Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='edi,feti,gusia']:oops: o prosze!to ja jakas nie dzisjejsza,bo niewedziałam ze nasza Nika to włascicielka Prince z którą tak miło mi sie rozmawiało!co za wstyd[/quote]
No i widzicie dziewczyny, parę nas tam było i jakiś znak rozpoznawczy by się przydał. Chyba, że tak jak mówiła Mariola - wszyscy koło jej stoliczka!!!
W Gdańsku był najwyższy, łatwy do zobaczenia, mój mąż od razu go zauważył (skojarzył go z deską do prasowania):lol: Bo jak następnym razem zacznę krzyczeć "jestem AlKil z Dogomanii", to mogą się na mnie dziwnie patrzyć...:evil_lol:
[URL="http://ubrankadzieciece.szipszop.pl"][IMG]http://ubrankadzieciece.szipszop.pl/tickers/2208.gif[/IMG][/URL]

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znaki ropoznawcze były juz dawno opracowane i uzywane. Dalej można je pobrać z mojej stronki.Są dostępne pod [I][COLOR=red]download/wizytówki[/COLOR][/I]

Posted

Hm, bo jesteście dość nowymi uzytkownikami tego forum.
Na pierwszych stronach tego topiku ustaliliśmy zasady budowania wizytówek. Dla przypomnienia.
Proszę o e-mail (na ten na mojej stronie www), w którym proszę o podanie Nicka z dogo oraz imienia. Postaram się wówczasz w miare możliwości zbudować taka wizytówkę i ja umieścić - jak najszybciej jak tylko czas mi pozwoli.:cool1:
Waldek

Posted

No znak rozpoznawczy mamy :cool1: Pamiętam, ze w Katowicach było takie spotkanie dogomaniaków i wizytówki spisały się swietnie :p

Posted

[quote name='waldek2']Hm, bo jesteście dość nowymi uzytkownikami tego forum.
Na pierwszych stronach tego topiku ustaliliśmy zasady budowania wizytówek. Dla przypomnienia.
Proszę o e-mail (na ten na mojej stronie www), w którym proszę o podanie Nicka z dogo oraz imienia. Postaram się wówczasz w miare możliwości zbudować taka wizytówkę i ja umieścić - jak najszybciej jak tylko czas mi pozwoli.:cool1:
Waldek[/quote]

No to ja takze bym prosila;)
Magda_Miki imie Magda:evil_lol:
Zaraz tez wysle emaila

Posted

[quote name='Magda_Miki']No to ja takze bym prosila;)
Magda_Miki imie Magda:evil_lol:
Zaraz tez wysle emaila[/quote]
Proszę bardzo już gotowe.Dla przypomnienia - wizytówki są w formacie .pdf co znaczy ze po otwarciu wystarczy kliknąć na Drukuj i gotowe

Posted

[quote name='edi,feti,gusia']:oops: o prosze!to ja jakas nie dzisjejsza,bo niewedziałam ze nasza Nika to włascicielka Prince z którą tak miło mi sie rozmawiało!co za wstyd[/quote]

Edytko wiedziałam że niektórych zaskoczymy :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='waldek2']Proszę bardzo już gotowe.Dla przypomnienia - wizytówki są w formacie .pdf co znaczy ze po otwarciu wystarczy kliknąć na Drukuj i gotowe[/quote]
Dziekuje bardzo Waldku!!:buzi:

Posted

[quote name='maxi3']Kto bedzie z Yorkusiami w KATOWICACH ?????
Musze wiedziec komu kibicowac:lol: .Ja bede ale jako widz;)[/quote]

My będziemy :)

Zapraszam do nowości na mojej stronce wczoraj umieściliśmy wyniki z Leszna Championów ;)

Posted

[quote name='edi,feti,gusia']Ach Mariolko widze ze to specjalnie?to dobrze,nie wyszłam w takim wypadku na totalnego ignoranta:evil_lol:[/quote]

Edytko może nie specjalnie ale tak jakoś wyszło :lol:

Posted

:lol: Yoreczka to w piatek jestem obowiazkowo,i kibicuje:lol:

Jak mnie wpuscza na teren wystawy,to zabiore moja meskalinke,niech sie lobuziak przyzwyczaja do gwaru,bo w Wrzesniu czeka ja wystawa w Wroclawiu.:lol:

Posted

[quote name='maxi3']:lol: Yoreczka to w piatek jestem obowiazkowo,i kibicuje:lol:

[/quote]

mam nadzieję że się spotkamy ;) jak zwykle zapraszam do stolika:mad:

Posted

Mam pytanko do osób wystawiających pociechy.Jakiej powinno używać się ringówki, nie chodzi mi o kolor tylko o typ z obrożą czy bez.Zamierzam kupić ale nie mam pojecia jaką:shake:.Dziękuje z góry ;)

Posted

super ta ringówka bo ja ostatnio kupilam ale bez tego paska z materiału bo niewiem jak to okreslic....i nawet jak pytalam w zoologicznym to tylko mi polecili ta co kupilam taką tradycyjną ringówke ale ta wygladaa super....

Posted

[quote name='melinda:-)']super ta ringówka bo ja ostatnio kupilam ale bez tego paska z materiału bo niewiem jak to okreslic....i nawet jak pytalam w zoologicznym to tylko mi polecili ta co kupilam taką tradycyjną ringówke ale ta wygladaa super....[/quote]

Te można kupić wielu sklepach iternetowych i na wystawach, jestem z nich zadowolona bo nie przyduszają psiaka :roll:

[quote name='Beata-Daisy']Mariola dziekuje bardzo ;)[/quote]

A gdzie będziesz wystawiać swoją pocieche ?

Kto się wybiera do włocławka ????

Posted

My będziemy we Włocławku.
Zobaczymy jak nasz Prince wypadnie na tak dużej wystawie.

Oczywiscie liczymy na miłe spotkanie :lol:

Posted

[quote name='NNikka']Fajnie, że sie znowu zobaczycie... ja dopiero pewnie w Łodzi się ujawnię jak dzieciaczki odchowam...[/quote]

NNikka pokaż maluszki może masz kilka zdjęć ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...