dbsst Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 ale ja jestem bardzo spokojny czlowiek i sie nie denerwuje ;) Quote
PIKA Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='dbsst']ale ja jestem bardzo spokojny czlowiek i sie nie denerwuje ;)[/quote] :o no wlasnie widze :o Quote
dbsst Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 qrcze naprawde sie nie denerwuje jesli kogokolwiek urazilam to sorrki napewno nie mialam tego na celu i napewno nie miala zadna z moich wypowiedzi byc ostra czy nie mila czy jakas tam :D Quote
Evelina Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Obejrzałam ostatnią sesję. :D Jest piękna, ciepła, pokazuje prawdziwe, szczęśliwe macierzyństwo. Myślę, że wypada życzyć każdej matce by mogła tak właśnie cieszyć się faktem posiadania dziecka. By miała czas na pieluchy, czułość, zadbanie o siebie i wreszcie na taką sesję zdjęciową. Nie ma nic piękniejszego od cukierkowego dzieciństwa i macierzyństwa. :lol: Szczęśliwe macierzyństwo to stan podobny do szaleńczej miłości. gdy świat pomimo swej szarości i nudnej codzienności wydaje się najwspanialszym ze światów. Dlatego warto utrwalać takie sceny, zarówno dla tych którzy akurat to przeżywają jak i dla tych którzy to rozumieją i potrafią cieszyć się cudzym szczęściem. Gratuluję zarówno fotografowi jak i modelkom. :D A teraz mała dygresja. [img]http://img227.echo.cx/img227/8485/7xx3ps.jpg[/img] Zdaję sobie doskonale sprawę, że nie zawsze możliwe jest wyeliminowanie pewnych detali w czasie robienia zdjęcia. Ale czy nie sądzicie, że smoczek psuje harmonię i miękkość ujęcia swoim kontrastem i przykrywa ważny element twarzy dziecka jakim są usta ? Wiem, że dla większości dzieci jest on (smoczek) ważnym elementem dzieciństwa, ale na tym ujęciu jest on dla mnie wręcz intruzem. Intruzem w sensie artystycznym nie praktycznym. :wink: Quote
Wind Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 [b]Evelino,[/b] Walke ze smoczkiem wygrala Amelka! :-) W pierwszej fazie zassala go tak, ze nie bardzo bylo go jak wyjac, a w drugiej wyjecie smoka zakonczyloby sie wybudzeniem dziecka. Zostal wiec ... i "kolysal" dziecko do snu ... :-) Quote
aga_ostaszewska Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Ja wciaz zachwycam sie zdjeciami mamusi i bobasa... bo zdjecia sa bardzo bardzo udane, a jak jeszcze dodac, ze byl to debiut Beatki, no to mistrzostwo swiata! [size=1]Ale tak po cichutku czekam na kolejne foty[/size] Quote
Panula Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 [b]Agusia[/b] ...ja tez ;) [b]Evelinko[/b] hahahaha musialabys z nami byc.... ;) Na planie z maluszkiem niewiele mozna zaplanowac. Amelka jest bardzo pogodnym dzieckiem smiejacym sie w glos bardzo czesto. W studio jednak mimo, ze byla wesola, to nie byla tak rozbawiona -...to chwilami ciut kaprysila. Jak sie okazalo to ze zmeczenia. Zasnela w pelnym swietle na stole w srodku planu :lol: :lol: Spala snem tak blogim, ze rozczulila nas bardzo. Oczywiscie probowalismy wyjac smoczek z jej buziulki ....ale pozostal i jak pisala Beatka "kołysał" ja i wyspala sie swietnie ;) I chyba to byl najlepszy kompromis, w ten sposob na spiaco - moglam ja rozebrac (jak widzicie w spiacych zdjeciach, jest jeszcze w ubranku skrzacikowym ;) z kapturkiem) i udalo sie zrobic te cudne spiace ujecia! [size=2]Beatka zrobila mimo wszystko zdjecia bez smoczka-tez sie udalo :) i kto wie moze jeszcze nam pokaze, ale ma tyle pracy teraz, ze moze pozniej jak znajdzie chwilke![/size] Quote
Basenji Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 No to gdzie te następne fotki?? Zdrówko :cry: Quote
Evelina Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [b]Wind, Panula[/b], dziewczyny ja wiem, ze ciezko pozbawic dziecko smoczka i doskonale zdaje sobie sprawe, ze proby wyeliminowania go byly podejmowane :wink: Skoro widnieje na zdjeciach, wiadomo kto wygral pojedynek :wink: A tak na marginesie, cos cichutko sie tutaj zrobilo. :) Ponawiam pytanie zadane przez [b]Basenji[/b]. Kiedy nastepne fotki ? :D Kurcze, gdy [b]Adda[/b] byla na tapecie, nie mialam czasu pisac i sie nie wypowiedzialam :roll: Zrobie to wiec teraz i powiem, ze [b]Addziunia[/b] ma niezly charakterek, tak przynajmniej widze na fotkach :wink: Mnie sie bardzo podoba jej sposob bycia soba :D [b]Wind[/b] wspaniale to oddala , a moze to [b]Addzia[/b] az tak ja zdominowala ? 8) Quote
adda Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='Evelina']Kurcze, gdy [b]Adda[/b] byla na tapecie, nie mialam czasu pisac i sie nie wypowiedzialam :roll: Zrobie to wiec teraz i powiem, ze [b]Addziunia[/b] ma niezly charakterek, tak przynajmniej widze na fotkach :wink: Mnie sie bardzo podoba jej sposob bycia soba :D [b]Wind[/b] wspaniale to oddala , a moze to [b]Addzia[/b] az tak ja zdominowala ? 8)[/quote] No przecież nie mam smoczka :lol: [b]Wind[/b] wygrała pojedynek :lol: Quote
Evelina Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='adda']No przecież nie mam smoczka :lol: [b]Wind[/b] wygrała pojedynek :lol:[/quote]Co tam sie dzialo ? :oops: Quote
adda Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='adda']No przecież nie mam smoczka :lol: [b]Wind[/b] wygrała pojedynek :lol:[/quote]Co tam sie dzialo ? :oops:[/quote] :oops: Nic takiego :oops: Quote
Wind Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 No dobra ... koniec lenistwa ... wena ponownie zerka na mnie przychylnym okiem i pyta: "ktora nastepna?" :-) Najkrocej wiec zapytam: kto chetny na kolejna sesyjke :-) Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 :angel: :angel: :angel: huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beda nowe piekne i wspaniale klimaty :D :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: to ja znowu przyjmuje zaklady ;) :roll: Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Wiesz co [b]Wind[/b], zaproś [b]Olcię[/b], widziałam jej jedno zdjęcie, normalnie burza czarnych kędzierzawych włosów, super!!! Quote
aga_ostaszewska Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 A ja sie pytam... gdzie te zdjecia co mialy byc, a ich nie ma?! :wink: [size=1]Na mnie zawsze mozna liczyc[/size] :lol: Quote
aga_ostaszewska Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Olcia dawaj foty! Bedziemy trzymac kciuki! :kciuki: Quote
Wind Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']A ja sie pytam... gdzie te zdjecia co mialy byc, a ich nie ma?! :wink: [size=1]Na mnie zawsze mozna liczyc[/size] :lol:[/quote] aga, jakie nastepne? Przeciez ja nie pisalam, ze sa jakies nastepne :roll: :-) Quote
aga_ostaszewska Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Cosik mi sie wydawalo, ze szeptalas o jakiejs namierzonej istotce na foty jesli nie, to przepraszam za zamet :oops: Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 dam ale prosze w telegraficzny skrocie o co chodzi?? Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Olcia']dam ale prosze w telegraficzny skrocie o co chodzi??[/quote] Nie interesuj się, dawaj fotę!!! :D Quote
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Olcia']dam ale prosze w telegraficzny skrocie o co chodzi??[/quote] chodzi o to zebyś zmieniła ten goopi podpis :evilbat: i wkleiła swą fotę i poszła na sesję do Wind :angel: Quote
Recommended Posts