Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 717
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Minerva napisał(a):
Widzę, że mamy podobne zainteresowania ;p

Podobne, bardzo podobne:)
Talia napisał(a):
Haj :)
Co u Was słychać? :loveu:

Jakoś się żyje, TATA WRÓCIŁ Z EGIPTU (skakałam do sufitu, gdy powiedział, że wynagrodzi mi to połową soboty w schronisku) i wciąż nie naprawiono mi mojej cyfrówki (w dalszej części wątku będzie nazywana Cyfra, więc nie mylić z CYFRA + :D), więc wciąż focę moją komórką.
wiki4 napisał(a):
Hejka, ja też lubię rysować ;)

Witaj w klubie;)

Posted

[quote name='wiki4']Ładne :lol: Jak mi się uda to wstawię na kompa jakiś mój i też pokażę :cool3:
Super:D Kto Ci robił av i banerek? Bo banerek:iloveyou:, ale av? Rozmazany. Nie widać twojej cudownej Lisy:shake: Tylko nie skarż się autorce avka:nono:
Moje słodkości najsłodsze(to fotomontaż):loveu::loveu::loveu:

A TERAZ COŚ EXTRA! JEŚLI UWAŻASZ, ŻE TO DOGO JEST DO DOOPY, NAPISZ MI, A JA DAM CI LINK DO INNEGO FAJNEGO FORUM NA MAILA LUB PW;)

Posted

[quote name='wiki4']Te robiła mi chyba Shel :loveu:

http://img442.imageshack.us/img442/1266/sodziaki.jpg

Super! :cool3:

Ja uważam, że to nowe Dogo jest nie teges ale da się przyzwyczaić :roll:
Też ci mogę kiedyś zrobić?:cool3:

[quote name='border_collie&westie']Też nie podoba mi się Dogo, a link znam :) (o ile się nie mylę ;p; napisz mi na PW).
Na PW nie można wysyłać linków:( Link zaczyna się od smyczilapa?

Posted

Minerva napisał(a):
Spoko ojciec jak widać. Mój za bardzo nie interesuje się psami...

Ale "spoko-ści" u matki natura poskąpiła:( Nie lubi schroniska, uważa, że Żabie brak piątej klepki:shake:

Posted

[quote name='wiki4']Heejka. :p
Co zrobiłaś z moim banerem? ZŁA WIKI! Czemu go nie wstawiłaś?:placz:
I coś extra:

Basset hound, prawdziwy, RODOWODOWY, mojej cioci:multi: Bawię się z nim w Młodego Prezentera;)

Mam dwie wiadomości, dobrą i złą. Najpierw dobra: Stworzyłam z koleżanką stronę o cierpieniu psów, planujemy kolejną odsłonę - tym razem kocią:multi:Adres strony (mam nadzieję, że mnie nie zbanują):
http://www.otostrona.pl/toboli/
I zła wiadomość. O psa ględzę tak naprawdę już 3 lata. Teraz dowiedziałam się od mamy, że to chwilowy kaprys:crazyeye: No to napisałam Świętemu, że chcę psa, a jak się nie da, to chcę chodzić do szkoły Młodych Prezenterów i zapoznanie się z hodowlą akita inu w moim mieście. :p

Posted

[quote name='Tosa_Inu&Husky']Sama nie wiem. Przyjechałam do cioci, to już ją miała. Ale nigdy nie chodzi na spacery z dzieciakami, więc jej nic nie szarpie.
P.S> A tak ogólnie - ja miałam dwa dni temu urodziny! Chyba należą mi się życzenia?:evil_lol:

Wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń. Wraz z Lisą i Puszkiem życzymy Ci tego pieska i mile spędzonego dalszego życia :loveu:

Posted

[quote name='wiki4']Wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń. Wraz z Lisą i Puszkiem życzymy Ci tego pieska i mile spędzonego dalszego życia :loveu:
Dzięki:) Oby mama nie mówiła ciągle, że to chwilowa zachcianka.Trzy lata to nie taka chwilka;)