Dacote Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 stratoos napisał(a):To trzymamy kciuki, a Ty bierz się do nauki :multi: :cool3: :evil_lol: Spoko. W zeszłym roku miałam jedną szóstkę, ale mam układy z nauczycielami, więc może - jeśli dowiedzą się o powadze sprawy:evil_lol: Quote
Shaunell Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 hej sasha :loveu: Żaba super życzę powodzenia w namawianiu rodziców na nią :multi:;) Quote
Dacote Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Proszę, Mi. Imię: Zenobiusz Wiek: 5 lat Pani: Ja i moja rodzina:loveu: Z mamą Pozdrawiam. :eviltong: Quote
Dacote Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='border_collie&westie']Fajny pyton :D Dzięki:) I następny Foć:multi::eviltong: http://1.1.1.4/bmi/republika.pl/blog_zx_4613289/6947737/tr/1-mj-pytonek-kanapowy-z-9891.jpg Nie chce mi się usuwać ramki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dacote Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Żabiszonka i jej kochana pani:eviltong: Co mnie drapiesz, Dacote? (Toffik) Daj buziaka, Toffi!:loveu: Sorki, że dopiero dziś, ale bluetooth szwankował:mad::placz: Quote
Dacote Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Sporty extremalne - wyciągnąć Żabiszon z budy:cool1: Nie udało się bez podartych rękawiczek i śladów zębów na nadgarstku. Ale oprócz ucieczki ze smyczy (obroża spadła:angryy:) spacer się udał:) Quote
Dacote Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Extra dodatek - filmiki:) (jestem nowa na youtbe:eviltong:) YouTube - Slalom;) YouTube - Żaba Komentujcie, bo Żaba Was zje! Quote
Shaunell Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ja zaglądam! :) Cuuudnaaa Żabka! :loveu::loveu::loveu: Quote
Dacote Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Uwaga! Na notce głównej zachodzą zmiany:) [LIST=1] [*]Opis Żaby, Tofiia i Ziucia [*]Jak nas znaleźć gdzie indziej;) [*]Bloxas! [*]I wiele innych:) [/LIST] Quote
Dacote Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Czemu nikt nie komentuje? A ja wykopałam zdjęcia Ziutowskiego z przed 2-3lat:diabloti: Krótki inaczej jak przełącza mi Ranczo na Fakty bodajże, siedzi w rolce czy zamawia coś w barze (leży na ladzie:evil_lol::eviltong:) i różne inne. A tym czasem... Papa!:evil_lol: Quote
Dacote Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 No i doczekaliśmy się:) Wigilii nie ma, a one JUŻ mówią ludzkim głosem! I bonus - Ałła, sunia znajomych:) Założyły spółkę z o o;) Komentujcie, albo Was zjedzą!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dacote Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='AnnieXD']Przecudne zwierzaki:loveu: Dzięki:) I... filmik o schroniskach - zapraszam! Adoptuj psa ze schroniska Quote
Dacote Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Tata i Tofik - Tata nie wiedział, że go fotografuję:evil_lol: Paparazzi ze mnie:evil_lol: A kto to? To sunia, której imię jest zagadką. Pestka, Hęcia, czy Helcia? To mój Milord[']. W zeszłym roku odszedł za TM:-( U 7letniej mnie na rękach - kochany Zenek:loveu: Quote
Avaloth Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Hej :) fajnie Was tu widzieć :cool3: Węża masz fajnego :D pozdrów go ode mnie :eviltong: Żabcia :loveu: Tak mnie zastanawia, Twoi rodzice lubią psy, nie pozwoliliby Ci Żabci albo Tofcia wziąć na stałe ? Quote
Dacote Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Iś & Chester']Hej :) fajnie Was tu widzieć :cool3: Węża masz fajnego :D pozdrów go ode mnie :eviltong: Żabcia :loveu: Tak mnie zastanawia, Twoi rodzice lubią psy, nie pozwoliliby Ci Żabci albo Tofcia wziąć na stałe ? Tak to jest. Ale ostatnio TATA PRZEKONAŁ SIĘ DO PSA! Jestem w niebie, ale na ziemię sprowadza mnie podejście mamy do psa w bloku. I z soboty: Szczurek:loveu: Przygwożdżona do drzewa. Tuż przed atakiem kolejnej części spaceru:mad: Daj buziaka mamusi:loveu: Quote
wiki4 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Fajne fotki... szkoda, że takie niewyraźne :roll: Quote
Dacote Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='wiki4']Fajne fotki... szkoda, że takie niewyraźne :roll:[/QUOTE] Aparatu nie mam, wszystko komórką robię...:roll: [quote name='Talia']Witam:loveu: Co tam u Was słychać?:lol:[/QUOTE] A dobrze;) Tata psa chce:loveu: Tylko mama nie chce:placz: Quote
Talia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Moja mama twierdzi, że tylko dlatego się zgodziła na psa, że była chora i na tabletach:evil_lol: Może u ciebie tez to poskutkuje:lol: Quote
Recommended Posts