Jump to content
Dogomania

Siwa i Dakota - stare, chore, niepotrzebne... Siwa za TM ... Dakota za TM ...

Recommended Posts

Posted

Witam, w miare możliwosci , dopoki będe w stanie będę wplacac na kaukazy boguszyckie 100 - 50 zł miesięcznie. Zamówię z wysyłka jak mi podacie dokladna nazwę worek suchej specjalistycznej karmy w krakvecie. Bliżej do Biafry. I u nas mortusowo z sucha karmą żebrzemy, zbieramy gdzie sie da .Z tym, że my specjalistycznej nie potrzebujemy co najwyżej odchudzającą dla m.in Żwirka :). Skończyły sie słynne kurze łapki. Zakupujemy odpady poubojowe , to jest gotowane i mieszane z makaronem. Pozdrawiam. Prosimy o podrapanie za uchem boguszyckich kaukazów.
Ewa

• Replies 958
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, w miare możliwosci , dopoki będe w stanie będę wplacac na kaukazy boguszyckie 100 - 50 zł miesięcznie. Zamówię z wysyłka jak mi podacie dokladna nazwę worek suchej specjalistycznej karmy w krakvecie. Bliżej do Biafry. I u nas mortusowo z sucha karmą żebrzemy, zbieramy gdzie sie da .Z tym, że my specjalistycznej nie potrzebujemy co najwyżej odchudzającą dla m.in Żwirka :). Skończyły sie słynne kurze łapki. Zakupujemy odpady poubojowe , to jest gotowane i mieszane z makaronem. Pozdrawiam. Prosimy o podrapanie za uchem boguszyckich kaukazów.
Ewa

Posted

no właśnie, czyli może byc spokojnie przyczyna starosc, karma maloenergetryczna. ale jak weci stwierdza, ze warto, bo sprawa niepokojaca, to cholera....

przypomnijcie mi - najbardziej adopcyjny jest baca, tak? do mieszkania się nadaje?

Posted

Baca i Siwa sa adopcyjne,
z pewnymi watunkami
na watku chłopaków
jakis czas temu Biafra pisala co i jak z kazdym z kaukazów
Dakota i Fred nieadopcyjne

musiałabys sie cofnac kilka/nascie straon u chłopaków
było to przed moim allegro
moge poszukac ale wieczorem

Posted

[quote name='Biafra']W drugim poście jest ostatnie rozliczenie Camary - z dnia 14 stycznia.
Mam wrażenie, że coś Ci sie nie zgadza .
Wieczorem policzę to wszystko spokojnie i sprawdzę.[/QUOTE]

Już wiem, że mi się nie zgadza, bo nie doczytałam postu nr 2 :evil_lol:

A potem dogo mi siadło i nic nie mogłam sprawdzić :angryy:

Więc tylko mam prośbę, co byś popatrzyła w wyciągi co wpłynęło :)

I wtedy będzie wszystko jasne :eviltong:

Guest Elżbieta481
Posted

Przepraszamy uprzejmie,ale naszej wpłaty ze stycznia nie ma-wpłacone przez nas 13stycznia.Czy nie wpłynęła czy nie widzimy?
Sorry-wpłacamy na Bacę-zaczyna nam się mylić:oops:
waldi481

Posted

[quote name='waldi481']Przepraszamy uprzejmie,ale naszej wpłaty ze stycznia nie ma-wpłacone przez nas 13stycznia.Czy nie wpłynęła czy nie widzimy?
Sorry-wpłacamy na Bacę-zaczyna nam się mylić:oops:
waldi481[/QUOTE]

Prosimy o troszkę cierpliwości :oops:
Ja podam karinie wpłaty, ona sobie przeanalizuje rozliczenia camary i poda wersję ostateczną ;)
Potem możecie rzucać czym popadnie :evil_lol:

Mam nadzieję, że mod przepisze posty rozliczeniowe camary na karinę, będzie jej o wiele łatwiej .

Co do adopcyjnych i nie.
Oczywiście Baca i Siwa są najłatwiejsze w prowazeniu, ale gdyby ktoś miał cierpliwość i serce nie widzę problemu , żeby nie wydać Freda i Dakoty. Trzeba im tylko stworzyć odpowiednie warunki.

Posted

fakt, był taki post biafry, ide poszukac. dogo działa klasycznie, czyli total beznadzieja, mam nadzieje, ze starczy mi cierpliwości.
jestesmy w trakcie szukania dużego kudłacza (chyba może byc sunia) dla rewelacyjnego domku w wawie, tyle, ze domek jest mieszkaniem. szukam kandydatów.

Posted

[quote name='sleepingbyday']fakt, był taki post biafry, ide poszukac. dogo działa klasycznie, czyli total beznadzieja, mam nadzieje, ze starczy mi cierpliwości.
jestesmy w trakcie szukania dużego kudłacza (chyba może byc sunia) dla rewelacyjnego domku w wawie, tyle, ze domek jest mieszkaniem. szukam kandydatów.[/QUOTE]

A Siwa się nie nadaje ?
Stare kości miałyby ciepło.

Posted

[quote name='sleepingbyday']fakt, był taki post biafry, [B]ide poszukac[/B]. dogo działa klasycznie, czyli total beznadzieja, mam nadzieje, ze starczy mi cierpliwości.
[/QUOTE]

he he, powodzenia.
Nie wiem ile czasu, ale te zmiany serwerów trwają tutaj miesiącami.......

Posted

[quote name='Biafra']

Co do adopcyjnych i nie.
Oczywiście Baca i Siwa są najłatwiejsze w prowazeniu, ale gdyby ktoś miał cierpliwość i serce nie widzę problemu , żeby nie wydać Freda i Dakoty. Trzeba im tylko stworzyć odpowiednie warunki.[/QUOTE]

A jakieś ogłoszenia w ogóle są ?

Posted

[quote name='Biafra']A Siwa się nie nadaje ?
Stare kości miałyby ciepło.[/QUOTE]

Biafra to pytanie to chyba do Ciebie?
czy Siwa się nadaje do mieszkania

ja mogę napisac wielkościowo ze się nadaje bo ona taka malusia w porównaniu z Igorem
myslę, ze nie jest wieksza od mojego Michała
a on spokojnie sobie w mieszkaniu (a zaliczył kilka przeprowdzek) radzi
a saloonów to my nei mamy oj nie mamy
ona nie jest bardziej domowa niż podwórzowa?

Posted

[quote name='3 x']Biafra to pytanie to chyba do Ciebie?
czy Siwa się nadaje do mieszkania

ja mogę napisac wielkościowo ze się nadaje bo ona taka malusia w porównaniu z Igorem
myslę, ze nie jest wieksza od mojego Michała
a on spokojnie sobie w mieszkaniu (a zaliczył kilka przeprowdzek) radzi
a saloonów to my nei mamy oj nie mamy
ona nie jest bardziej domowa niż podwórzowa?[/QUOTE]

Ona się nadaje do mieszkania. jest bardzo subtelna i czysta...nie taki czołg jak reszta ;)
Co do wielkości...nie wiem czy nie pomyliło Ci się z Sabą :roll:, tam z nimi w zagrodzie mieszka taka niewyrośnięta ONka.
Wiem, że ciemno było :evil_lol:
Siwa jest trochę mniejsza od Igora, ale generalnie jest drobna.

Posted

[quote name='Biafra']Ona się nadaje do mieszkania. jest bardzo subtelna i czysta...nie taki czołg jak reszta ;)
Co do wielkości...nie wiem czy nie pomyliło Ci się z Sabą :roll:, tam z nimi w zagrodzie mieszka taka niewyrośnięta ONka.
Wiem, że ciemno było :evil_lol:
Siwa jest trochę mniejsza od Igora, ale generalnie jest drobna.[/QUOTE]

nie pomyliło mi sie
to chudziutkie ciałko dość szybko umkneło do budy
ale zdązyłam je przyuważyc ;)

Posted

[quote name='3 x']nie pomyliło mi sie
to chudziutkie ciałko dość szybko umkneło do budy
ale zdązyłam je przyuważyc ;)[/QUOTE]

No, jest chudziutka.
Bardzo bym chciała, żeby miała własny dom :-(

Posted

Witam, dopóki to możliwe będę wpłacała na kaukazy boguszyckie 100-50 zł. Jestem w stanie zakupić 1 worek specjalistycznej karmy ( zapewne najlepiej w krakvecie ) i polecić wysłanie do Biafry.Proszęe o nazwę. Reszte znam :) Chętnie przekaże na bazarek kilkanaście książek w tym album. Więcej niestety... muszę też wspierać nasze boguszki bo z suchą karma -marnie, bardzo marnie. Ale to zwykła karma na szczęście nie specjalistyczna , na szczęście. no może poza Żwirkiem... dietetyczna na odchudzenie. Mam nadzieję, muszę , że choćby jeden z kaukazów adopcyjnych znajdzie wspaniały, wyjątkowy dom.
Ewa

Posted

Przetrzepałam dom i zrobiłam Mega bazar :loveu:
Połowa na Siwą i Dakotę a połowa na Drumlę.
Każdy znajdzie coś dla siebie :lol:
Jest 45 pozycji :p

Padam na twarz od stukania tego bazarku :evil_lol:
Błagam, porozsyłajcie gdzie się da, może ktoś zrobi banerek :modla:
Ja nie potrafię :oops:

Oto bazarek
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/179239-Mix-rA-A-noA-ci-na-stare-chore-niepotrzebne-i-gA-odne-kaukazy-i-klacz-do-10-02?p=14030115#post14030115[/URL]

Edit :

Karinko, bardzo Cię proszę wklej linka w pierwszym poście
Trzeba też pousuwać stare i nieaktualne do allegro itp
I link do wątku Borysa trzeba wymienić na nowy bo tamten nie działa :shake:
tutaj masz właściwy:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/128235-Borys-za-TM-Budujemy-kojec-SZANSAE-dla-innych-starych-chorych-kaukazA-w-PomA-A[/URL]

Posted

Bazarek ruszył z miejsca :loveu:

Przypominamy się i zapraszamy na zakupy
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/179239-Mix-rA-A-noA-ci-na-stare-chore-niepotrzebne-i-gA-odne-kaukazy-i-klacz-do-10-02?p=14032821#post14032821[/URL]

Posted

Biafro,
przyszły już pieniążki od Mariolaok (60 zł) oraz od pepsicola (45 zł) za mój bazarek.
Dziewczynom bardzo dziekuje za licytacje a Tobie Biafro przelewam na konto 105 zł.
Proszę Cie tylko o potwierdzenie tutaj na wątku kiedy pieniążki wpłyna, zeby Licytujący mogli sprawdzic ze przesłałam wpłaty:)
Czekam jeszcze na jedną wpłate - 60 zł - jak dotrze zaraz napisze tu i przeleję.