tunio Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='Wind'] Potwierdza to fakt, ze Dogomaniaczki sa nie tylko madre i wyjatkowo sympatyczne, ale rowniez wrecz [b] nieprawdopodobnie urodziwe :-)[/b] [/quote] Zalezy,ktory egzemplarz :wink: :lol: :lol: :lol: Poza tym to prosimy o wrzucenie wiekszej ilosci zdjec,oczywiscie w wolnej chwili Quote
asher Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='Wind']Tak dla mnie wyglada [url=http://www.pbase.com/amber_wind/image/40949538]April[/url] w czesci I :-)[/quote] :eek2: [b]Adda, Wind[/b], booskie!!! i wcale nie widać, że buty były za małe :wink: czekam na więęęęęcej!!! [size=2][b]Wind[/b], co trzeba zrobić, żeby po takiej fryzurze, jaka ma ta druga modelka doprowadzić włosy do stanu normalnego? [/size] :o Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='asher']i wcale nie widać, że buty były za małe :wink: [/quote] :lol: :lol: :lol: Jeszcze obaczysz :D Quote
Cola Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [b]adda, Wind[/b] :klacz: Zdjęcie super! :) I czekam na więcej :D Quote
Katerinas Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [b]adda & Wind[/b] Piękne zdjęcie :D Po prostu cudo :D Takie lubię oglądać :D Chcemy jeszcze :D Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='Dalma&Maja']To w jakim stopniu modelka jest zmęczona po sesji zależy od wytrzymałości, kondycji i innych czynników... :wink: Więc teoretycznie jest szansa, że Ada nie będzie się czuła tak połamana jak reszta... :lol:[/quote] No i Dalma wykrakała :D W bardzo minimalnym stopniu bolą mnie mięśnie grzbietu :o , a poza tym jestem jak szczypiorek na wiosnę :lol: [b]Katerinas[/b], dziękuję :oops: Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Adda jestes [b]P I E K N A [/b] WIND jestes [color=red]N I E S A M O W I T A [/color] czekam z niecierpliwoscia na reszte zdjec Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='dbsst']WIND jestes [color=red]N I E S A M O W I T A [/color] [/quote] Bardziej to! Wind naprawdę jest niesamowita :o Zresztą kto jak kto, ale dbsst wie o tym najlepiej :D Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Adduś i widzisz, obyło się bez procentów... :lol: :lol: Szkoda, że tylko jedno zdjęcie, chociaż oczywiście baaaardzo ładne. :D :wink: Czekam na więcej powalających zdjęć! :angel: [quote name='Adda'] No i Dalma wykrakała W bardzo minimalnym stopniu bolą mnie mięśnie grzbietu , a poza tym jestem jak szczypiorek na wiosnę [/quote] Miło mi, że taką rzecz udało mi się wykrakać! :lol: [quote][quote]Wind napisał: Potwierdza to fakt, ze Dogomaniaczki sa nie tylko madre i wyjatkowo sympatyczne, ale rowniez wrecz nieprawdopodobnie urodziwe [/quote] Zalezy,ktory egzemplarz [/quote] Podpisuje się pod tym rękami i nogami... 8) [size=1]Bowiem ja do tych niezwykle urodziwych Dogomaniaczek nie należę... [/size] [quote name='Piękna Adda']Wind, jeśli nikt Ci jeszcze nie mówił, to ja to powiem: jesteś artystką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote] My wszyscy cały czas mówimy, że Wind to artystka i to szczera prawda. :) :P Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='Dalma&Maja']Adduś i widzisz, obyło się bez procentów... :lol: :lol: [/quote] A kto mówił o procentach? :o :lol: [quote]Miło mi, że taką rzecz udało mi się wykrakać! :lol: [/quote] Wróżka jesteś :D Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 A o jakie wspomaganie Ci chodziło...? :lol: Takie, z którego musiałaś zrezygnować prowadząc samochód... :wink: :lol: Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 :lol: I tak pewnie nie użyłabym wspomagacza, za słabą mam głowę :roll: Quote
Patka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Adda nic nie mówię :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: .... Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 qrcze kiedy nowe foty beda bo niecierpliwie sie strasznie 8) Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Może jak dzisiaj Wind niezbyt wymęczona wróci to cosik wstawi? :-? Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 mam nadzieje a Ty w tym czasie opowiadaj jak bylo jak trafilas jakie wrazenia wszystko Quote
anetta Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [img]http://ktosia.interecho.com/gify/emoty/mdleje.gif[/img] :iloveyou: piekne!!! Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Trafiłam bez problemu, po prostu podjechałam prawie pod same drzwi studio :D Najpierw Wind zrobiła mi makijaż, rozmawiałyśmy sobie przy tym, okazało się, że świat jest mały :lol: Pokazała mi kreacje, w których będą zdjęcia. Potem przyszedł stylista, zrobił mi włosy, no i.... zaczęło się. Nawet nie zdawałam sobie sprawy, jak ważne jest oświetlenie :o A najbardziej mnie dziwiło, jak Wind liczyła, raz, dwa, trzy - i przy trzy obniżała aparat i pstrykała zdjęcie. No i zapomniałam w końcu spytać się o to obniżanie :roll: Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Adda, Ja gdzieś czytałam, że Ty nie pijesz... :lol: A konkretniej w ''Ślubnej Galerii" czytałam. 8) Czekam na Twe piękne fotki i nie mogę się ich wprost doczekać! :angel: Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 No właśnie nie piję i martwi mnie to :lol: Tzn. czasami coś lekkiego, bo jak nie będzie lekkie to będą samoloty :evilbat: Quote
malawaszka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 kurna chata :D Adda super!!!!!!!!!!!!!!! Wind ale takiej delikatności się nie spodziewałam u tej "wiedźmy" :lol: :wink: :angel: Doskonale pasuje tytuł zdjęcia :fadein: WIĘCEJ FOT :modla: Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Hi hi, malawaszka, mam wrażenie, że jeszcze będą foty niedelikatne :lol: Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Adda, to, że nie pijesz to żaden powód do zmartwienia. :D Już się cieszę na te niedelikatne fotki. :lol: Quote
malawaszka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='adda']Hi hi, malawaszka, mam wrażenie, że jeszcze będą foty niedelikatne :lol:[/quote] no ja myślę 8) :wink: Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='malawaszka']no ja myślę 8) :wink:[/quote] Ale nie wiadomo, czy Wind umieści je tutaj :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts