Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 717
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Talia']To ja bym nie mogła takiego mieć...
Lubie węże, ale mogłabym trzymać tylko takie które nie jedzą kręgowców :D
Wiesz, są jakieś mrożonki, jakieś cosie, ale mój kochany nie lubi:diabloti:
Ale są węże jedzące ryby (czyli nie dla mnie, bo mam bojowniki :shake:)
Np. pończoszniki

Posted

Daga & Maks napisał(a):
to ja bym nie mogła znieść gdybym musiała jakieś zwierzę karmić innymi zwierzętami. No chyba że owadami to owszem, bo bezkręgowców nie cierpię :diabloti:

Ja lubię, oprócz pająków. Kocham ślimaki :loveu:
Ale myszy śmierdzą. I gryzą. I w ogóle ich nie lubię.
Bijcie, jak musicie :(

Posted

owszem, zbiję!! :diabloti:
odnośnie myszy - one akurat gryzą najmniej porównując je do chomików, koszatniczek, myszoskoczków itd. :shake:
miałam kilka i żadna mnie nigdy nie ugryzła. A to że śmierdzą to się muszę zgodzić :razz:
a tak w ogóle to hej :lol: fajna galeryja :cool3:

Posted

limonka97 napisał(a):
(1)owszem, zbiję!! :diabloti:
(2)odnośnie myszy - one akurat gryzą najmniej porównując je do chomików, koszatniczek, myszoskoczków itd. :shake:
miałam kilka i żadna mnie nigdy nie ugryzła. A to że śmierdzą to się muszę zgodzić :razz:
a tak w ogóle to hej :lol: fajna galeryja :cool3:

(1) bij :lol:
(2) kiedyś byłam u kumpeli. Miały mysz, i akurat się z nią bawiły. No dobra, to bierzemy na ręce. Nie chciała wyjść, łapię ją za ogon, jak w sklepach zoologicznych, a mysz się odwraca i ślad zszedł dopiero niedawno.
Hey :)

Posted

[quote name='Daga & Maks']te się zdarzają ugryzienia w sklepach :D mysz też może mieć humory. Tak samo może ugryźć pies którego na siłę chcemy wyciągnąć
Mooże. Ale nie rozmawiajmy już o myszach.

[quote name='AnnieXD']Bidne myszy... ale ten Twój Zenol świetny :diabloti: Pozdrów go xd
Pozdrowię, jak wrócę do domu :D

Który banerek lepszy?

czy

Posted

Dacote napisał(a):
Ja lubię, oprócz pająków. Kocham ślimaki :loveu:(

Ja kocham wszystkie zwierzęta, od bezkręgowców po kręgowce, łącznie z pająkami, ślimakami i myszkami :loveu: I nie potrafię nawet zabić mrówki czy komara, chociaż one mnie tak uwielbiają gryźć (a szczególnie komary :shake:).

Posted

Shaunell napisał(a):
Ja kocham wszystkie zwierzęta, od bezkręgowców po kręgowce, łącznie z pająkami, ślimakami i myszkami :loveu: I nie potrafię nawet zabić mrówki czy komara, chociaż one mnie tak uwielbiają gryźć (a szczególnie komary :shake:).

Ja akurat się nie wacham, bo wiem, że akurat od ich ugryzień może się coś stać.
limonka97 napisał(a):
mi chyba się bardziej podoba ten drugi, ale to rzecz gustu ;)

Ja tam nie wiem, więc pytam xd

Posted

Talia napisał(a):
w 3 zdjęciu na drugim banerku wygląda jakbyś wyciągała z buzi ciągnącą się gumę :D :lol:

Od ej strony na to nigdy nie patrzyłam :lol:

limonka97 napisał(a):
haha :D głodnemu chleb na myśli! Ja tam i tak wole drugi ;)

A ja nie wiem :p
Fajne powiedzonko xd

Talia napisał(a):
A fakt. Mam ochotę na gumę :D

A ja nie. Może to wina tego, czego się naoglądałam w szkole pod ławkami :D

Posted

Napisałaś "A ja nie. Może to wina tego, czego się naoglądałam w szkole pod ławkami "
Więc ja odpowiadam, że u mnie w szkole nie ma tylu gum pod ławkami więc mi nie obrzydły jeszcze ;)

Posted

[quote name='Talia']Napisałaś "A ja nie. Może to wina tego, czego się naoglądałam w szkole pod ławkami "
Więc ja odpowiadam, że u mnie w szkole nie ma tylu gum pod ławkami więc mi nie obrzydły jeszcze ;)
Aha, już rozumiem :D

[quote name='Minerva']Hej. Co do bannerka to bardziej podoba mi się ten drugi ;)
A ja zaraz chyba zrobię sama dla siebie - wszystkie wymiary itd.
A najfajniejsze pokaże wam :D