest ;)

• Replies 767
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bzikowa']Już miesiąc do zawodów więc warto by się zorganizować - to co, może by tak sztafeta westowa??
Akurat 4 się już zgłosiły, 2 openowe (Gabi i Bezik) i 2 zerówkowe (Bryndza i Wena). My będziemy na sztafecie na 100% a co z resztą? Halo, reszta westikowców, co Wy na to? :razz: Może macie jakieś niebanalne propozycje nazwy? :cool3:[/QUOTE]

Niech reszta z wyżej wymienionych potwierdzi chęć udziału i mamy drużynę.

Posted

[quote name='Sylwia i Roxi']Czyli jeśli są na liście i w jednej i w drugiej klasie to zostaną przesunięte automatycznie przy starcie czy wcześniej ?
Dzięki za odpowiedzi :lol:[/quote]

Nigdzie nie zostaną przesunięte. Każdy pies startuje w takiej kategorii wzrostowej, jaka wynika z jego wysokości kłębie. Psy tej samej rasy mają różny wzrost i są rasy, w których te "widełki" wzrostowe wypadają w 2 kategoriach wzrostowych. Np. sheltie masz w kategorii M i S. Psa się mierzy przed pierwszymi zawodami i wpisuje wzrost do książeczki, i zgodnie z tym wpisem potem startuje w określonej kategorii wzrostowej. Psy zaczynają starty w takim wieku, że już później wzwyż nie rosną, wzrost im się nie zmienia, najwyżej waga. :evil_lol:

Posted

Marysia, Andrzej - no to super!:) Kinga od Weny z tego co pamiętam też była zainteresowana taką sztafetą.

[SIZE=1]Jeśli chodzi o nazwę to ja bym nas nazwała 'może nie szybcy ale wściekli':evil_lol:[/SIZE] [SIZE=1]ale to chyba nie do każdego westa z naszej sztafety pasuje:razz:
[/SIZE]

Posted

[quote name='Magda.P']Deo (Labrador) i Loki (po prostu Loki) szukają składu. Reflektujesz?[/quote]

No to mamy sztafetę! :multi: Pozostaje tylko wymyślić nazwę. Może Hopkołamacze? :evil_lol:

Posted

[quote name='Aussie']No to mamy sztafetę! :multi: Pozostaje tylko wymyślić nazwę. Może Hopkołamacze? :evil_lol:[/quote]
Piękna nazwa, jestem za :lol: Oby psy, a szczególnie Loki, nie wzięły sobie tej nazwy zbytnio do serca, bo się nie wypłacimy :evil_lol:

Posted

Bardzo się staramy, ale niestety strona, jak wszystko jest na naszym serwerze, na którym przyczaił się wirus gdzieś... z tego co wiem Lidka zrobiła aktualizację, teraz walczy tylko z serwerem;) w ciągu max 2 dni najwyżej powiesimy aktualną listę na innym serwerze.

Posted

Chciałam poinformować, że aktualna lista już wisi gdzie wisiała:razz: czyli

[url=http://www.cavano.pl/zawody_2009.html]Cavano- klub agility[/url]

Jednocześnie bardzo prosimy i przypominamy o:

- dokonywaniu wpłat i przysyłaniu do nas potwierdzeń (dziękujemy wszystkim, którzy już to zrobili!)

- Prośbie o jak najszybsze informowanie nas o nieobecności na zawodach- uzyska się wdzięczność całej listy rezerwowej:cool3: (bardzo prosimy o to zarówno osoby znajdujące się na liście przyjętych jak i na liście rezerwowych- pozwoli nam to podejmować dalsze decyzje:cool1:).

Posted

[quote name='Marys&Bryndza']no to super! mamy sztafete :) nad nazwą mamy jeszcze czas pomysleć, ważne że skład jest :multi:[/quote]

super! to myślmy teraz nad nazwą :)

Posted

[quote name='Sajko']Chciałam poinformować, że aktualna lista już wisi gdzie wisiała:razz: czyli

[URL="http://www.cavano.pl/zawody_2009.html"]Cavano- klub agility[/URL]

[/quote]
O dzieki wielkie. :lol: Bo już dwiema nogami jestem w Warszawie, znaczy psami. :eviltong:

Posted

[quote name='Sajko']
Jednocześnie bardzo prosimy i przypominamy o:

- Prośbie o jak najszybsze informowanie nas o nieobecności na zawodach- uzyska się wdzięczność całej listy rezerwowej:cool3: (bardzo prosimy o to zarówno osoby znajdujące się na liście przyjętych jak i na liście rezerwowych- pozwoli nam to podejmować dalsze decyzje:cool1:).[/quote]

Nobel sie pisze jak najbardziej a $$$ za skakanie moge przelac za 5 min tylko dajcie zielone swiatlo :p W innym wypadku pokibicujemy konkurencji z domu :razz: Coz, skleroza nie boli :evil_lol:

Pzdr

Posted

Na naszej stronie jest zaktualizowna lista zawodników (stan na wczoraj)

Przypominam o uzupełnieniu braków w zgłoszeniach do 15.09.2009 r. Również osób z listy rezerwowej.