Minerva Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Fajne fotki ;) A co do bannerka i avka... wszystkie ładne, ale ja mam po dziurki w nosie Zmierzchu. Ksiązkę czytałam i jest fajna, nie mówię, że nie, ale jak pomyśle o tych moich koleżankach ze szkoły, które mają fioła na punkcie tej Belli i Edka to mi się brzydko mówiąc rzygać chce. O! Quote
Dacote Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Ja napisałam co o tym sądzę, ale dogo mi post usunęło. Nie piszę jeszcze raz. O!:mad: Quote
Dacote Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Nowa dostawa Zmierzchomanii ^^ Który avatar? [IMG]http://i41.tinypic.com/s5d287.jpg[/IMG] [IMG]http://i43.tinypic.com/2usipm0.jpg[/IMG] [IMG]http://i39.tinypic.com/35apvgl.jpg[/IMG] [IMG]http://i43.tinypic.com/10qf5s7.jpg[/IMG] Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 zapraszamy do nas na zdjecia :D Bo w ogóle u nas nie bywasz :cool3: Quote
Dacote Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4']zapraszamy do nas na zdjecia :D Bo w ogóle u nas nie bywasz :cool3:[/QUOTE] Idę cykać komórką. (blee, cem mój Samsung!) Będą psiaki i nie. No, chyba że babcia będzie ieć coś pprzeciwko :watpliwy: Quote
Ciapkowa. Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Pieknośći :loveu: Szczególnie Żabiszon :) Zapraszam po banerki! :) Quote
Dacote Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='GaBi12']Pieknośći :loveu: Szczególnie Żabiszon :) Zapraszam po banerki! :)[/QUOTE] Dzięki za banerki, są śliczne ;* Fotek nie mam, ratunku :placz: Mam tylko te, na których ''I love Twilight '' i jak wam pokażę, to mnie wsadzicie do psychiatryka ;( Quote
Dacote Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='GaBi12']Pokazuj! Nie wsadzimy :)[/QUOTE] Pokażę ci jedno na GG i zobaczysz xd Quote
Dacote Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='Nikola & Tina']http://i43.tinypic.com/2usipm0.jpg Ten śliczny Witamy po raz... chyba pierwszy:diabloti: Dzięki ;). Mi się chyba najbardziej podoba 3 :D Tak sobie myślę... Nie mam fot, więc pokażę, jaka jestem szalona :D Quote
Minerva Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Ja napisałam co o tym sądzę, ale dogo mi post usunęło. Nie piszę jeszcze raz. O!:mad: Hahaha, no widzisz, nawet dogo ma dosyć zmierzchu ;> Quote
Ciapkowa. Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Minerva napisał(a):Hahaha, no widzisz, nawet dogo ma dosyć zmierzchu ;> Haha! Dokładnie! :D Ja uwielbiam Zmierzch i sage ale nie robie nic z tym na dogo, po co mi? :) Quote
Minerva Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 xD Chyba właścicielka galerii się obraziła na mnie? :diabloti: Nie fochaj się, przyłaź do nas, najlepiej z fotkami :D Quote
Dacote Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Minerva napisał(a):Hahaha, no widzisz, nawet dogo ma dosyć zmierzchu ;> Może...:diabloti: wiki4 napisał(a):Buahaha, Minerva słusznie ;) :evil_lol: :lol: border_collie&westie napisał(a):Jakieś fotki proszę :razz: Nie:diabloti: Fot za dużo i mi się na dysku nie mieszczą:diabloti: GaBi12 napisał(a):Haha! Dokładnie! :D Ja uwielbiam Zmierzch i sage ale nie robie nic z tym na dogo, po co mi? :) Mi robisz:cool3: Minerva napisał(a):xD Chyba właścicielka galerii się obraziła na mnie? :diabloti: Nie fochaj się, przyłaź do nas, najlepiej z fotkami :D Nie będzie fotek, bo jest ich za dużo. Z moim aparatem nie zadzieraj:diabloti: A tak oólnie, to dzień dobry po awarii internetu. I po biwaku harcerckim:cool3: Quote
Minerva Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Nie będzie fotek, bo jest ich za dużo. Z moim aparatem nie zadzieraj:diabloti: A tak oólnie, to dzień dobry po awarii internetu. I po biwaku harcerckim:cool3: Za dużo? wstawiaj wszystkie :D Harcerskim? Też kiedyś chodziłam na harcerstwo, ale mi sie znudziło :D Opowiadaj jak było. Quote
Dacote Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Minerva napisał(a):Za dużo? wstawiaj wszystkie :D Harcerskim? Też kiedyś chodziłam na harcerstwo, ale mi sie znudziło :D Opowiadaj jak było. Polowaliśmy na Rysiopiksy, wysadzaliśmy ich bazę atomowymi ziemniakami :evil_lol:, a ja się załapałam na darmową przejażdżkę na koniu. Kułsowałam ^^. Quote
Minerva Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Polowaliśmy na Rysiopiksy, wysadzaliśmy ich bazę atomowymi ziemniakami :evil_lol:, a ja się załapałam na darmową przejażdżkę na koniu. Kułsowałam ^^. Czyli jednym słowem było gut :cool3: Quote
Dacote Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Foty foty, świeże, gorące, komu, komu?:diabloti: Foty, foty, mnóstwo fot!:cool3: Kto chce, komu, komu?:razz: Quote
Ciapkowa. Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Daaaaaaaawaj a nie sie pyttttaaj!!!!!! :D:D:D:D :diabloti: :evil_lol: Quote
Dacote Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 [quote name='GaBi12']Daaaaaaaawaj a nie sie pyttttaaj!!!!!! :D:D:D:D :diabloti: :evil_lol: Domek dla harcerzy: Gałąź: Koń: Koza: Pies: Był też kot, ale mi uciekł :( Quote
AnnieXD Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Fajne!Ten psiak superaśny :p Iiii kózka ii...no wszystkie no, super ;) Quote
Recommended Posts