Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Talia napisał(a):
Moja mama twierdzi, że tylko dlatego się zgodziła na psa, że była chora i na tabletach:evil_lol: Może u ciebie tez to poskutkuje:lol:

Mam ją upić czy ugrypić?:evil_lol:

• Replies 717
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talia napisał(a):
Zrób losowanie...:evil_lol::razz:

Wyszło, że ugrypić... Tylko jak?:roll: Mama nie chodzi tam, gdzie jest grypa, ja też nie. Chyba trzeba będzie ją upić:evil_lol: A tak na serio, moja malutka jest 368 w rankingu wszech czasów na najlepszego psa psy.pl :loveu:
I fota pod tytułem: Co się dziej z niewykastrowanymi psami z ADHD:oops::-o

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Ja to bym sie z Zenobiuszem raczej nie zaprzyjaznila, chociaz wyglada bardzo przyjaznie :p

I tak samo się zachowuje:p Przytula się do mnie, lubi noszenie na rękach... Prawie ideał:evil_lol:

Posted

Hej:) Tofi zajął już miejsce w moim sercu. Chciałam go nawet wysłać do mojej babci, ale dziś...
Podeszłam do wolontariuszki i spytałam, czy mogę wyprowadzić Tofika. Okazałosię, że Tofi jest już w nowym domku! Skakałam z radości i wzięłam na spacerk kilka innych psów. Jednak Tofencjusz zostanie i na banerkach, i w avatarze. Ja wciąż go kocham:loveu:

Posted

wiska napisał(a):
to super! a co u zabusi? :D

Wariatka o Bardzo Małym Rozumku:lol: Najpierw nie chciała na spacer, a potem stawiała opór przed wejściem do boksu:eviltong: Głupotka moja:loveu:

Posted

[quote name='wiki4']Na rozumek :diabloti:
:eviltong:Spodziewałam się takiej odpowiedzi:eviltong:

A ja mam problem:-( Wiem,że jeszcze czas do zimy, ale ja chcę wybrać teraz! Oto dwa banerki, które zrobiłam sobie na zimę:multi::

Banerek numer 1:evil_lol:

Banerek numer 2:cooldevi:

Nie są podlinkowane, prosimy nie klikać, tylko wybierać po wyglądzie!:diabloti:

Posted

Bardzo dziękuję za pomoc w wyborze banerka. Szkoda, że na razie jest 1-1:evil_lol:
Znowu zwracam się z prośbą o pomoc... Czy istnieje osoba, która bezpłatnie zrobi mi szablon na blox? Jeśli tak,proszę o kontakt:

Z góry bardzo dziękuję!

Posted

[quote name='Minerva']Fajnie, że zaglądasz do schronisk i pomagasz oswajać się psiakom, szczególnie Żabie ;). Wielki plus dla Ciebie za to, będziemy zaglądać częściej.
pzdr.
Dzięki:) A ja odzyskałam foty ze starego jak świat komputera stacjonarnego, przez rok nie włączanego:) Na zachętę: