Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 717
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiki4 napisał(a):
Mnie z fotkami popędza, a tu nie ma.

Bo ty to co innego - ju hew pod ręką aparat, psa i kota, a ja siedzę nawet bez szkicownika w środku lasu i to bez mojego kochanego samsunga :shake:
Niedawno ftka była, szukaj a znajdziesz :p

Posted

Minerva napisał(a):
Nabij sobie gdzieś 3 posty i będziesz miała 666 xd
Ooo... taka ładna liczba. Ale lepiej 667- Nowy, lepszy szatan :D

Posted

Talia napisał(a):
Uwielbiam szelciaki :loveu:

Ja też :loveu:

Minerva napisał(a):
Nabij sobie gdzieś 3 posty i będziesz miała 666 xd

Tak, Dacotowe dziecko szatana xd

Talia napisał(a):
Ooo... taka ładna liczba. Ale lepiej 667- Nowy, lepszy szatan :D

:lol:

Caachou_ napisał(a):
Nieee :lol: Tradycyjny '666' jest najlepszy

Ale rozmowa :D
A tak ogólnie, to jeżeli chcecie fotki, to wam się w główkach poprzewracało, Dacote szuka filmu, żeby w nim wystąpić i nie ma czasu na pierdoły :evil_lol:
Nie no, po prostu aparat zaginął. Dać go facetowi na moment to jeden wielki błąąd -.-

Posted

Bo facetom to nic się nie daje :lol:
Lepiej wrzucić już do czarnej dziury, niech przepadnie... ale i tak mniejsza strata niż dać facetowi.
Czy zawiało feminizmem? Oh... będę smażyć się w piekle a pioruny siarczyste... sra ta ta ta :diabloti:

Posted

Talia napisał(a):
Bo facetom to nic się nie daje :lol:
Lepiej wrzucić już do czarnej dziury, niech przepadnie... ale i tak mniejsza strata niż dać facetowi.
Czy zawiało feminizmem? Oh... będę smażyć się w piekle a pioruny siarczyste... sra ta ta ta :diabloti:

Oczywiście. Kolega/przyjaciel/brat/chłopak/ktoś inny płci męskiej zje, zgubi, zepsuje i nie przeprosi :lol:
Daga & Maks napisał(a):
skąd ja to znam. Pożyczyć coś facetowi = stracić tą rzecz :lol:

Odnalazła się dzięki cudowi :lol:. Ale nie mam pomysłu na fotki :(

Posted

[quote name='GaBi12']Zamówienie gotowe.
Dzięki :*
Przy okazji chciałabym prosić o pomoc dla Oskarka, psa z chorą wątrobą i złamaną łapką, którym opiekunom trzeba pomóc w opłaceniu kosztów rentgena, transportu, operacji, leków i kilku innych rzeczy. Pomożecie mu razem ze mną? :modla:

Posted

[quote name='Dacote']Oczywiście. Kolega/przyjaciel/brat/chłopak/ktoś inny płci męskiej zje, zgubi, zepsuje i nie przeprosi :lol:
Dokladnie, a nawet jak przeprosi to i tak w glębi mysli 'a dobrze, na co Ci było to g****'
Mój facet osobiście zepsułby dogo :lol: Konkurencja...

[quote name='Dacote']Dzięki :*
Przy okazji chciałabym prosić o pomoc dla Oskarka, psa z chorą wątrobą i złamaną łapką, którym opiekunom trzeba pomóc w opłaceniu kosztów rentgena, transportu, operacji, leków i kilku innych rzeczy. Pomożecie mu razem ze mną? :modla:
Niestety nie pomogę... nawet nie wchodzę na to, bo i tak funduszy nie mam, a z bazarkami nie ruszam dopóki nie będę miała własnego konta (problem z dostępem do konta siostry).

Posted

[quote name='Talia']Dokladnie, a nawet jak przeprosi to i tak w glębi mysli 'a dobrze, na co Ci było to g****'
Mój facet osobiście zepsułby dogo :lol: Konkurencja...
(...).[/QUOTE]
Taa. Chyba lepiej, że nie mam chłopaka :D

[quote name='limonka97']zapraszają do siebie a fotek jak nie było tak nie ma :P
przeczytałam że to wina faceta więc wybaczam, ale oczekuje :D[/QUOTE]
Nie oczekuj. Może kiedyś jeszcze będą, ale nie teraz :lol:

Posted

[quote name='limonka97']to jak będą to wrzuć, a tak to rozpocznij jakąś dyskusje bo ci galeria spadnie ;(( :D o szkole itd. :p[/QUOTE]
Wiesz, przez cały czas zawsze byłam na pierwszej :cool3:
Do dyskusji dwie osoby to za mało :lol:
Ale trochę pogadać możemy. Zapodaj tylko jakiś fajny temat :razz:

Posted

[quote name='Daga & Maks']ja się mogę do dyskusji przyłączyć, bo ostatnio w większości galerii cisza i nie ma co robić na dogo :lol:[/QUOTE]
OK, to chodź
[quote name='limonka97']eeeee no to... :hmmmm:
ktoś jeszcze się do dyskusji dołącza? :cool3:
[SIZE="1"]u mnie nowe fotki :cool3:[/SIZE][/QUOTE]
We trzy możemy zaczynać :lol:
Jakby ktoś chciał pogadać to mam nowy nr. GG - 26239426
Więc możemy pogadać o jakiś fajnych dziewczęcych rzeczach, np. ciuchach :cool3:
Dobra, to co? Zaczynam? :lol:
Uwielbiam krótkie sukienki, ale tylko latem i późną wiosną. Na dwór uwielbiam wychodzić w np. bluzie i wytartych jeansach. T-shirty muszą mieć śmieszny napis lub oryginalny nadruk. Może pomożecie mi coś wybrać? :)

Posted

[quote name='limonka97']obecna :D
w sensie że idziesz na zakupy i chcesz coś kupić?? z tym wyborem, bo nie wiem :lol: ja nie kumata jestem :P
ja tam lubię wszystko oprócz rajstop :P[/QUOTE]
Chodzi o to, że są jakieś sklepy, gdzie można kupić koszulkę z własnym zdjęciem lub napisem (ja mam poduszkę z moim pytonkiem:loveu:) i chciabym, żebyście mi pomogli (a właściwie pomogły :lol:) wybrać jakiś napis.:evil_lol: