ostatniaszansa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Witam, w miare możliwosci , dopoki będe w stanie będę wplacac na kaukazy boguszyckie 100 - 50 zł miesięcznie. Zamówię z wysyłka jak mi podacie dokladna nazwę worek suchej specjalistycznej karmy w krakvecie. Bliżej do Biafry. I u nas mortusowo z sucha karmą żebrzemy, zbieramy gdzie sie da .Z tym, że my specjalistycznej nie potrzebujemy co najwyżej odchudzającą dla m.in Żwirka :). Skończyły sie słynne kurze łapki. Zakupujemy odpady poubojowe , to jest gotowane i mieszane z makaronem. Pozdrawiam. Prosimy o podrapanie za uchem boguszyckich kaukazów. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Witam, w miare możliwosci , dopoki będe w stanie będę wplacac na kaukazy boguszyckie 100 - 50 zł miesięcznie. Zamówię z wysyłka jak mi podacie dokladna nazwę worek suchej specjalistycznej karmy w krakvecie. Bliżej do Biafry. I u nas mortusowo z sucha karmą żebrzemy, zbieramy gdzie sie da .Z tym, że my specjalistycznej nie potrzebujemy co najwyżej odchudzającą dla m.in Żwirka :). Skończyły sie słynne kurze łapki. Zakupujemy odpady poubojowe , to jest gotowane i mieszane z makaronem. Pozdrawiam. Prosimy o podrapanie za uchem boguszyckich kaukazów. Ewa Quote
Biafra Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Drapię, drapię :loveu: Mnie wystarczy raz napisać :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 no właśnie, czyli może byc spokojnie przyczyna starosc, karma maloenergetryczna. ale jak weci stwierdza, ze warto, bo sprawa niepokojaca, to cholera.... przypomnijcie mi - najbardziej adopcyjny jest baca, tak? do mieszkania się nadaje? Quote
3 x Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Baca i Siwa sa adopcyjne, z pewnymi watunkami na watku chłopaków jakis czas temu Biafra pisala co i jak z kazdym z kaukazów Dakota i Fred nieadopcyjne musiałabys sie cofnac kilka/nascie straon u chłopaków było to przed moim allegro moge poszukac ale wieczorem Quote
karina1002 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Biafra']W drugim poście jest ostatnie rozliczenie Camary - z dnia 14 stycznia. Mam wrażenie, że coś Ci sie nie zgadza . Wieczorem policzę to wszystko spokojnie i sprawdzę.[/QUOTE] Już wiem, że mi się nie zgadza, bo nie doczytałam postu nr 2 :evil_lol: A potem dogo mi siadło i nic nie mogłam sprawdzić :angryy: Więc tylko mam prośbę, co byś popatrzyła w wyciągi co wpłynęło :) I wtedy będzie wszystko jasne :eviltong: Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Przepraszamy uprzejmie,ale naszej wpłaty ze stycznia nie ma-wpłacone przez nas 13stycznia.Czy nie wpłynęła czy nie widzimy? Sorry-wpłacamy na Bacę-zaczyna nam się mylić:oops: waldi481 Quote
Biafra Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='waldi481']Przepraszamy uprzejmie,ale naszej wpłaty ze stycznia nie ma-wpłacone przez nas 13stycznia.Czy nie wpłynęła czy nie widzimy? Sorry-wpłacamy na Bacę-zaczyna nam się mylić:oops: waldi481[/QUOTE] Prosimy o troszkę cierpliwości :oops: Ja podam karinie wpłaty, ona sobie przeanalizuje rozliczenia camary i poda wersję ostateczną ;) Potem możecie rzucać czym popadnie :evil_lol: Mam nadzieję, że mod przepisze posty rozliczeniowe camary na karinę, będzie jej o wiele łatwiej . Co do adopcyjnych i nie. Oczywiście Baca i Siwa są najłatwiejsze w prowazeniu, ale gdyby ktoś miał cierpliwość i serce nie widzę problemu , żeby nie wydać Freda i Dakoty. Trzeba im tylko stworzyć odpowiednie warunki. Quote
sleepingbyday Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 fakt, był taki post biafry, ide poszukac. dogo działa klasycznie, czyli total beznadzieja, mam nadzieje, ze starczy mi cierpliwości. jestesmy w trakcie szukania dużego kudłacza (chyba może byc sunia) dla rewelacyjnego domku w wawie, tyle, ze domek jest mieszkaniem. szukam kandydatów. Quote
Biafra Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='sleepingbyday']fakt, był taki post biafry, ide poszukac. dogo działa klasycznie, czyli total beznadzieja, mam nadzieje, ze starczy mi cierpliwości. jestesmy w trakcie szukania dużego kudłacza (chyba może byc sunia) dla rewelacyjnego domku w wawie, tyle, ze domek jest mieszkaniem. szukam kandydatów.[/QUOTE] A Siwa się nie nadaje ? Stare kości miałyby ciepło. Quote
karina1002 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='sleepingbyday']fakt, był taki post biafry, [B]ide poszukac[/B]. dogo działa klasycznie, czyli total beznadzieja, mam nadzieje, ze starczy mi cierpliwości. [/QUOTE] he he, powodzenia. Nie wiem ile czasu, ale te zmiany serwerów trwają tutaj miesiącami....... Quote
sleepingbyday Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 weź nie denerwuj mnie, to jest total! Quote
karina1002 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Biafra'] Co do adopcyjnych i nie. Oczywiście Baca i Siwa są najłatwiejsze w prowazeniu, ale gdyby ktoś miał cierpliwość i serce nie widzę problemu , żeby nie wydać Freda i Dakoty. Trzeba im tylko stworzyć odpowiednie warunki.[/QUOTE] A jakieś ogłoszenia w ogóle są ? Quote
3 x Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Biafra']A Siwa się nie nadaje ? Stare kości miałyby ciepło.[/QUOTE] Biafra to pytanie to chyba do Ciebie? czy Siwa się nadaje do mieszkania ja mogę napisac wielkościowo ze się nadaje bo ona taka malusia w porównaniu z Igorem myslę, ze nie jest wieksza od mojego Michała a on spokojnie sobie w mieszkaniu (a zaliczył kilka przeprowdzek) radzi a saloonów to my nei mamy oj nie mamy ona nie jest bardziej domowa niż podwórzowa? Quote
Biafra Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='3 x']Biafra to pytanie to chyba do Ciebie? czy Siwa się nadaje do mieszkania ja mogę napisac wielkościowo ze się nadaje bo ona taka malusia w porównaniu z Igorem myslę, ze nie jest wieksza od mojego Michała a on spokojnie sobie w mieszkaniu (a zaliczył kilka przeprowdzek) radzi a saloonów to my nei mamy oj nie mamy ona nie jest bardziej domowa niż podwórzowa?[/QUOTE] Ona się nadaje do mieszkania. jest bardzo subtelna i czysta...nie taki czołg jak reszta ;) Co do wielkości...nie wiem czy nie pomyliło Ci się z Sabą :roll:, tam z nimi w zagrodzie mieszka taka niewyrośnięta ONka. Wiem, że ciemno było :evil_lol: Siwa jest trochę mniejsza od Igora, ale generalnie jest drobna. Quote
3 x Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Biafra']Ona się nadaje do mieszkania. jest bardzo subtelna i czysta...nie taki czołg jak reszta ;) Co do wielkości...nie wiem czy nie pomyliło Ci się z Sabą :roll:, tam z nimi w zagrodzie mieszka taka niewyrośnięta ONka. Wiem, że ciemno było :evil_lol: Siwa jest trochę mniejsza od Igora, ale generalnie jest drobna.[/QUOTE] nie pomyliło mi sie to chudziutkie ciałko dość szybko umkneło do budy ale zdązyłam je przyuważyc ;) Quote
Biafra Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='3 x']nie pomyliło mi sie to chudziutkie ciałko dość szybko umkneło do budy ale zdązyłam je przyuważyc ;)[/QUOTE] No, jest chudziutka. Bardzo bym chciała, żeby miała własny dom :-( Quote
ostatniaszansa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Witam, dopóki to możliwe będę wpłacała na kaukazy boguszyckie 100-50 zł. Jestem w stanie zakupić 1 worek specjalistycznej karmy ( zapewne najlepiej w krakvecie ) i polecić wysłanie do Biafry.Proszęe o nazwę. Reszte znam :) Chętnie przekaże na bazarek kilkanaście książek w tym album. Więcej niestety... muszę też wspierać nasze boguszki bo z suchą karma -marnie, bardzo marnie. Ale to zwykła karma na szczęście nie specjalistyczna , na szczęście. no może poza Żwirkiem... dietetyczna na odchudzenie. Mam nadzieję, muszę , że choćby jeden z kaukazów adopcyjnych znajdzie wspaniały, wyjątkowy dom. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Biarfo albo ja jestem.... albo do luftu jest dogo , kasuje ,kasuje i co ? NIC!!! miał być tylko jeden wpis . Ech... Quote
Kaja i Aza Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Sa jakies ogloszenia dla Siwej i Bacy? Prosze o konkrety. Quote
tula Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ja Siwą cały czas ogłaszam na cafeanimal, gumtree kraków i adopcjapsa.pl, na tych portalach odnawiam jej ogłoszenia kilka razy w tygodniu. Quote
bahlsa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ja też robiłam ogłoszenia dla Siwej i Bacy i też co jakiś czas odnawiam... (odnawiam non stop na stronach na których trzeba się logować) Quote
Biafra Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Przetrzepałam dom i zrobiłam Mega bazar :loveu: Połowa na Siwą i Dakotę a połowa na Drumlę. Każdy znajdzie coś dla siebie :lol: Jest 45 pozycji :p Padam na twarz od stukania tego bazarku :evil_lol: Błagam, porozsyłajcie gdzie się da, może ktoś zrobi banerek :modla: Ja nie potrafię :oops: Oto bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179239-Mix-rA-A-noA-ci-na-stare-chore-niepotrzebne-i-gA-odne-kaukazy-i-klacz-do-10-02?p=14030115#post14030115[/URL] Edit : Karinko, bardzo Cię proszę wklej linka w pierwszym poście Trzeba też pousuwać stare i nieaktualne do allegro itp I link do wątku Borysa trzeba wymienić na nowy bo tamten nie działa :shake: tutaj masz właściwy: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/128235-Borys-za-TM-Budujemy-kojec-SZANSAE-dla-innych-starych-chorych-kaukazA-w-PomA-A[/URL] Quote
Biafra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Bazarek ruszył z miejsca :loveu: Przypominamy się i zapraszamy na zakupy [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179239-Mix-rA-A-noA-ci-na-stare-chore-niepotrzebne-i-gA-odne-kaukazy-i-klacz-do-10-02?p=14032821#post14032821[/URL] Quote
AniaB Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Biafro, przyszły już pieniążki od Mariolaok (60 zł) oraz od pepsicola (45 zł) za mój bazarek. Dziewczynom bardzo dziekuje za licytacje a Tobie Biafro przelewam na konto 105 zł. Proszę Cie tylko o potwierdzenie tutaj na wątku kiedy pieniążki wpłyna, zeby Licytujący mogli sprawdzic ze przesłałam wpłaty:) Czekam jeszcze na jedną wpłate - 60 zł - jak dotrze zaraz napisze tu i przeleję. Quote
Recommended Posts