Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie chcę podawać w którym Schronisku w Polsce znajduje się...

1)Sunia jest przerażona,dzisiaj trafiła z kwarantanny do boksu

jeśli jeszcze żyje,to będzie to znak, że trzeba jej pomóc.

ONA BARDZO NA TO LICZY...

Schronisko ją uśpi dla jej własnego dobra...albo...

SZYBKO STANIE SIĘ OFIARĄ...

Ma uległy charakter. Do ludzi nastawiona jest łagodnie. Potwornie przerażona miejscem, do którego trafiła .Ma ok 4 lat

2)W TEJ SAMEJ SYTUACJI JEST JESZCZE TEN PSIAK :(
piesek

W schronisku od 18.07.08. Bardzo wystraszony i źle znoszący pobyt w schronisku.Ma ok. 4 lat

PILNIE POTRZEBUJĄ DT
sterylka/kastracja jest darmowa

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie widzę zdjęć tego drugiego pieska.
Nikogo nie obchodzą te przerażone biedy :shake:.
Może ktoś poratuje któregoś z nich chociaż miejscem w ogrodzie :roll:?

Posted

Ninka napisał(a):
Mozesz napisac cos wiecej o tej pierwszej suni??

Moze moglabym pomoc...

Straszna bieda :-(

Wiem, że jest uległa i nie wykazuje agresji,bardzo sie boi...

Spróbuję czegoś więcej sie dowiedzieć
Czy Wy też nie widzicie zdj 2. psiaka?

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Wiem, że jest uległa i nie wykazuje agresji,bardzo sie boi...

Spróbuję czegoś więcej sie dowiedzieć
Czy Wy też nie widzicie zdj 2. psiaka?

Widze zdjecie ale tego psiaka na nim malo widac niestety. Czekam na dalsze informacje!

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Ninka']Widze zdjecie ale tego psiaka na nim malo widac niestety. Czekam na dalsze informacje!

Pozdrawiam

Tam nie ma wolontariatu i to jest ten problem,tak na oko to suczka mniejsza niż normalna średnia.napisałam do 1 osoby,która ją widziała.

Posted

"Ta pierwsza suka jest sredniej wielkości, tak ok. 40-45 cm w kłębie.

Ta druga jest mała, tak ok. 35 cm w kłębie

Ta pierwsza jest uległa, w stosunku do ludzi i psów. Łagodna, dała się spokojnie wziąć na ręce. Jest potwornie przerażona. Agresji zero. Ta druga jak robiłam jej zdjęcia też nie była agresywna, nie sądzę by coś się zmieniło."

Posted

Wreszcie mi się wyświetliło zdjęcie drugiego psiaka. To pies, czy suka? Z pierwszego postu wywnioskowałam, ze pies, a teraz czytam, że to sunia.

Może jakoś udałoby się wspólnie zebrać pieniadze na jedzenie i opiekę wet.? Wtedy zawsze łatwiej o DT, który nie zostanie obarczony wszystkimi kosztami i obowiązkami. Mogę zrobić jakiś bazarek, może ktoś też ma coś do wystawienia albo zadeklaruje wpłatę :cool3:?

Posted

Jaaga napisał(a):
Wreszcie mi się wyświetliło zdjęcie drugiego psiaka. To pies, czy suka? Z pierwszego postu wywnioskowałam, ze pies, a teraz czytam, że to sunia.

Może jakoś udałoby się wspólnie zebrać pieniadze na jedzenie i opiekę wet.? Wtedy zawsze łatwiej o DT, który nie zostanie obarczony wszystkimi kosztami i obowiązkami. Mogę zrobić jakiś bazarek, może ktoś też ma coś do wystawienia albo zadeklaruje wpłatę :cool3:?

To jest jednak psiak

Posted

jurosia napisał(a):
Witam
mogłabym dokładać się 100 zł miesięcznie na dt dla suni.

Ojejku, dziękujemy za tyle pieniążków dla suni ! To już jest coś :loveu:

Posted

jurosia napisał(a):
za dwa miesiące przeprowadzamy się do domku z ogródkiem :lol: może mogłaby dołączyć do mojego stadka; mała sunia po sterylce + jej synek Bryś. Teraz mieszkamy w małym mieszkaniu i mieliśmy już jeden falstart :-( Bryś nie przyjął Borysa onka (oba chłopaki nie kastrowane), którego opłacamy w hoteliku u Murki, ale onek jutro jedzie do ds to byłaby kasa na dt suni).Tzn. chcemy jej pomóc tak czy inaczej, bo jak wcześniej znajdzie dom to też będzie ok;)

Dziękujemy :loveu: zawsze to jakaś propozycja ;)

Posted

za dwa miesiące przeprowadzamy się do domku z ogródkiem :lol: może mogłaby dołączyć do mojego stadka; mała sunia po sterylce + jej synek Bryś. Teraz mieszkamy w małym mieszkaniu i mieliśmy już jeden falstart :-( Bryś nie przyjął Borysa onka (oba chłopaki nie kastrowane), którego opłacamy w hoteliku u Murki, ale onek jutro jedzie do ds to byłaby kasa na dt suni).Tzn. chcemy jej pomóc tak czy inaczej, bo jak wcześniej znajdzie dom to też będzie ok;)