Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajnie:lol:, ale teraz trzeba ten transport zorganizować, mój TZ teraz rzadko jeździ do Wawy a w weekendy wcale, mogłabym go najwyżej przymusić ale dopiero jak by jechał w przyszłym tygodniu. A to ta Pani co była wczesniej zainteresowana się w końcu zdecydowała?

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj rozmawiałam z tą kobietą sama zadzwoniła i powiedziała, że weźmie go na 100 proc. ale dziś jej nie pasuje, bo święto i zajęta czymś...a mógł pojechać z Zuzią. Pisałam do niej sms, czy w sobotę może go odebrać i cisza. Poczekam do jutra, jesli się nie odezwie, dam z nią spokój.

Posted

no, trochę dziwna kobieta - niezdecydowana.
przecież jak ktoś chce psa, to nie może się na niego doczekać...tak myślę :cool1:

a czy ta pani na pewno jest odpowiednia dla Chestera ?

Posted

Jeśli dom będzie na 100% pewny, to w poniedziałek jadę Wawa - Radom nawet dwa razy więc mogę psiaka przewieźć. W razie co to dość często jeżdżę tą trasą. ;)

Posted

Dziwna naprawdę kobieta, jak z nią rozmawiasz, to mówi tym samym językiem tzn. miłośniczka zwierząt. dziś przeprosiła, że coś jej się nie poukładało itd. Chyba już dam sobie z nią spokój. Nadal ogłaszamy Chestera.

Posted

Chester został adoptowany ze schroniska przez ludzi z Radomia. Dom w pobliżu domu Tuli, więc Tula ma sprawdzić i napisze, w jakich warunkach jest Chester.

• 2 weeks later...
Posted

Tula sprawdziła domek Chestera. Mieszkanie w budynku szkoły, może nie rewelacja, ale Chester ma dobrze. Jest czysty, wyczesany. Ludzie są sympatyczni, aczkolwiek Chester niezbyt lubi facetów, toteż jego pan musi sobie zapracować na jego względy. Oto zdjęcia Chestera

Posted

wiecie, dla psa nie ważne są piękne salony...ważna jest rodzina, oby Chester miał taką swoją, kochającą go, taką dla której będzie minimum oczkiem w głowie :)
Nie zaszkodzi jak go nowi właściciele troszkę rozpieszczą.... :)

• 2 months later...
  • 1 month later...