AlKil Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='edi,feti,gusia']:oops: o prosze!to ja jakas nie dzisjejsza,bo niewedziałam ze nasza Nika to włascicielka Prince z którą tak miło mi sie rozmawiało!co za wstyd[/quote] No i widzicie dziewczyny, parę nas tam było i jakiś znak rozpoznawczy by się przydał. Chyba, że tak jak mówiła Mariola - wszyscy koło jej stoliczka!!! W Gdańsku był najwyższy, łatwy do zobaczenia, mój mąż od razu go zauważył (skojarzył go z deską do prasowania):lol: Bo jak następnym razem zacznę krzyczeć "jestem AlKil z Dogomanii", to mogą się na mnie dziwnie patrzyć...:evil_lol: [URL="http://ubrankadzieciece.szipszop.pl"][IMG]http://ubrankadzieciece.szipszop.pl/tickers/2208.gif[/IMG][/URL]
waldek2 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 znaki ropoznawcze były juz dawno opracowane i uzywane. Dalej można je pobrać z mojej stronki.Są dostępne pod [I][COLOR=red]download/wizytówki[/COLOR][/I]
AlKil Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Mnie też...:-( [URL="http://ubrankadzieciece.szipszop.pl"][IMG]http://ubrankadzieciece.szipszop.pl/tickers/2208.gif[/IMG][/URL]
waldek2 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Hm, bo jesteście dość nowymi uzytkownikami tego forum. Na pierwszych stronach tego topiku ustaliliśmy zasady budowania wizytówek. Dla przypomnienia. Proszę o e-mail (na ten na mojej stronie www), w którym proszę o podanie Nicka z dogo oraz imienia. Postaram się wówczasz w miare możliwości zbudować taka wizytówkę i ja umieścić - jak najszybciej jak tylko czas mi pozwoli.:cool1: Waldek
grygy Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 No znak rozpoznawczy mamy :cool1: Pamiętam, ze w Katowicach było takie spotkanie dogomaniaków i wizytówki spisały się swietnie :p
Magda Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='waldek2']Hm, bo jesteście dość nowymi uzytkownikami tego forum. Na pierwszych stronach tego topiku ustaliliśmy zasady budowania wizytówek. Dla przypomnienia. Proszę o e-mail (na ten na mojej stronie www), w którym proszę o podanie Nicka z dogo oraz imienia. Postaram się wówczasz w miare możliwości zbudować taka wizytówkę i ja umieścić - jak najszybciej jak tylko czas mi pozwoli.:cool1: Waldek[/quote] No to ja takze bym prosila;) Magda_Miki imie Magda:evil_lol: Zaraz tez wysle emaila
waldek2 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Magda_Miki']No to ja takze bym prosila;) Magda_Miki imie Magda:evil_lol: Zaraz tez wysle emaila[/quote] Proszę bardzo już gotowe.Dla przypomnienia - wizytówki są w formacie .pdf co znaczy ze po otwarciu wystarczy kliknąć na Drukuj i gotowe
yoreczka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='edi,feti,gusia']:oops: o prosze!to ja jakas nie dzisjejsza,bo niewedziałam ze nasza Nika to włascicielka Prince z którą tak miło mi sie rozmawiało!co za wstyd[/quote] Edytko wiedziałam że niektórych zaskoczymy :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:
Magda Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='waldek2']Proszę bardzo już gotowe.Dla przypomnienia - wizytówki są w formacie .pdf co znaczy ze po otwarciu wystarczy kliknąć na Drukuj i gotowe[/quote] Dziekuje bardzo Waldku!!:buzi:
edi,feti,gusia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ach Mariolko widze ze to specjalnie?to dobrze,nie wyszłam w takim wypadku na totalnego ignoranta:evil_lol:
maxi3 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Kto bedzie z Yorkusiami w KATOWICACH ????? Musze wiedziec komu kibicowac:lol: .Ja bede ale jako widz;)
yoreczka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='maxi3']Kto bedzie z Yorkusiami w KATOWICACH ????? Musze wiedziec komu kibicowac:lol: .Ja bede ale jako widz;)[/quote] My będziemy :) Zapraszam do nowości na mojej stronce wczoraj umieściliśmy wyniki z Leszna Championów ;)
yoreczka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='edi,feti,gusia']Ach Mariolko widze ze to specjalnie?to dobrze,nie wyszłam w takim wypadku na totalnego ignoranta:evil_lol:[/quote] Edytko może nie specjalnie ale tak jakoś wyszło :lol:
maxi3 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 :lol: Yoreczka to w piatek jestem obowiazkowo,i kibicuje:lol: Jak mnie wpuscza na teren wystawy,to zabiore moja meskalinke,niech sie lobuziak przyzwyczaja do gwaru,bo w Wrzesniu czeka ja wystawa w Wroclawiu.:lol:
yoreczka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='maxi3']:lol: Yoreczka to w piatek jestem obowiazkowo,i kibicuje:lol: [/quote] mam nadzieję że się spotkamy ;) jak zwykle zapraszam do stolika:mad:
Beata-Daisy Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Mam pytanko do osób wystawiających pociechy.Jakiej powinno używać się ringówki, nie chodzi mi o kolor tylko o typ z obrożą czy bez.Zamierzam kupić ale nie mam pojecia jaką:shake:.Dziękuje z góry ;)
yoreczka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Ja używam czarnych ringówek choć mam kilka kolorów :) [IMG]http://cudnatury.pvs.pl/dogo/IMG_2246.jpg[/IMG]
melinda:-) Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 super ta ringówka bo ja ostatnio kupilam ale bez tego paska z materiału bo niewiem jak to okreslic....i nawet jak pytalam w zoologicznym to tylko mi polecili ta co kupilam taką tradycyjną ringówke ale ta wygladaa super....
yoreczka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='melinda:-)']super ta ringówka bo ja ostatnio kupilam ale bez tego paska z materiału bo niewiem jak to okreslic....i nawet jak pytalam w zoologicznym to tylko mi polecili ta co kupilam taką tradycyjną ringówke ale ta wygladaa super....[/quote] Te można kupić wielu sklepach iternetowych i na wystawach, jestem z nich zadowolona bo nie przyduszają psiaka :roll: [quote name='Beata-Daisy']Mariola dziekuje bardzo ;)[/quote] A gdzie będziesz wystawiać swoją pocieche ? Kto się wybiera do włocławka ????
Nika Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 My będziemy we Włocławku. Zobaczymy jak nasz Prince wypadnie na tak dużej wystawie. Oczywiscie liczymy na miłe spotkanie :lol:
NNikka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Fajnie, że sie znowu zobaczycie... ja dopiero pewnie w Łodzi się ujawnię jak dzieciaczki odchowam...
yoreczka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='NNikka']Fajnie, że sie znowu zobaczycie... ja dopiero pewnie w Łodzi się ujawnię jak dzieciaczki odchowam...[/quote] NNikka pokaż maluszki może masz kilka zdjęć ;)
Recommended Posts