Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wind']Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :(
[b]Ja potrzebuja modelki letniej! ;) I blondi ... ;)[/b][/quote]

poczekaj jeszcze... :hmmmm: 4latka i będę w pełni do twojej dyspozycjii :wink: Kiedyś chciałam iść na modelke ale jest za gruba i za niska :oops:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga&Czips'][quote name='Wind']Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :(

poczekaj jeszcze... :hmmmm: 4latka i będę w pełni do twojej dyspozycjii :wink: Kiedyś chciałam iść na modelke ale jest za [b]gruba[/b] i za niska :oops:[/quote]

przepraszam ze gdzie jestes za gruba :o

Posted

[quote name='Agga'][quote name='Aga&Czips'][quote name='Wind']Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :(

poczekaj jeszcze... :hmmmm: 4latka i będę w pełni do twojej dyspozycjii :wink: Kiedyś chciałam iść na modelke ale jest za [b]gruba[/b] i za niska :oops:[/quote]

przepraszam ze gdzie jestes za gruba :o[/quote]

w talii :oops: Wałkami mi wszystko wychodzi :roll: :oops:

Posted

[quote name='Aga&Czips'][quote name='Agga'][quote name='Aga&Czips'][quote name='Wind']Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :(

przepraszam ze gdzie jestes za gruba :o[/quote]

w talii :oops: Wałkami mi wszystko wychodzi :roll: :oops:[/quote]

ubranie o rozmiar wieksze i po problemie :D

Posted

[quote name='Olcia']juz mam po farbe isc??[/quote]A pewnie i to migiem. 8)
Najlepiej pokaz swemu lubemu ten topik, z mety zdecyduje za Ciebie :lol:
No przynajmniej tak mi sie zdaje :hmmmm:

Posted

[quote name='Evelina'][quote name='Olcia']juz mam po farbe isc??[/quote]A pewnie i to migiem. 8)
No przynajmniej tak mi sie zdaje :hmmmm:[/quote]

ale to nie dla mnie tylko dla Bsst, ma byc farba :lol:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='Evelina'][quote name='Olcia']juz mam po farbe isc??[/quote]A pewnie i to migiem. 8)

ale to nie dla mnie tylko dla Bsst, ma byc farba :lol:[/quote]No to ja juz spie :oops:
Ale Tobie przeciez nie zaszkodzi, a co ? :lol:
Zrobcie sampomoc, Ty jej ona Tobie 8)

Posted

[quote name='Evelina'][quote name='Olcia'][quote name='Evelina'][quote name='Olcia']juz mam po farbe isc??[/quote]A pewnie i to migiem. 8)

ale to nie dla mnie tylko dla Bsst, ma byc farba :lol:[/quote]No to ja juz spie :oops:
Ale Tobie przeciez nie zaszkodzi, a co ? :lol:
Zrobcie sampomoc, Ty jej ona Tobie 8)[/quote]

i obydwie na warszawskich ulicach sie nie pokarzemy :D

Posted

[quote name='Evelina'][quote name='Olcia']i obydwie na warszawskich ulicach sie nie pokarzemy :D[/quote]Nie sama Warszawa czlowiek zyje :wink:[/quote]

:D ale jednak z domu trzeba wyjsc zeby sie gdzie ruszyc :D

Posted

A ja tak dawno tu nie zaglądałam... ale widzę, że żadnej nowej sesji nie było i za dużo i tak nie straciłam :wink:
A teraz się coś szykuje, więc jestem w porę! :lol:

[b]Wind[/b], wybierz odpowiednią osobę i obfoć jak najszybciej 8) :angel:
Może właśnie [b]Koronka[/b], jak to ma być blondyneczka? :)

Posted

[quote name='tajdzi']No, [b]Wind[/b], chyba, że chcesz poćwiczyć wyszczuplanie ;) to znam taką jedną tłuściutką blondyneczkę ;)[/quote]

[b]tajdzi,[/b]

Wiesz, ze nie "poprawiam" modelek tam gdzie nie ma takiej potrzeby 8)

Posted

[quote name='Wind'][quote name='tajdzi']No, [b]Wind[/b], chyba, że chcesz poćwiczyć wyszczuplanie ;) to znam taką jedną tłuściutką blondyneczkę ;)[/quote]

[b]tajdzi,[/b]

[b]Wiesz, ze nie "poprawiam" modelek tam gdzie nie ma takiej potrzeby [/b] 8)[/quote]To sie przyznaj, ze sobie ulatwiasz zadanie, biorac tylko te ktorym nos wystarczy przypudrowac 8)
[size=2]W zadnym wypadku nie chcialam byc wobec nikogo zlosliwa, zeby mi nikt nie zarzucal [/size] :lol:

Posted

[quote name='Evelina'][quote name='Wind'][quote name='tajdzi']No, [b]Wind[/b], chyba, że chcesz poćwiczyć wyszczuplanie ;) to znam taką jedną tłuściutką blondyneczkę ;)[/quote]

[b]tajdzi,[/b]

[b]Wiesz, ze nie "poprawiam" modelek tam gdzie nie ma takiej potrzeby [/b] 8)[/quote]To sie przyznaj, ze sobie ulatwiasz zadanie, biorac tylko te ktorym nos wystarczy przypudrowac 8)
[size=2]W zadnym wypadku nie chcialam byc wobec nikogo zlosliwa, zeby mi nikt nie zarzucal [/size] :lol:[/quote]

No ja tam nic nie zarzucam,
ale już wiesz, czemu mnie nie ma na zdjeciach :roll:

Posted

[quote name='tajdzi']No ja tam nic nie zarzucam,
ale już wiesz, czemu mnie nie ma na zdjeciach :roll:[/quote]:hmmmm: a niby skad mam to wiedziec ?
Z mojej nieskomplikowanej dedukcji, na zasadzie ... kazda potwora.... wynika, ze kazdy moze... wziac udzial w sesji. :lol:

[b]Wind[/b], teraz bedzie szantaz 8)
Jak sie nie pospieszysz z nowa sesja, to Ci strasznego offfa w topiku zrobimy. :lol:

Posted

[b]Evelina,[/b]

Pospiech jest zlym doradca :lol: :lol: :lol:
No i fakt, Dogomaniaczki sa tak urokliwe, ze wystarczy tylko przypudrowac i na plan! :-)

Posted

[quote name='Wind'][b]Evelina,[/b]

Pospiech jest zlym doradca :lol: :lol: :lol: [/quote]Racja, tylko cierpliwosc (a raczej niecierpliwosc) tez ma swoje granice :lol: :lol: :lol: