AgaCzips Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Wind']Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :( [b]Ja potrzebuja modelki letniej! ;) I blondi ... ;)[/b][/quote] poczekaj jeszcze... :hmmmm: 4latka i będę w pełni do twojej dyspozycjii :wink: Kiedyś chciałam iść na modelke ale jest za gruba i za niska :oops: Quote
Agga Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Aga&Czips'][quote name='Wind']Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :( [b]Ja potrzebuja modelki letniej! ;) I blondi ... ;)[/b][/quote] poczekaj jeszcze... :hmmmm: 4latka i będę w pełni do twojej dyspozycjii :wink: Kiedyś chciałam iść na modelke ale jest za [b]gruba[/b] i za niska :oops:[/quote] przepraszam ze gdzie jestes za gruba :o Quote
AgaCzips Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Aga&Czips'][quote name='Wind']Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :( [b]Ja potrzebuja modelki letniej! ;) I blondi ... ;)[/b][/quote] poczekaj jeszcze... :hmmmm: 4latka i będę w pełni do twojej dyspozycjii :wink: Kiedyś chciałam iść na modelke ale jest za [b]gruba[/b] i za niska :oops:[/quote] przepraszam ze gdzie jestes za gruba :o[/quote] w talii :oops: Wałkami mi wszystko wychodzi :roll: :oops: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Aga&Czips'][quote name='Agga'][quote name='Aga&Czips'][quote name='Wind']Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :( [b]Ja potrzebuja modelki letniej! ;) I blondi ... ;)[/b][/quote] poczekaj jeszcze... :hmmmm: 4latka i będę w pełni do twojej dyspozycjii :wink: Kiedyś chciałam iść na modelke ale jest za [b]gruba[/b] i za niska :oops:[/quote] przepraszam ze gdzie jestes za gruba :o[/quote] w talii :oops: Wałkami mi wszystko wychodzi :roll: :oops:[/quote] ubranie o rozmiar wieksze i po problemie :D Quote
Evelina Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Olcia']juz mam po farbe isc??[/quote]A pewnie i to migiem. 8) Najlepiej pokaz swemu lubemu ten topik, z mety zdecyduje za Ciebie :lol: No przynajmniej tak mi sie zdaje :hmmmm: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='Olcia']juz mam po farbe isc??[/quote]A pewnie i to migiem. 8) Najlepiej pokaz swemu lubemu ten topik, z mety zdecyduje za Ciebie :lol: No przynajmniej tak mi sie zdaje :hmmmm:[/quote] ale to nie dla mnie tylko dla Bsst, ma byc farba :lol: Quote
Evelina Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Evelina'][quote name='Olcia']juz mam po farbe isc??[/quote]A pewnie i to migiem. 8) Najlepiej pokaz swemu lubemu ten topik, z mety zdecyduje za Ciebie :lol: No przynajmniej tak mi sie zdaje :hmmmm:[/quote] ale to nie dla mnie tylko dla Bsst, ma byc farba :lol:[/quote]No to ja juz spie :oops: Ale Tobie przeciez nie zaszkodzi, a co ? :lol: Zrobcie sampomoc, Ty jej ona Tobie 8) Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='Olcia'][quote name='Evelina'][quote name='Olcia']juz mam po farbe isc??[/quote]A pewnie i to migiem. 8) Najlepiej pokaz swemu lubemu ten topik, z mety zdecyduje za Ciebie :lol: No przynajmniej tak mi sie zdaje :hmmmm:[/quote] ale to nie dla mnie tylko dla Bsst, ma byc farba :lol:[/quote]No to ja juz spie :oops: Ale Tobie przeciez nie zaszkodzi, a co ? :lol: Zrobcie sampomoc, Ty jej ona Tobie 8)[/quote] i obydwie na warszawskich ulicach sie nie pokarzemy :D Quote
Evelina Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Olcia']i obydwie na warszawskich ulicach sie nie pokarzemy :D[/quote]Nie sama Warszawa czlowiek zyje :wink: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='Olcia']i obydwie na warszawskich ulicach sie nie pokarzemy :D[/quote]Nie sama Warszawa czlowiek zyje :wink:[/quote] :D ale jednak z domu trzeba wyjsc zeby sie gdzie ruszyc :D Quote
