marta95 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witam po raz pierwszy :D . Żabka jest śliczna :) . Weszłam na stronę z bannerkami i czeka tam na ciebie ważne zadanie ;p . Pozdrawiam ;) . Quote
Dacote Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 marta95 napisał(a):Witam po raz pierwszy :D . Żabka jest śliczna :) . Weszłam na stronę z bannerkami i czeka tam na ciebie ważne zadanie ;p . Pozdrawiam ;) . A dziękuję za odwiedziny i za powierzenie mi takiego ważnego zadania:eviltong: Również pozdrawiam Sara Quote
marta95 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Tosa_Inu&Husky napisał(a):A dziękuję za odwiedziny i za powierzenie mi takiego ważnego zadania:eviltong: Również pozdrawiam Sara Może AŻ takie ważne, to nie jest zadanie, ale jeszcze musisz zrobić jeden bannerek, ale PODLINKOWANY! Zaraz Ci napiszę na tamtej stronie wszystko :p Quote
marta95 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Mam pytanie odnoście wirtualnych adopcji. Jak ty płacisz za Żabę?:D W sensie czy tygodniowo, miesięcznie, rocznie... I ile to kosztuje. Myślę nad zaadoptowaniem zwierzaka z Zielonogórskiego Schronu wirtualnie, ale muszę jeszczę mamę przekonać, bo to też zalezy od kwoty:roll:. Jeszcze się nie zastanawiałam jakiego wziąć :loveu: . Pewnie takiego, co jest najdłużej w schronie, wychodzi na to, że Ruda :razz:. Biedna Ruda już 7 lat w schronie...:placz:. Quote
Dacote Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 marta95 napisał(a):Mam pytanie odnoście wirtualnych adopcji. Jak ty płacisz za Żabę?:D W sensie czy tygodniowo, miesięcznie, rocznie... I ile to kosztuje. Myślę nad zaadoptowaniem zwierzaka z Zielonogórskiego Schronu wirtualnie, ale muszę jeszczę mamę przekonać, bo to też zalezy od kwoty:roll:. Jeszcze się nie zastanawiałam jakiego wziąć :loveu: . Pewnie takiego, co jest najdłużej w schronie, wychodzi na to, że Ruda :razz:. Biedna Ruda już 7 lat w schronie...:placz:. Współczuję Rudzie... Za Żabę płacę raz w miesiącu przelewem w wysokości 50zł (minimalna kwota, jaką można płacić to 40zł). I oczywiście jeżdżę do Żabki, bo wirtualna adopcja jednak aż tak nie wystarczy... I KONIECZNIE załóż potem Rudzie galerię:eviltong: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Fajne zdjęcia pytona ;) Kiedy będziesz u Żaby:p? Foty bym chciala :eviltong: Quote
marta95 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Współczuję Rudzie... Za Żabę płacę raz w miesiącu przelewem w wysokości 50zł (minimalna kwota, jaką można płacić to 40zł). I oczywiście jeżdżę do Żabki, bo wirtualna adopcja jednak aż tak nie wystarczy... I KONIECZNIE załóż potem Rudzie galerię:eviltong: Na razie jej w boksie nie widziałam :roll:. A to dość dziwne... Może ktoś ją zaadoptował? Nie wiem. A jeżeli chodzi o galerię, banerki itp. to ja jestem słaba w te klocki, więc nie licz na to, że założę Rudzie (jak jeszcze jest w schronie) galerię :eviltong:. Moja koleżanka być może weźmie Miśka, bo w domu nie może mieć więcej zwierząt (ma 2 psy i 1 świnkę morską) a ma 2 pokoje i mieszka w bloku :evil_lol:. Wybiorę takiego psa, który będzie akceptował inne zwierzęta, bo ja i Wiki (to nie wiki4) chcemy razem chodzić czasami na spacerki :loveu:. Ale niestety mam smutną wiadomość...:-(. Psiaka dopiero adoptuję 19 kwietnia:placz:. (18 kwiecień-moje urodziny) i mama powiedziała, że w pon. po lekcjach pojedziemy do schronu i wgl. (oczywiście zalezy też większość od mojej nauki :roll:). Ja zerkne do Schroniska i zobaczę, które zwierzaki siedzą dość długo w schronie, to może takie biedactwo wezmę ;). (Nie twierdzę, że tam tylko niektóre są biedne!). Tak szczerze mówiąc to ja tam juz Rudzi nie widzię, jak Rudej nie będzie, to sobie sprawię amstaffka :loveu:. I po sprawie, później tylko "umowa adopcyjna" na zaadoptowanie wirtualne i już ;). Jeżeli chodzi o dni w jakie będę do psiaka jeździła to na 100% sobota + 2 dni tygodnia roboczego (zależy od planu lekcji w szkole). Myślę, że 3x w tygodniu mu wystarczy :-(. Ale jak będzie Ruda to bez wahania ją biorę i już! :loveu::loveu::loveu:. Jak będę ją miała to wkleję do Twojej galerii (jak nie masz nic przeciwko) jej fotkę :cool3:. Pozdrawiamy Panią i Żabulkę :razz:. Quote
Dacote Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 marta95 napisał(a):Na razie jej w boksie nie widziałam :roll:. A to dość dziwne... Może ktoś ją zaadoptował? Nie wiem. A jeżeli chodzi o galerię, banerki itp. to ja jestem słaba w te klocki, więc nie licz na to, że założę Rudzie (jak jeszcze jest w schronie) galerię :eviltong:. Moja koleżanka być może weźmie Miśka, bo w domu nie może mieć więcej zwierząt (ma 2 psy i 1 świnkę morską) a ma 2 pokoje i mieszka w bloku :evil_lol:. Wybiorę takiego psa, który będzie akceptował inne zwierzęta, bo ja i Wiki (to nie wiki4) chcemy razem chodzić czasami na spacerki :loveu:. Ale niestety mam smutną wiadomość...:-(. Psiaka dopiero adoptuję 19 kwietnia:placz:. (18 kwiecień-moje urodziny) i mama powiedziała, że w pon. po lekcjach pojedziemy do schronu i wgl. (oczywiście zalezy też większość od mojej nauki :roll:). Ja zerkne do Schroniska i zobaczę, które zwierzaki siedzą dość długo w schronie, to może takie biedactwo wezmę ;). (Nie twierdzę, że tam tylko niektóre są biedne!). Tak szczerze mówiąc to ja tam juz Rudzi nie widzię, jak Rudej nie będzie, to sobie sprawię amstaffka :loveu:. I po sprawie, później tylko "umowa adopcyjna" na zaadoptowanie wirtualne i już ;). Jeżeli chodzi o dni w jakie będę do psiaka jeździła to na 100% sobota + 2 dni tygodnia roboczego (zależy od planu lekcji w szkole). Myślę, że 3x w tygodniu mu wystarczy :-(. Ale jak będzie Ruda to bez wahania ją biorę i już! :loveu::loveu::loveu:. Jak będę ją miała to wkleję do Twojej galerii (jak nie masz nic przeciwko) jej fotkę :cool3:. Pozdrawiamy Panią i Żabulkę :razz:. Galerię zakładasz jak wątek;) Wchodzisz w podfora "kundelki", klikasz na "nowy temat". Piszesz pierwszy post i już:multi: Co do zdjęcia Rudej w mojej galerii - jasne;) Albo link do jej galerii:evil_lol: Minerva napisał(a):Fajne zdjęcia pytona ;) Kiedy będziesz u Żaby:p? Foty bym chciala :eviltong: Tata w Egipcie, mama nie lubi schroniska, więc jak tata wróci:placz: Mogę dać tylko kilka emotikonek z Żabulem:evil_lol: Quote
marta95 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Galerię zakładasz jak wątek;) Wchodzisz w podfora "kundelki", klikasz na "nowy temat". Piszesz pierwszy post i już:multi: Co do zdjęcia Rudej w mojej galerii - jasne;) Albo link do jej galerii:evil_lol: Tata w Egipcie, mama nie lubi schroniska, więc jak tata wróci:placz: Mogę dać tylko kilka emotikonek z Żabulem:evil_lol: A ja Chciałam pooglądać zdjęcia Żabci:placz::-(! Ajajaj...:roll:. Niech tata szybko wraca:diabloti::evil_lol:. Quote
Dacote Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='marta95']A ja Chciałam pooglądać zdjęcia Żabci:placz::-(! Ajajaj...:roll:. Niech tata szybko wraca:diabloti::evil_lol:. Wysłałam mu SMSa:diabloti: Na razie gif: Quote
Dacote Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Podobają się?:evil_lol: I jakieś starocie:shake: "Ładny język mam:evil_lol:" To chyba miało być zdjęcie gleby na przyrodę, ale COŚ się weszło pod aparat:diabloti: A to miała być fotografia rękawiczek, ale coś się położyło na ręce z rękawicą:crazyeye: Zdjęcia NIE są mojego autorstwa, pochodzą ze strony schroniska, w którym przebywa Żaba! Quote
wiki4 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Fajne te gify :razz: Mi coś z tym programem co podałaś nie działa :roll: Nie mogę dodać zdjęcia do drugiej klatki :mad: Quote
Dacote Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 wiki4 napisał(a):Fajne te gify :razz: Mi coś z tym programem co podałaś nie działa :roll: Nie mogę dodać zdjęcia do drugiej klatki :mad: A dziękuję:ylsuper: Co do programu - spróbuj ściągnąć z innej strony;) Quote
wiki4 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Tosa_Inu&Husky napisał(a):A dziękuję:ylsuper: Co do programu - spróbuj ściągnąć z innej strony;) Proszę bardzo :lol: To później :razz: Quote
Minerva Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 http://img97.imageshack.us/img97/4475/jzoxd.jpg :loveu: Quote
Dacote Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Minerva']http://img97.imageshack.us/img97/4475/jzoxd.jpg :loveu: A kochany język, kochany:eviltong: [quote name='wiki4']Proszę bardzo :lol: To później :razz: To niech będzie później:evil_lol: Quote
Minerva Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Hej Wam :hand: Boże, to nowe dogo mnie wykończy, nawet subskrypcje wariują :/ Quote
wiki4 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Heej :razz: Jak się Wam podoba nowe forum ? :shake: Quote
Dacote Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Minerva napisał(a):Hej Wam :hand: Boże, to nowe dogo mnie wykończy, nawet subskrypcje wariują :/ No... Ale fotkę dać można przynajmniej. wiki4 napisał(a):Heej :razz: Jak się Wam podoba nowe forum ? :shake: Do nie-powiem-czego:shake: Quote
Minerva Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 A wcześniej nie mozna było? Coś Cię nie rozumiem ;p. Quote
Dacote Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='Minerva']A wcześniej nie mozna było? Coś Cię nie rozumiem ;p. Można było, ale na szczęście teraz też można:eviltong: Dowody? Karykatura mnie i Żabiszonki:) Quote
wiki4 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 A ja nie mogę, tylko takie małe :placz: Quote
Minerva Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Fajniuchny rysunek ;) Lubisz? Tzn. lubisz rysować, malować, szkicować czy coś w podobie :D? Quote
Dacote Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Minerva napisał(a):Fajniuchny rysunek ;) Lubisz? Tzn. lubisz rysować, malować, szkicować czy coś w podobie :D? Noo, a jakże inaczej:D wiki4 napisał(a):A ja nie mogę, tylko takie małe :placz: Chodzi Ci o małe zdjęcie? Na usprawiedliwienie powiem, że robione komórką Quote
Recommended Posts