sunshine Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 O kurczę:D nie wiem jaka masz pięść ale do małych nie należał:P Dla mnie zbieranie nie ma sensu... parę dni i po kupie:P Już więcej szkody robią woreczki w których kupcia ląduje. Nie wiem o co tyle krzyku^^ A jak wdepnę.. to wytrę:P A po za tym kto pozwala niszczyć zieleń i bestialsko łazić po trawnikach?:D hyhy Quote
wiki4 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Doobra, czy tylko ja nie rozumiem drugiej części tytułu galeri?! Quote
Dacote Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='wiki4']Doobra, czy tylko ja nie rozumiem drugiej części tytułu galeri?! Której. Zestaw full czy nastoletnia Daki? Bo Daki to ja. A zestaw full oznacza, że do galerii dołączyły rybki i wszystkie schoniskowe zwierze:lol: Quote
wiki4 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Daki... tzn rozumiem daki, ale nie rozumiem nastoletniej :D Quote
Dacote Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 wiki4 napisał(a):Daki... tzn rozumiem daki, ale nie rozumiem nastoletniej :D Samo Daki brzmiało dziwnie, a ja jestem nastolatką. Ale wymyśliłam już jakiś zamiennik :p Quote
wiki4 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 boszz, coś mi się słowa pokręciły :evil_lol: z pełnoletniością mi się skojarzyło, stąd moje pytanie :lol: Quote
Minerva Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Hej Wam :hand: Dawno u Was nie byłyśmy, a fotek mało ;P http://img692.imageshack.us/img692/4219/s6303758.jpg Fajnie wyszło ;) Quote
Dacote Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='wiki4']boszz, coś mi się słowa pokręciły :evil_lol: z pełnoletniością mi się skojarzyło, stąd moje pytanie :lol: Ta, nastoletnia i pełnoletnia pomyliłaś:lol: [quote name='Minerva']Hej Wam :hand: Dawno u Was nie byłyśmy, a fotek mało ;P http://img692.imageshack.us/img692/4219/s6303758.jpg Fajnie wyszło ;) Hej :hand: Dzięki. Fot nie tak mało. Może coś jeszcze dorzucę, ale nie dziś:shake: Quote
Minerva Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Nie no spoko, nie zawsze ma się czas na focenie, coś o tym wiem ;) Quote
Dacote Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Minerva napisał(a):Nie no spoko, nie zawsze ma się czas na focenie, coś o tym wiem ;) Ja po prostu nie mam co focić:shake: Quote
Minerva Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Robale, roślinki, ludzie, krajobrazy, budynki... Wszystko można focić :D Quote
Dacote Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Minerva napisał(a):Robale, roślinki, ludzie, krajobrazy, budynki... Wszystko można focić :D Ale nie wszystko dobrze na fotach wychodzi. Moi koledzy na górze śmieci np. nie:diabloti: Quote
Minerva Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jak ma sie pomysł na fote to wszystko fajnie wychodzi (przeczytałam to na jakiejś stronie to chyba tak jest :diabloti::lol::lol:) Quote
Dacote Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Nie należy wieżyc we wszystko co się czyta :p Ja tam miałam pomysł na mrówki, listki, Kolumba... Quote
Minerva Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 :D To trzeba pomysły realizować :lol: Kolumba? Myślałam, że on już dawno nie żyje, ale spoko, w sumie to pewnie fajny gość z niego :D Quote
Dacote Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Minerva napisał(a)::D To trzeba pomysły realizować :lol: Kolumba? Myślałam, że on już dawno nie żyje, ale spoko, w sumie to pewnie fajny gość z niego :D A co? Odkrywca osiedla :D Realizuję xd Quote
Minerva Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Tosa_Inu&Husky napisał(a):A co? Odkrywca osiedla :D Realizuję xd Ta, powaga? Myślałam, że Ameryki, ale wiesz, ja tam z historii za dobra jestem. Nie przeszkadzaj sobie :diabloti: Quote
Dacote Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Minerva napisał(a):Ta, powaga? Myślałam, że Ameryki, ale wiesz, ja tam z historii za dobra jestem. Nie przeszkadzaj sobie :diabloti: Kolumb to mój ślimak :roll: Quote
Daga&Maks Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Ale nie wszystko dobrze na fotach wychodzi. Moi koledzy na górze śmieci np. nie:diabloti: to trzeba setki zdjęć robić i wybierać najlepsze :D ja w pół roku zrobiłam jakieś 4500 zdjęć, a nawet połowa z tego nie została :D Quote
Dacote Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Daga & Maks napisał(a):to trzeba setki zdjęć robić i wybierać najlepsze :D ja w pół roku zrobiłam jakieś 4500 zdjęć, a nawet połowa z tego nie została :D Ja często łażę w plener, jedna rzecz ma 10 zdjęć. Żadko zostaje mi po plenerze jakieś foto xd Quote
Daga&Maks Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 czym focisz? Może spróbuj też trochę poprzerabiać zdjęcia. Przy obróbce też można sporo ze zdjęcia wyciągnąć. Pobawić się balansem bieli, zwiększyć kontrast i takie rzeczy. Quote
Dacote Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Daga & Maks napisał(a):czym focisz? Może spróbuj też trochę poprzerabiać zdjęcia. Przy obróbce też można sporo ze zdjęcia wyciągnąć. Pobawić się balansem bieli, zwiększyć kontrast i takie rzeczy. Samsung S630 Czasem nawet po GIMPie jest do niczego, ale z większością nic się nie da zrobić. Ten plener wyjątkowo mi się udał. Quote
Dacote Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Byłam na spacerku. Jak ktoś chce, to zgram foty :cool3: Quote
Ciapkowa. Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Byłam na spacerku. Jak ktoś chce, to zgram foty :cool3: Pyytanie :roll: Oczywiście, że chcemy!! Quote
Dacote Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 GaBi12 napisał(a):Pyytanie :roll: Oczywiście, że chcemy!! A my chcemy foty u ciebie. :D To czekajcie, muszę iść odpalić drugi komputer, wgrać foty na komputer, potem na pendrive i je podpisać :p Quote
Recommended Posts