Dacote Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 wiki4 napisał(a):Nic :diabloti: No właśnie:diabloti: Za kilka minut mój podpis będzie ładniejszy niż Twój! O! Quote
Dacote Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 I się zawstydziła :diabloti: Ale od dziś jest tak - komentarz=2 foty:diabloti: Quote
wiki4 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Tosa_Inu&Husky napisał(a):No właśnie:diabloti: Za kilka minut mój podpis będzie ładniejszy niż Twój! O! Ha ha ha :diabloti: Zobaczymy jeszcze ... :evil_lol: Tosa_Inu&Husky napisał(a):I się zawstydziła :diabloti: Ale od dziś jest tak - komentarz=2 foty:diabloti: Wcale nie :cool3: Quote
Dacote Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='wiki4']Ha ha ha :diabloti: Zobaczymy jeszcze ... :evil_lol: To co? Mam zrobić ten najlepszy? :cool3: [quote name='wiki4']Wcale nie :cool3: Jasne :diabloti: No to na razie psy znajomych :diabloti: Kundelka Diana Albin (PEŁNA CENZURA:diabloti:) Quote
Dacote Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='wiki4']Śłitaśne pieski :loveu: Oj, piękne:) Fajny avek, Wiki:D No to foty trzeba wykombinować.... Oto ja:) I kto mi teraz powie "NIE JESTEŚ PSIARĄ"???:D No i MÓJ (nie, wiki, nie Twój:-P) Pan Pyton:-P "Przynęta :loveu:" Quote
marta95 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Żaba jest śliczna ! Zapraszam do mojego psiaka : http://www.dogomania.pl/threads/175776-Galeria-biaA-ego-diabeA-ka-Fifi Quote
Dacote Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='marta95']Żaba jest śliczna ! Zapraszam do mojego psiaka : http://www.dogomania.pl/threads/175776-Galeria-biaA-ego-diabeA-ka-Fifi Nie, nie wejdę, pelagiatko. Nie odpowiem też zdjęciami. Nie wyślę dziś nic do WP, chociaż czas minął. Może zmienisz treść posta, może nie. Na dziś kara będzie taka, że wejdę, dopuki się przyznasz na swoim bloogu, że nie zrobiłaś tych banerków. Że JA je zrobiłam.:mad: Quote
Dacote Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 No OK, foty mogę dać:-P http://img29.imageshack.us/img29/2473/1462o.jpg http://img24.imageshack.us/img24/8857/1464z.jpg W linkach bo duuuże:evil_lol: Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Hej Wam :hand: Ja jestem zacofana xd, więc powiem tylko, że macie fajną nazwę galerii :) Quote
Dacote Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Minerva napisał(a):Hej Wam :hand: Ja jestem zacofana xd, więc powiem tylko, że macie fajną nazwę galerii :) Jeżli żyć - to dla nich, jeśli umrzeć - to przy nich - Biała Gwiazda i Czarny Księżyc? E tam:P I zacofana??? Pod jakim względem?:-P Foty chcesz nie Zenka i Żabki? Bo takich nieznanych przez was nie posiadam:( Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Nazwa nie jest zła, chociaż nie taka głupkowata jak moja z Turbodymomenem :lol:. No, ale nie moja wina, że Cielak zawstydza go na każdym kroku :lol: Zacofana bo dawno na dgm nie wchodziłam. Foty chcę, jak zwykle :lol: Quote
Dacote Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Minerva']Nazwa nie jest zła, chociaż nie taka głupkowata jak moja z Turbodymomenem :lol:. No, ale nie moja wina, że Cielak zawstydza go na każdym kroku :lol: Zacofana bo dawno na dgm nie wchodziłam. Foty chcę, jak zwykle :lol: Mówisz masz. Ale mogą być bez Żaby?:-P Tajczysława (dal przyjaciół Tajga:D) Sara (imienniczka moja:-P) i jej szczeniaki - Shrek, Diana i Riko Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 http://img187.imageshack.us/img187/9938/dsc02089ya.jpg A na tej fotce to panna Sara we własnej osobie czy jakaś kumpela-wafela? Quote
Dacote Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Minerva']http://img187.imageshack.us/img187/9938/dsc02089ya.jpg A na tej fotce to panna Sara we własnej osobie czy jakaś kumpela-wafela? Ja:-P Kto inny? Jakby nie ja, to byłby czarny pachol na oczyska :diabloti: Pamiętajcie - jak ja to nie ma pachola, jak nie ja - pachol jest. Proste:diabloti: Jakieś jeszcze foty chcesz?:eviltong: Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Chcem :lol: Ale zerknę za... Nie wiem ile, bo sama mam 55 do wstawienia :lol: Quote
Dacote Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Minerva']Chcem :lol: Ale zerknę za... Nie wiem ile, bo sama mam 55 do wstawienia :lol: 55:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja cie kręcę, tyle to ja przez rok bym robiła:diabloti: Foty?? Oto one: Kocham nie tylko psy:loveu: (Mrongoville i króliki) Rocky, WIEEELKI pseudolabrador (w typie labradora). Tresuję tego nicnieumiejąceo psa:diabloti: Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 ja na jednym spacerku robię ok.150, po czym wywalam jakieś 100 i zostaje tak ok. 50 :lol:. Ale na ogół nie wstawiam wszystkich, dzisiaj po prostu fotosik szybko chodził :) Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 A te foty, to chyba z wakacji, no... Chyba, że ty z Afryki jesteś :lol: Quote
Dacote Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Minerva napisał(a):A te foty, to chyba z wakacji, no... Chyba, że ty z Afryki jesteś :lol: Tak, z wakacjii:-P Innych nie mam:( Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Co do wakacji. Ja chcieć wakacje, ja nie chcieć szkoły :( Quote
Dacote Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Minerva napisał(a):Co do wakacji. Ja chcieć wakacje, ja nie chcieć szkoły :( :-P Ja mam "wakacje", ale niech już się skończą! Mam wakacje bo boli mnie brzuch:( A ja chcieć do schroniska:( Pees> Chcesz footy? :cool3: Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ja chce być chora, byle na coś takiego żebym mogła wychodzić z domu na spacerki i mogła jeść białą czekoladę :lol: Po co się pytasz, jasne, że chcę! Quote
Dacote Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Minerva napisał(a):Ja chce być chora, byle na coś takiego żebym mogła wychodzić z domu na spacerki i mogła jeść białą czekoladę :lol: Nie ma takiej choroby:( Minerva napisał(a):Po co się pytasz, jasne, że chcę! E... A czyje? Tzn. Żaby, Zenka czy czegoś innego?:-P Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Nie ma takiej choroby:( E... A czyje? Tzn. Żaby, Zenka czy czegoś innego?:-P Szkoda, no nie? :D Żaby najchętniej, ale trawię wszystko bez większych problemów :lol: Quote
Recommended Posts