Dalma&Maja Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 A ja tak dawno tu nie zaglądałam... ale widzę, że żadnej nowej sesji nie było i za dużo i tak nie straciłam :wink: A teraz się coś szykuje, więc jestem w porę! :lol: [b]Wind[/b], wybierz odpowiednią osobę i obfoć jak najszybciej 8) :angel: Może właśnie [b]Koronka[/b], jak to ma być blondyneczka? :) Quote
Olund Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Dalma&Maja w 100% popieram Twój postulat. Korona na sesje ! Korona na sesje ! Korona na sesje ! Quote
aga_ostaszewska Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [b]Wind, Korona:[/b] Macie dla nas jakieś wieści? :wink: Quote
tajdzi Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 No, [b]Wind[/b], chyba, że chcesz poćwiczyć wyszczuplanie ;) to znam taką jedną tłuściutką blondyneczkę ;) Quote
Wind Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='tajdzi']No, [b]Wind[/b], chyba, że chcesz poćwiczyć wyszczuplanie ;) to znam taką jedną tłuściutką blondyneczkę ;)[/quote] [b]tajdzi,[/b] Wiesz, ze nie "poprawiam" modelek tam gdzie nie ma takiej potrzeby 8) Quote
Evelina Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 [quote name='Wind'][quote name='tajdzi']No, [b]Wind[/b], chyba, że chcesz poćwiczyć wyszczuplanie ;) to znam taką jedną tłuściutką blondyneczkę ;)[/quote] [b]tajdzi,[/b] [b]Wiesz, ze nie "poprawiam" modelek tam gdzie nie ma takiej potrzeby [/b] 8)[/quote]To sie przyznaj, ze sobie ulatwiasz zadanie, biorac tylko te ktorym nos wystarczy przypudrowac 8) [size=2]W zadnym wypadku nie chcialam byc wobec nikogo zlosliwa, zeby mi nikt nie zarzucal [/size] :lol: Quote
tajdzi Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='Wind'][quote name='tajdzi']No, [b]Wind[/b], chyba, że chcesz poćwiczyć wyszczuplanie ;) to znam taką jedną tłuściutką blondyneczkę ;)[/quote] [b]tajdzi,[/b] [b]Wiesz, ze nie "poprawiam" modelek tam gdzie nie ma takiej potrzeby [/b] 8)[/quote]To sie przyznaj, ze sobie ulatwiasz zadanie, biorac tylko te ktorym nos wystarczy przypudrowac 8) [size=2]W zadnym wypadku nie chcialam byc wobec nikogo zlosliwa, zeby mi nikt nie zarzucal [/size] :lol:[/quote] No ja tam nic nie zarzucam, ale już wiesz, czemu mnie nie ma na zdjeciach :roll: Quote
Evelina Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 [quote name='tajdzi']No ja tam nic nie zarzucam, ale już wiesz, czemu mnie nie ma na zdjeciach :roll:[/quote]:hmmmm: a niby skad mam to wiedziec ? Z mojej nieskomplikowanej dedukcji, na zasadzie ... kazda potwora.... wynika, ze kazdy moze... wziac udzial w sesji. :lol: [b]Wind[/b], teraz bedzie szantaz 8) Jak sie nie pospieszysz z nowa sesja, to Ci strasznego offfa w topiku zrobimy. :lol: Quote
Wind Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 [b]Evelina,[/b] Pospiech jest zlym doradca :lol: :lol: :lol: No i fakt, Dogomaniaczki sa tak urokliwe, ze wystarczy tylko przypudrowac i na plan! :-) Quote
Evelina Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 [quote name='Wind'][b]Evelina,[/b] Pospiech jest zlym doradca :lol: :lol: :lol: [/quote]Racja, tylko cierpliwosc (a raczej niecierpliwosc) tez ma swoje granice :lol: :lol: :lol: Quote
anushka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='adda']Jak się jakaś blandina ujawni :lol:[/quote] [b]Carotina[/b] jest blądyneczka urokliwa :megagrin: :ylsuper: Quote
Basenji Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 A Wind na wiosnę chyba śpi - mało fotek. Zdrówko :cry: Quote
Recommended Posts