Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wind']
Potwierdza to fakt, ze Dogomaniaczki sa nie tylko madre i wyjatkowo sympatyczne, ale rowniez wrecz [b] nieprawdopodobnie urodziwe :-)[/b]

[/quote]

Zalezy,ktory egzemplarz :wink: :lol: :lol: :lol:

Poza tym to prosimy o wrzucenie wiekszej ilosci zdjec,oczywiscie w wolnej chwili

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wind']Tak dla mnie wyglada [url=http://www.pbase.com/amber_wind/image/40949538]April[/url] w czesci I :-)[/quote]

:eek2:
[b]Adda, Wind[/b], booskie!!!
i wcale nie widać, że buty były za małe :wink:

czekam na więęęęęcej!!!

[size=2][b]Wind[/b], co trzeba zrobić, żeby po takiej fryzurze, jaka ma ta druga modelka doprowadzić włosy do stanu normalnego? [/size] :o

Posted

[quote name='Dalma&Maja']To w jakim stopniu modelka jest zmęczona po sesji zależy od wytrzymałości, kondycji i innych czynników... :wink:
Więc teoretycznie jest szansa, że Ada nie będzie się czuła tak połamana jak reszta... :lol:[/quote] No i Dalma wykrakała :D W bardzo minimalnym stopniu bolą mnie mięśnie grzbietu :o , a poza tym jestem jak szczypiorek na wiosnę :lol:
[b]Katerinas[/b], dziękuję :oops:

Posted

[quote name='dbsst']WIND jestes [color=red]N I E S A M O W I T A [/color]
[/quote] Bardziej to! Wind naprawdę jest niesamowita :o Zresztą kto jak kto, ale dbsst wie o tym najlepiej :D

Posted

Adduś i widzisz, obyło się bez procentów... :lol: :lol:

Szkoda, że tylko jedno zdjęcie, chociaż oczywiście baaaardzo ładne. :D :wink: Czekam na więcej powalających zdjęć! :angel:

[quote name='Adda'] No i Dalma wykrakała W bardzo minimalnym stopniu bolą mnie mięśnie grzbietu , a poza tym jestem jak szczypiorek na wiosnę [/quote]

Miło mi, że taką rzecz udało mi się wykrakać! :lol:

[quote][quote]Wind napisał:

Potwierdza to fakt, ze Dogomaniaczki sa nie tylko madre i wyjatkowo sympatyczne, ale rowniez wrecz nieprawdopodobnie urodziwe [/quote]

Zalezy,ktory egzemplarz [/quote]

Podpisuje się pod tym rękami i nogami... 8)
[size=1]Bowiem ja do tych niezwykle urodziwych Dogomaniaczek nie należę... [/size]

[quote name='Piękna Adda']Wind, jeśli nikt Ci jeszcze nie mówił, to ja to powiem: jesteś artystką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]

My wszyscy cały czas mówimy, że Wind to artystka i to szczera prawda. :) :P

Posted

[quote name='Dalma&Maja']Adduś i widzisz, obyło się bez procentów... :lol: :lol: [/quote] A kto mówił o procentach? :o :lol:
[quote]Miło mi, że taką rzecz udało mi się wykrakać! :lol: [/quote] Wróżka jesteś :D

Posted

Trafiłam bez problemu, po prostu podjechałam prawie pod same drzwi studio :D Najpierw Wind zrobiła mi makijaż, rozmawiałyśmy sobie przy tym, okazało się, że świat jest mały :lol: Pokazała mi kreacje, w których będą zdjęcia.
Potem przyszedł stylista, zrobił mi włosy, no i.... zaczęło się.
Nawet nie zdawałam sobie sprawy, jak ważne jest oświetlenie :o
A najbardziej mnie dziwiło, jak Wind liczyła, raz, dwa, trzy - i przy trzy obniżała aparat i pstrykała zdjęcie. No i zapomniałam w końcu spytać się o to obniżanie :roll:

Posted

kurna chata :D Adda super!!!!!!!!!!!!!!! Wind ale takiej delikatności się nie spodziewałam u tej "wiedźmy" :lol: :wink: :angel: Doskonale pasuje tytuł zdjęcia :fadein:

WIĘCEJ FOT :modla: