sunshine Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 eyyy jak to wąż zna komendę ? :D Przecież one głuche są :D Chyba że widzi że się nadstawiasz:P Quote
Dacote Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='sunshine']eyyy jak to wąż zna komendę ? :D Przecież one głuche są :D Chyba że widzi że się nadstawiasz:P[/QUOTE] Tak, są łuche. I ślepe. Ale mają kamerę termowizyjną na języku (tak, dlatego nim ruszają!). I widzi, że pokazuję na usta/policzek. Chcąc zbadać 'dziwne zjawisko' podpełza do ust/policzka. I mamy efekt komendy :D Quote
Minerva Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Tosa_Inu&Husky']Kupię ci czekoladę:razz:. I lizaka:cool3:[/QUOTE] Już dzwonię!!!!! :evil_lol: A przy okazji Wesołych świąt :) btw ładna karteczka :) Quote
WeronikaM Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Minerva']Już dzwonię!!!!! :evil_lol: A przy okazji Wesołych świąt :) btw ładna karteczka :)[/QUOTE] ej !!! to dla mnie !!! :D :evi_lol: Wesołych Świąt :D Quote
Dacote Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='WeronikaM']ej !!! to dla mnie !!! :D :evil_lol: Wesołych Świąt :D[/QUOTE] Jej też kupię :diabloti: Quote
Dacote Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Hej Lisice, Cielaki, Łaciaki, Shiraki i inne takie tam:diabloti: Mokrzy po dyngusie?:mad: Bo ja tak:p Mam nowy banerek:cool3: (nadmiar czasu:multi:) i avatarek (niedbały do kompletu):razz: Generalnie jest super. Jakby ktoś też cierpiał na nadmiar czas i chciałby pogadać, to może mi wysłać PW, ja wyślę mu moje GG:evil_lol: Quote
AnnieXD Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Wesołych świąt! :loveu: Pozdrów zwierzyniec ode mnie :p Quote
Dacote Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='AnnieXD']Wesołych świąt! :loveu: Pozdrów zwierzyniec ode mnie :p[/QUOTE] Pozdrowię ;) Widzę, że reklamujesz moje forum. Dzięki :loveu: Quote
Minerva Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Tosa_Inu&Husky']Jej też kupię :diabloti:[/QUOTE] :loveu: My bardzo mokre byłyśmy po Lanym Poniedziałku :) Niestety na nadmiar czasu nie cierpimy, a szkoda, w czwartek bardzo wazny sprawdzian z matematyki(żebym chociaż tróję dostała...) i kartkówka z biologii, w piątek klasówka z angielskiego, a we wtorek klasówka z geografii. No i na każdą lekcję trzeba byc przygotowanym. Oj... Cieżki los ucznia :evil_lol: Quote
Dacote Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Minerva']:loveu: My bardzo mokre byłyśmy po Lanym Poniedziałku :) Niestety na nadmiar czasu nie cierpimy, a szkoda, w czwartek bardzo wazny sprawdzian z matematyki(żebym chociaż tróję dostała...) i kartkówka z biologii, w piątek klasówka z angielskiego, a we wtorek klasówka z geografii. No i na każdą lekcję trzeba byc przygotowanym. Oj... Cieżki los ucznia :evil_lol:[/QUOTE] Ja się obija, jem czekolaę i płaczę rodzicom, żeby wpłacili coś na pieska innego niż Żaba :placz: Quote
Dacote Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Ppx']Bez napisu: http://i43.tinypic.com/2j65iqq.jpg Z napisem: http://i40.tinypic.com/3448g1x.jp :3 Dziękujemy, widzieliśmy na Twoim wątku z grafiką ;) Quote
Dacote Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='wiki4']Hej, może jakieś fotki :D[/QUOTE] Nie mam:placz: Quote
Dacote Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 WeronikaM napisał(a):to zrób :evil_lol: ....... Nie zrobię :obrazic: Nie chcę mi się. Nie pokażę wam schoniszczaków :obrazic: Quote
Dacote Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 wiki4 napisał(a):To my się obrazimy :grins: :lol!: Nie, nie obrazicie się :grins: Quote
Dacote Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='GaBi12']Jak nie pokażesz obrazimyDobra dobra. Poddaję się. Już sprawdzam, czy TinyPic dozna przyśpieszenia... Wredne babiszony:nonono2::mad: Quote
Dacote Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Za co kocham mojego psa? ;) Z ten nosek: Za te łapki: Za psi uśmiech: Za nieśmiałość... Za całokształt: Quote
Dacote Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Czemu Łapuś? Bo mogę się wypłakać w jego futerko: Bo jest fajny: Bo pokonuje własne słabości (Łapuś ma problemy z łapkami i teoretycznie nie powinien chodzić): Bo fajnie wychodzi na fotkach:lol:: Bo tak :evil_lol: Quote
Dacote Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Pongo Frytka i przyjaciółka Szarik Dwa takie fajne:lol: I pierwszy raz w historii galerii - kot :D (Marcinek): Quote
AnnieXD Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Widzę, że z galerii Twojej trójcy zwierzęcej stała się schorniskowa galeria, ale moze i to dobrze, bo psiaki śliczne ;> Quote
Recommended Posts